*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 74251 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #952 στις: Ιουνίου 23, 2012, 03:43:49 pm »
Οι εκπαιδευτικές ανάγκες μπορεί να λαμβάνονταν υπόψη όταν παλαιότερα έβγαινε και δεύτερη προκήρυξη ειδικά για όσους είναι στον πίνακα αναπληρωτών ή για όσους πληρούν τις προυποθέσεις του 30μηνου και του 24μήνου και περιμένουν να διοριστούν (οι τελευταίοι από αυτούς έγιναν δεκτοί πέρσι). Δεν νομίζω η κανονική προκήρυξη για το ΕΠΠΑΙΚ να έχει σχέση με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, αφού δεν απευθύνεται κατ'ανάγκη σε εκπαιδευτικούς, αλλά σε οποιόνδήποτε ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει, άσχετα αν έχει βρεθεί ποτέ σε τάξη ή αν έχει δώσει ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:47 »

Αποσυνδεδεμένος valentino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Ιουνίου 24, 2012, 01:39:58 pm »
Οι εκπαιδευτικές ανάγκες μπορεί να λαμβάνονταν υπόψη όταν παλαιότερα έβγαινε και δεύτερη προκήρυξη ειδικά για όσους είναι στον πίνακα αναπληρωτών ή για όσους πληρούν τις προυποθέσεις του 30μηνου και του 24μήνου και περιμένουν να διοριστούν (οι τελευταίοι από αυτούς έγιναν δεκτοί πέρσι). Δεν νομίζω η κανονική προκήρυξη για το ΕΠΠΑΙΚ να έχει σχέση με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, αφού δεν απευθύνεται κατ'ανάγκη σε εκπαιδευτικούς, αλλά σε οποιόνδήποτε ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει, άσχετα αν έχει βρεθεί ποτέ σε τάξη ή αν έχει δώσει ΑΣΕΠ.
Έμαθα πρόσφατα ότι σχηματίζουν τους πίνακες αλλά έχει προκύψει θέμα με το αν το καινούργιο παράρτημα της ρόδου μπορεί να στεγάσει τις θέσεις της προκήρυξης...μου το είπε άτομο που δουλεύει στην ασπαιτε θεσσαλονίκης...τώρα δεν ξέρω...

Αποσυνδεδεμένος MOFO33

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Ιουνίου 25, 2012, 01:11:28 pm »
Το Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ.

Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!
εμένα μου το μετάφρασε και το επικύρωσε ο δικηγόρος...λάθος?δε το πήγα σε μεταφραστή...

Προφανώς, ο δικηγόρος θα συνεργαζόταν με μεταφραστή, ο οποίος θα το μετάφρασε κι αυτός απλά θα το επικύρωσε. Δεν υπάρχει κανένα λάθος...

Αποσυνδεδεμένος valentino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Ιουνίου 25, 2012, 07:56:00 pm »
Το Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ.

Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!
εμένα μου το μετάφρασε και το επικύρωσε ο δικηγόρος...λάθος?δε το πήγα σε μεταφραστή...

Προφανώς, ο δικηγόρος θα συνεργαζόταν με μεταφραστή, ο οποίος θα το μετάφρασε κι αυτός απλά θα το επικύρωσε. Δεν υπάρχει κανένα λάθος...
παιδιά βγήκε η προκήρυξη για το εππαικ της ασπαιτε 2012-2013!!!την είδα στην ασπαιτε θεσσαλονίκης που πήγα να ρώτησω..θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο μια από αυτές τις μέρες..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:47 »

Αποσυνδεδεμένος RENEGADE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Ιουνίου 26, 2012, 05:44:03 pm »
Ενδιαφέρον αυτό που έγραψε ο foibos81 στη σελίδα 243. Πρώτη φορά που έκανα αίτηση για το ΕΠΠΑΙΚ ήταν το 2005 και τότε αν θυμάμαι καλά το παράβολο ήταν 30 ευρώ. Επίσης οι εισαγόμενοι δεν πλήρωναν 200 ευρώ το εξάμηνο για την εγγραφή. Αυτό άλλαξε μετέπειτα.  Από τα ονόματα που είδα στο link http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/456%CE%A446%CE%A88%CE%A7%CE%99-%CE%A10%CE%A1 κάποιοι είναι καθηγητές στο ΕΠΠΑΙΚ, άλλοι είναι υπεύθυνοι στα εργαστηρία και ένας μάλιστα ήταν συμφοιτητής μου στο ΕΠΠΑΙΚ για το 2010-2011.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Ιουνίου 26, 2012, 05:50:47 pm »
Και από επιμορφούμενος στο ΕΠΠΑΙΚ, πως έγινε αξιολογητής την επόμενη χρονιά;

Αποσυνδεδεμένος RENEGADE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Ιουνίου 26, 2012, 07:34:01 pm »
Έχω την εντύπωση ότι δούλευε και σαν ωρομίσθιος σε κάποια εργαστήρια. Τώρα πως και γιατί δεν ξέρω

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Ιουνίου 26, 2012, 07:41:16 pm »
Κάθε χρόνο παίρνουν στα κατά τόπους παραρτήματα ωρομίσθιους εκπαιδευτές, γιατί δεν επαρκούν οι μόνιμοι πάντα. Πολλές φορές επιλέγονται συνάδελφοι που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας εκπλήσσει αυτό... Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθούν τα προγράμματα είναι πολύ πιο έμπειροι και ικανοί εκπαιδευτικοί από αρκετούς διδάκτορες της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τώρα το πώς σχηματίζονται οι συγκεκριμένες επιτροπές είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Αποσυνδεδεμένος cat

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Ιουνίου 26, 2012, 08:21:03 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος περάσει στην ΑΣΠΑΙΤΕ  και δεν θέλει να πάει, γιατί τον έχουν πάρει αναπληρωτή, την χάνει;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Ιουνίου 26, 2012, 10:33:52 pm »
Όχι cat, δεν την χάνει. Κάνει εγγραφή πληρώνοντας τα 200

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Ιουνίου 27, 2012, 09:20:13 am »
Θα βγει καμιά μέρα επιτέλους αυτή η προκήρυξη;; Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε, ΄λεχει φτάσει κατακαλόκαιρο και οι άνθρωποι χαμπάρι δεν έχουν πάρει.

Αυτό που αναφέρθηκε πάντως πρώτη φορά το ακουώ: πως είναι δυνατόν να βγήκε η προκήρυξη στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης, αφού τα χαρτιά στέλνονται ταχυδρομικά μόνο στην Αθήνα;;

Αποσυνδεδεμένος balder

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Ιουνίου 27, 2012, 11:46:32 am »
Φοιβο χαλαρωσε γιατι αλλιως θα σπασεις χοντρα τα νευρα σου, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.
Περυσι βγηκε το πρωτο 10ημερο του ιουλιου και τα οριστικα αποτελεσματα την τελευταια βδομαδα του Νοεμβριου. Ω ναι, τους πηρε σχεδον 5 μηνες να αποφασισουν ποιος μπαινει, οποτε εχει πολυ ψωμι ακομα η διαδικασια και οσο πιο χαλαρα την παρεις, τοσο καλυτερα για εσενα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2012, 11:48:29 am από balder »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Ιουνίου 27, 2012, 12:15:27 pm »
Ναι,καλύτερα να το αντιμετωπίζουμε χαλαρά γιατί μόνο νεύρα προκαλεί αυτή η αναμονή..

Όσο για αυτό που έγραψε ο balder,απλά τραγικό..
5 μήνες για κάτι που με σωστή μηχανοργάνωση μπορεί να τελειώσει τουλάχιστον πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς..

Και εγώ δεν κατάλαβα αυτό που γράφτηκε, ότι έχει αναρτηθεί η προκήρυξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης,αλλά χθες το πρωί που μίλησα με ΑΣΠΑΙΤΕ
μου είπαν ότι την άλλη βδομάδα θα βγει.
Ε,μπαίνει και Ιούλιος,νομίζω όπως πέρσι θα γίνει..
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Ιουνίου 27, 2012, 12:29:10 pm »
Σε σημερινή μου συνομιλία με την ΑΣΠΑΙΤΕ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει από μέρα σε μέρα. Και ότι πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη προκήρυξη μόνο για αυτούς που είναι στον πίνακα ανπληρωτών, όπως έγινε το 2008 και το '09. Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι θέσεις της γενικής προκήρυξης θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)