0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η επιλογη πολεων εχει νοημα σε περιπτωση κενων θεσεων και μονο??δηλ αν εγω δηλωσω αθηνα και πατρα με συνολο 30 μορια και καποιοσ αλλοσ πατρα και αθηνα με 29 μορια..αν εγω δεν μπω αθηνα αλλα μπορω να μπω πατρα τοτε παιρνω την επιλογη πατρα απο αυτον με τα 29 μορια παρολου που ηταν πρωτη του επιλογη??
Παράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 05, 2011, 02:17:50 pmΌσοι έχουν προυπηρεσία κάτω των 24 μηνών δεν μπορούν να κάνουν αίτηση??? ΕΠΠΑΙΚ 2011-2012Αυτό κοιτάζεις;
Όσοι έχουν προυπηρεσία κάτω των 24 μηνών δεν μπορούν να κάνουν αίτηση???
οπως λεει και ο Green λογικά ετσι θα γίνει...λογικά όλοι θα βάλουν όλες τις πόλεις και ειναι πιθανό μετά κάποιος να μην δεχτεί να πάει Σάπες τελικά οπότε θα υπάρχουν κενά..θα είναι μπερδεμα αλλα αν δεν εχεις πολλά μόρια απο μεταπτυχιακό και γλώσσες θεωρώ ότι είναι παρα πολύ δύσκολο να μπεις πλεον (όπως μπορούσε να γίνει περσυ παραδειγμα όταν καποιοι με πολλά μόρια έβαζαν μόνο Αθήνα πχ...) Δύσκολα πολύ τα πραγματα επομένως φέτος (όχι για όλους βέβαια)
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 02:19:49 pmΠαράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 05, 2011, 02:17:50 pmΌσοι έχουν προυπηρεσία κάτω των 24 μηνών δεν μπορούν να κάνουν αίτηση??? ΕΠΠΑΙΚ 2011-2012Αυτό κοιτάζεις;Ναι, αυτό. Λάθος κάνω? Δεν είναι αυτή η προκήρυξη???
Παράθεση από: strift στις Ιουλίου 05, 2011, 03:08:30 pmη επιλογη πολεων εχει νοημα σε περιπτωση κενων θεσεων και μονο??δηλ αν εγω δηλωσω αθηνα και πατρα με συνολο 30 μορια και καποιοσ αλλοσ πατρα και αθηνα με 29 μορια..αν εγω δεν μπω αθηνα αλλα μπορω να μπω πατρα τοτε παιρνω την επιλογη πατρα απο αυτον με τα 29 μορια παρολου που ηταν πρωτη του επιλογη??Υποθέτω ότι θα γίνεται πλέον όπως με τους αναπληρωτές. Θα ξεκινάνε από τον πρώτο σε μόρια και θα κοιτάνε τι έχει επιλέξει σε πόλεις. Αν όταν φτάσουν σε εσένα οι θέσεις στην Αθήνα έχουν κλείσει, θα πάνε στην Πάτρα που είναι δεύτερη επιλογή σου. Οπότε αν η Πάτρα έχει ακόμα κενή θέση θα την πάρεις εσύ. Αν δεν έχει και έχετε δηλώσει και οι δύο μόνο αυτές τις δύο πόλεις, μένετε και οι δύο εκτός. Ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι δημιουργείται μία συνολικη κατάταξη με βάση τα μόρια των υποψηφίων. Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βάλουν όλες τις πόλεις. Μάλλον το σύστημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για όσους δεν έχουν πάρα πολλά μόρια και ήλπιζαν οριακά και συγκυριακά να μπουν σε κάποια πόλη που μπορεί να μην την έχουν δηλώσει πολλοί. Ευνοεί όσους έχουν πολλά μόρια και θα είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, οι οποιοι σε κάποια από τις πόλεις που έβαλαν θα βολευτούν.