0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε άλλο forum υποψήφιος έγραψε τα εξής:Τηλεφώνησα σήμερα στην ΑΣΠΑΙΤΕ και τους ρώτησα σχετικά με το τί πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα. Η απάντηση ήταν ότι δεν ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες αλλά τα μόρια των υποψήφιων εκπαιδευτικών.Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 4 Νοεμβρίου για την κατάθεση των ενστάσεων, αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος καταθέσει την ένταση ακριβώς στις 4/11 (ημέρα Παρασκεύη, όπου μετά μεσολαβεί σ/κ) πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 3 ημέρες για να αποσταλεί η ένσταση, μάξιμουμ δηλαδή 07-08/11.Στη συνέχεια θα πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις, βάζω μάξιμουμ 5 εργάσιμες ημέρες και εύχομαι να μην είναι περισσότερο, γιατί μου είπαν στην ΑΣΠΑΙΤΕ ότι έχουν πάρει πολλοί τηλέφωνο και κάνουν παράπονα για τα ΚΕΠ και κοιτάνε να δούνε τι θα κάνουν. Προφανώς έχει να κάνει με τις επικυρώσεις και το γνήσιο της υπογραφής στην υπεύθυνη δήλωση από τα ΚΕΠ.Πάντως, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα για μαζικά παράπονα σχετικά με τα ΚΕΠ, και ότι περιμένουν οδηγίες για το τί πρέπει να κάνουν. Ελπίζω να μη έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη!
Στο σύνδεσμο https://rapidshare.com/files/3863736026/pe20results.xls έχω ανεβάσει και τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τη βαθμολογία που έβγαλε η ΑΣΠΑΙΤΕ για το ΕΠΠΑΙΚ, για τους ΠΕ20.Υπενθυμίζω ότι τα αντίστοιχα για τους ΠΕ19 είναι στο σύνδεσμο https://rapidshare.com/files/3254600932/pe19results.xls.Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος, στείλτε μου pm.Καλά αποτελέσματα σε όλους εύχομαι!
μεταπτυχιακα δεν εχετε μονο εσεις για να μη λεμε κι οτι θελουμε, και παρακαλω μη βγαζετε ολη την κακια σας εδω στο forum, αν εχεις τα κοτσια πες τα αυτα οπως τα λες εδω προσωπο με προσωπο σε εναν απο εμας τους πε20
Έχετε μικρότερη βάση, πολύ μικρότερη μάλιστα, άρα μπαινετε πιο εύκολα στο ΕΠΠΑΙΚ, αποκτάτε παιδαγωγική επάρκεια και βγαινετε μπροστά στο πίνακα. ο πίνακας ειναι ενιαίος, σε ένα τσουβαλι μπαίνουν ΠΕ19 και ΠΕ20.άρα πως δεν βγαίνετε μπροστά μας;;πως δεν παιρνετε τις θέσεις μπαίνοντας σε πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης με λιγότερα προσόντα..;;;;γιατί να μην είναι όλοι σε μια κατηγορία στο ΕΠΠΑΙΚ και να αξιολογουμαστε όλοι μαζί και όχι ξεχωριστά;
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά θέλω να ρωτήσω και κάποια πράγματα ακόμη...1) Συγγνώμη τί είναι οι παδ?Οι ώρες διδασκαλίας?Δεν είναι μόνο στο
Παράθεση από: eleni80 στις Οκτωβρίου 24, 2011, 10:56:17 amΛοιπόν θαυμάστε τις βάσεις για ΠΕ20:ΑΘΗΝΑ:31.11ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:30.82ΠΑΤΡΑ:29.73
Λοιπόν θαυμάστε τις βάσεις για ΠΕ20:ΑΘΗΝΑ:31.11ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:30.82ΠΑΤΡΑ:29.73
Είσαι λάθος φίλε μου γιατί πολύ απλά έχεις άγνοια για το πως γίνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών. Κι εκεί εφαρμόζεται η ποσόστωση 60-40. Μπορεί οι 1000 πρώτοι να είναι ΠΕ20 και ο 1001 να είναι ΠΕ19. Αν πάρει 2 άτομα αναπληρωτές θα πάρει τον 1ο ΠΕ20 και τον 1001ο ΠΕ19, όχι τον 2ο ΠΕ20.Ναι μεν είναι ενιαίος ο πίνακας αλλά στην ουσία είναι 2 ξεχωριστοί πίνακες
kostakis7 σε πονάει ρε φίλε που π.χ εγώ μπαίνω ΑΣΠΑΙΤΕ με 24 ενώ εσύ με 32 δεν μπορείς ε;Έτσι έτσι και τα μυαλά στα κάγκελα..