*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 73757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #546 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 10:38:53 pm »
Ααα και κάτι ακόμη.. αν ο πρωτος δεν γραφτεί στην πρώτη του επιλογή τότε ειδοποιούν τον επόμενο επιτυχών που έχει δηλώσει την πόλη αυτή ή περνάνε στον πρώτο μη επιτυχόντα?Γιατί το δεύτερο κατάλαβα από την ανακοίνωση. Δηλ. πάει δεν πάει ο πρώτος εγώ δεν έχω καμιά ελπίδα να είμαι στην πόλη μου αφού θα ειδοποιήσουν τον πρώτο μη  επιτυχόντα?Αδικία δεν είναι???

Δεν είναι καθόλου αδικία, γιατί η ειδοποίηση γίνεται βάσει μορίων και προτιμήσεων.
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:47:57 »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Οκτωβρίου 30, 2011, 11:53:54 pm »
Ααα και κάτι ακόμη.. αν ο πρωτος δεν γραφτεί στην πρώτη του επιλογή τότε ειδοποιούν τον επόμενο επιτυχών που έχει δηλώσει την πόλη αυτή ή περνάνε στον πρώτο μη επιτυχόντα?Γιατί το δεύτερο κατάλαβα από την ανακοίνωση. Δηλ. πάει δεν πάει ο πρώτος εγώ δεν έχω καμιά ελπίδα να είμαι στην πόλη μου αφού θα ειδοποιήσουν τον πρώτο μη  επιτυχόντα?Αδικία δεν είναι???
Αδικία δεν είναι από τη στιγμή που σου δίνουν το δικαίωμα να επιλέξεις ποιες πόλεις θα δηλώσεις. Σε περίπτωση που δεν σκόπευες να πας σε άλλη πόλη μπορούσες να δηλώσεις μόνο την δική σου πόλη. Ξέρω πολλούς που στο παρελθόν άφησαν δουλείες ή πήραν άδεις άνευ αποδοχών για να κάνουν το ετήσιο πρόγραμμα της ΑΣΠΑΙΤΕ. Πλέον με την κατάσταση στην εκπαίδευση πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος xara_pde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 04:04:27 pm »
Επειδή και εγώ έχω μπερδευτεί με το θέμα των πόλεων, θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση. Αναφέρω ενδεικτικά ένα παράδειγμα για την ειδικότητα που με ενδιαφέρει.

Ο Χ έχει συγκεντρώσει  πχ 37 μόρια και έχει δηλώσει 1 μόνο πόλη. Αλλά  δεν περνάει σε αυτήν αφού είναι λίγες οι θέσεις (2) . Όμως, η βάση σε άλλες πόλεις είναι χαμηλότερη, ας πούμε 35. Τότε τι γίνεται? Μένει απέξω ή μπορεί να τον καλέσουν, παρόλο που δεν έχει δηλώσει άλλες πόλεις??

Όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει, ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Πληροφορική

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 04:09:59 pm »
Επειδή και εγώ έχω μπερδευτεί με το θέμα των πόλεων, θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση. Αναφέρω ενδεικτικά ένα παράδειγμα για την ειδικότητα που με ενδιαφέρει.

Ο Χ έχει συγκεντρώσει  πχ 37 μόρια και έχει δηλώσει 1 μόνο πόλη. Αλλά  δεν περνάει σε αυτήν αφού είναι λίγες οι θέσεις (2) . Όμως, η βάση σε άλλες πόλεις είναι χαμηλότερη, ας πούμε 35. Τότε τι γίνεται? Μένει απέξω ή μπορεί να τον καλέσουν, παρόλο που δεν έχει δηλώσει άλλες πόλεις??

Όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει, ευχαριστώ!

Πως να τον καλέσουν σε μια πόλη που δεν έχει δηλώσει;;;; Απαντάς μόνη σου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:47:57 »

Αποσυνδεδεμένος xara_pde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 07:57:40 pm »
Αν μιλάμε για κατάταξη με βάση τα μόρια, μπορεί κάποιος να περνάει σε πόλεις που δεν έχει δηλώσει. Για αυτό ρώτησα... Δηλαδή θα λάβουν υπόψιν ότι δήλωσε κάποιος μόνο 1 περιοχή, και ας περνάει σε άλλες? Και αν μείνουν κενές θέσεις, τότε τι γίνεται?

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 08:50:07 pm »
Αν μιλάμε για κατάταξη με βάση τα μόρια, μπορεί κάποιος να περνάει σε πόλεις που δεν έχει δηλώσει. Για αυτό ρώτησα... Δηλαδή θα λάβουν υπόψιν ότι δήλωσε κάποιος μόνο 1 περιοχή, και ας περνάει σε άλλες? Και αν μείνουν κενές θέσεις, τότε τι γίνεται?
Αν δεν βρεθεί κανένας επιλαχών υποψήφιος που να έχει δηλώσει αυτές τις πόλεις (πράγμα μάλλον απίθανο), θα μείνουν κενές οι θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος dimitraj

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 12:45:10 am »
Καλησπέρα... Γνωρίζει κάποιος, εαν υπάρχει χρόνος αναβολής (1 ή 2 εξάμηνα) για την παρακολούθηση του προγράμματος?(εφόσον εισαχθεί και κάνει και την εγγραφή του). Αναφέρεται πουθενα στον κανονισμο - προκύρηξη?

:) καλό βραδυ...

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 12:50:06 am »
Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Γι' αυτό δίνουν το δικαίωμα να δηλώσεις πόλεις. Δηλώνεις μόνο τις πόλεις στις οποίες είσαι διατεθειμένος να πας.

Καλησπέρα... Γνωρίζει κάποιος, εαν υπάρχει χρόνος αναβολής (1 ή 2 εξάμηνα) για την παρακολούθηση του προγράμματος?(εφόσον εισαχθεί και κάνει και την εγγραφή του). Αναφέρεται πουθενα στον κανονισμο - προκύρηξη?

Μέχρι πέρσι μπορούσες να πάρεις αναβολή ένα χρόνο. Φέτος δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος vasileios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 09:44:36 am »

Αυτό γίνεται σίγουρα, αρκεί να κάνεις την εγγραφή. Το λέει στον ΚΑΑΥ στο σημείο για τα 200 ευρώ, ότι δεν καταβάλλονται ξανά σε περίπτωση επανεγγραφής (τα δίνεις την πρώτη χρονιά στα 2 πρώτα εξάμηνα και παρακολουθείς δωρεάν τη 2η χρονιά αφού κάνεις επανεγγραφή).
"Δάσκαλε, δεν είμαι δοχείο να με γεμίσεις. Είμαι σπίρτο να με ανάψεις..." (Ι. Κακριδής)

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 05:44:11 pm »
καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω αν σε όλα τα τμήματα το πρόγραμμα είναι ίδιο? δηλ 4-7?

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 05:44:49 pm »
επίσης αν δίνονται βιβλία?

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 06:30:04 pm »

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος dimitraj

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 10:38:53 pm »

Αυτό γίνεται σίγουρα, αρκεί να κάνεις την εγγραφή. Το λέει στον ΚΑΑΥ στο σημείο για τα 200 ευρώ, ότι δεν καταβάλλονται ξανά σε περίπτωση επανεγγραφής (τα δίνεις την πρώτη χρονιά στα 2 πρώτα εξάμηνα και παρακολουθείς δωρεάν τη 2η χρονιά αφού κάνεις επανεγγραφή).

Ναι, σωστά, αναφέρει την επανεγγραφή.. (τώρα το πρόσεξα..)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)