0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 09:04:36 pmαν την πρώτη χρονιά δεν παρακολουθήσω καθόλου και τα κάνω όλα αυτά την δευτερη χρονιά,γινεται??γιατι διάβασα εδω στο φόρουμ οτι παρακολουθήσαν την δευτερη χρονιά από την αρχή και τα δυο εξάμηναναι αδερφε οτι θελεις μπορεις να κανεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αρκει να παρακολουθησεις ενα χειμερινο και ενα εαρινο εξαμηνο.και τα 2 την πρωτη χρονια, και τα 2 την δευτερη χρονια, ενα και ενα,οτι θελεις......απλα πληρωνεις διακοσαρικα.....
αν την πρώτη χρονιά δεν παρακολουθήσω καθόλου και τα κάνω όλα αυτά την δευτερη χρονιά,γινεται??γιατι διάβασα εδω στο φόρουμ οτι παρακολουθήσαν την δευτερη χρονιά από την αρχή και τα δυο εξάμηνα
Θα ηθελα να ρωτησω αν μεινει μια θεση κενη, αναπληρωνεται απο τον αμεσως επομενο στα μορια? Ισως εχει αναφερθει για προηγουμενες χρονιες, αλλα αναρωτιεμαι τι ισχυει φετος που ο καθενας δηλωνε παραπανω απο μια πολη και επομενως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να εισαχθει σε καποια πολη οπου δεν μπορει να παει τελικά.Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: niko33 στις Νοεμβρίου 20, 2011, 11:08:39 amΘα ηθελα να ρωτησω αν μεινει μια θεση κενη, αναπληρωνεται απο τον αμεσως επομενο στα μορια? Ισως εχει αναφερθει για προηγουμενες χρονιες, αλλα αναρωτιεμαι τι ισχυει φετος που ο καθενας δηλωνε παραπανω απο μια πολη και επομενως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να εισαχθει σε καποια πολη οπου δεν μπορει να παει τελικά.Ευχαριστώ πολύ!παπάκια για φέτος...πως να το πω κομψά; είναι σαν την διαφήμιση της Q με την αγελάδα και τα 3 μμμμμμμμμμμ...Πάντως, στον Κ.Α.Υ αναφέρει:"Συμπλήρωση κενών θέσεων που τυχόν προκύψουν ανά πόλη, κλάδο και ειδικότητα (δηλ. από επιτυχόντες που δεν έκαναν εμπρόθεσμα εγγραφή), γίνεται από το Συμβούλιο της Σχολής μετά από εισήγηση της ΕΑΥ, μετά από την λήξη προθεσμίας εγγραφής, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων στον Πίνακα μη Εισαγομένων ανά κλάδο και ειδικότητα και τη σειρά πόλης προτίμησης. Επισημαίνεται ότι δεν γίνεται συμπλήρωση κενών θέσεων παρά μόνο στην περίπτωση όπου ο αριθμός των εγγραφέντων σπουδαστών είναι μικρότερος από τον αριθμό που προβλέπεται από στην προκήρυξη ανά πόλη, κλάδο και ειδικότητα."
Παράθεση από: yannakis στις Νοεμβρίου 19, 2011, 09:58:50 pmΠαράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 09:04:36 pmαν την πρώτη χρονιά δεν παρακολουθήσω καθόλου και τα κάνω όλα αυτά την δευτερη χρονιά,γινεται??γιατι διάβασα εδω στο φόρουμ οτι παρακολουθήσαν την δευτερη χρονιά από την αρχή και τα δυο εξάμηναναι αδερφε οτι θελεις μπορεις να κανεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αρκει να παρακολουθησεις ενα χειμερινο και ενα εαρινο εξαμηνο.και τα 2 την πρωτη χρονια, και τα 2 την δευτερη χρονια, ενα και ενα,οτι θελεις......απλα πληρωνεις διακοσαρικα.....Ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος είναι, μπορείς να κάνεις τα εξάμηνα οποτε σε βολεύει. Σημείωση: τα 2 200αρικα τα δίνεις την πρώτη χρονιά αναγκαστικά για να εγγραφείς (τη 2η κάνεις επανεγγραφή και δεν τα καταβάλεις εκ νέου).
Και για όποιον γραφτεί στην πόλη δεύτερης προτίμησης και τελικά υπάρξει κενή θέση στην πόλη πρώτης προτίμησης, (και αυτος ειναι ο επόμενος) τι γίνεται ρε παιδιά? Θα τον καλεσουν να αναπληρωσει το κενο?Να δω αν μπορεσει κανεις να μου απαντησει την ερωτηση αυτη αυριο - αν σηκώνουν τα τηλεφωνα στην ΑΣΠΑΙΤΕ
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα και με το νέο κανονισμό... Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα δημιουργείται ντόμινο μετακινήσεων από πόλη σε πόλη! Το πιο πιθανό είναι (ΑΝ παίρνουν επιλαχόντες) να παίρνουν απευθείας άτομα από τον πίνακα των αποκλειομένων.
Παράθεση από: vasileios στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:12:19 pmΠαράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:07:02 pmεγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!Δεν παίζει χωρίς παρακολούθηση, ούτε την 1η ούτε τη 2η χρονιά.Μήπως ξέρεις αν μπορεί κάποιος να ξεκινήσει απο το επόμενο εξάμηνο (εαρινό - Μαρτίου) και να χρωστάει το χειμερινό?
Παράθεση από: Τεχνική ειδ. στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:07:02 pmεγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!Δεν παίζει χωρίς παρακολούθηση, ούτε την 1η ούτε τη 2η χρονιά.
εγω αυτό που δεν εχω καταλάβει είναι,αν υπάρχει η δυνατότητα να φοιτήσεις την επόμενη χρονιά,χωρίς όμως να χρειαστεί να παρακολουθήσεις καθόλου μαθήματα.αν υπάρχει κάποιος να μου το διευκρίνισει.Επίσης θα ήθελα,όποιος εχει τον κανονισμό σπουδων του εππαικ να τον αναρτήσει!σας ευχαριστώ!