0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
???ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΚΟ
Εγώ πιστεύω αύριο θα βγουν, έτσι για να έχουμε να ασχολούμαστε με την ανώμαλη κατάσταση της ΑΣΠΑΙΤΕΚανένα νεότερο;;; MΠα, άσε απαντάω μόνος μου, μην μπείτε στο κόπο. Να υποθέσω δεν ξέρει κανείς μιας και η αλλοίωση των αποτελεσμάτων θα πρέπει να πάρει χρόνο, ε βάλε και τα τηλεφωνήματα;;Κάτσε σε πολυτελές πρόγραμμα θα μπεις με τα σούπερ-ντούμπερ μυαλά που και το Harvad θα ζήλευεε, δεν πρέπει να περιμένεις κανά 3 μήνες; Τι το περάσαμε εδώ, μιλάμε για κατάρτιση πολλών αστέρων, δεν παίζουμε!!!άσχετο μιας και οι γεωλόγοι, βιολόγοι του ΑΠΘ, παίρνουν παιδαγωγική κτάρτιση ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ με τον τίτλο διδακτική (που αμα γουστάρουν το παίρνουν,οι περισσότεροι δε το έχουν διδαχθεί καν και όμως έχουν παιδαγωγική κατάρτιση)!!!!!!!!!!!!, υποθέτω ότι οι υπόλοιποι φοιτητλες όλων των υπολοίπων σχολών που και καλά δεν δικαιούνται να έχουν παιδαγωγική κατάρτιση, να υποθέσω απλά ότι είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα και χαιβάνια τουελληνικού συστήματος;; Δίνω θερμά συγχαρητήρια στους πρόεδρους των σχολών και σε όλους τους φοιτητές (τα κορόιδα του ελληνικού συστήματος , για αυτό το επιτευγμά τους και φυσικά στο Υπουργείο Πιαδείας που πρέπει να του απονεμηθεί τιμητική πλακέτα αναξιοκρατίας, ρουσφετολογίας ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ
αφου ψιλοτελειωσαμε με το κομματι της ειδικης τωρα δικαιως εχει σειρα η ασπαιτε......θα σας πω το δικο μου παραμυθι...εγω παλευα να μπω στη σχολη από το 1998....παλια ηταν με μορια προυπηρεσιας, φυσικα δεν ειχα τοτε τοσα πολλα , αντε και καταφερνω και τα μαζευω και διδακτικη και επαγγελματικη. οταν πλεον ειπα ουφ ξεμπερδευω μου βγαζουν την προυπηρεσια και βαζουν το ECDL...δωσε λεφτακια κανε το ενα κανε το αλλο,,,,ετσι περασαν τα χρονακια και παλι η αδικη καταρα εμενα παντα απεξω και στο παρατσακ μη εισακτεα......να σας πω δεν ειχα ελπιδες να εμπαινα , ουτε και τωρα αν δεν υπηρχε το τριανταμηνο ( ο αγιος Στυλιανιδης κατεβηκε στη γη)....ετσι καταφερα και μπηκα....μπαινοντας ομως εκει σιχαθηκα τα παντα και ολους....δεν λεω οτι δεν επιμορφωθηκα και οτι δεν πηρα πραγματα.Και διαβασμα εχει η σχολη και εργασιες και πτυχιακη και σχολεια και τα παντα,....αλλα αυτό που διαπιστωσα και το οποιο γινεται ακόμα ειναι το εξης...εστω οτι παιρνουν σε μια ειδικοτητα 3... εισαγεται κατα περιεργο τροπο ο 2 ο 3 και ο 4......ο πρωτος μετα απο ενσταση παρουσιαζεται ο καψερος και αν το παρει πρεφα πολλες φορες καπου το νοεμβριο. και τοτε τι θα τον κανουν τον τεταρτο βισματουχο??? θα τουν πουν φυγε??ποτε!!!! αυτο γινεται σε ολες σχεδον τις πολεις μονο που δεν βγαινει κανενας να φωναξει γιατι δεν μπορεις να το αποδειξεις οτι γινεται επι τουτου......γιαυτο εχετε τα ματακια σας ανοιχτα γιατι απο 400 εστω θεσεις που προκυρησονται κατα λαθος στο τελος εισαγονται 500....αυτη ειναι η ομορφη ιστορια μου απο την πολυποθητη ΑΣΠΑΙΤΕ....