0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΧΩ 28,98 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ , ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ Ή ΜΕ E-MAIL ?
Παιδιά έχω νέα. Πήρα τηλ. στην ασπετε και μου είπαν ότι Τριτη-Τεταρτη θα έχουν αναρτηθεί τα ονόματα τα τελικά και από 15/11 ξεκινάνε μου είπε τα μαθήματα!!! 15??Εγώ περίμενα το νωρίτερο τέλη του μήνα. Εντωμεταξύ δεν έχει αναρτηθεί κάτι στην σελίδα τους αλλά ο κύριος μου είπε με σιγουριά ότι τότε ξεκινάνε. Καλά, μιλάμε για 10 μέρες μετά, δεν θα έπρεπε να έχουν βγάλει ανακοίνωση? Και πότε θα προλάβει ο κόσμος να πάει να ψάξει και να νοικιάσει σπίτι?
Παράθεση από: christina09 στις Νοεμβρίου 04, 2011, 03:04:06 pmΠαιδιά έχω νέα. Πήρα τηλ. στην ασπετε και μου είπαν ότι Τριτη-Τεταρτη θα έχουν αναρτηθεί τα ονόματα τα τελικά και από 15/11 ξεκινάνε μου είπε τα μαθήματα!!! 15??Εγώ περίμενα το νωρίτερο τέλη του μήνα. Εντωμεταξύ δεν έχει αναρτηθεί κάτι στην σελίδα τους αλλά ο κύριος μου είπε με σιγουριά ότι τότε ξεκινάνε. Καλά, μιλάμε για 10 μέρες μετά, δεν θα έπρεπε να έχουν βγάλει ανακοίνωση? Και πότε θα προλάβει ο κόσμος να πάει να ψάξει και να νοικιάσει σπίτι? Σήμερα το μεσημέρι μίλησα με τη γραμματεία του παιδαγωγικού και μου είπαν ότι τα τελικά εππαικ θα βγουν από Παρασκευή και μετά. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη..