0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Πιθανός διορισμός τον Αύγουστο" Σε ποια ειδικότητα; Στις περισσότερες ειδικότητες δεν υπάρχει αυτό... Ούτε καν ως αναπληρωτής. Πόσο μάλλον από του χρόνου που θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.Ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής σου ανοίγει δρόμους αν επιθυμείς να εργαστείς στην εκπαίδευση και σε ιδιωτικά σχολεία. Ακόμα και σε ΙΕΚ για να πάρεις 2 ώρες ή σε φροντιστήριο αλλιώς μετράει η ΑΣΠΑΙΤΕ (καθόλου) και αλλιώς ένα μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Αλλά και αν διοριστείς με ένα μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση έχεις τεράστιες δυνατότητες για εξέλιξη. Άσε που οι γνώσεις που θα πάρεις στα παιδαγωγικά από το μεταπτυχιακό δεν συγκρίνονται από αυτές της ΑΣΠΑΙΤΕ. Και αυτά τα λέω εγώ που στο παρελθόν ήμουν στο ίδιο δίλημμα με το συνάδελφο και επέλεξα να ξενιτευτώ για την ΑΣΠΑΙΤΕ. Και φυσικά παρά την επιτυχία στον ΑΣΕΠ και το μεταπτυχιακό δεν περιμένω καν ότι θα διοριστώ κάποτε και μάλιστα τώρα κάνω μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση... Έπαθα και έμαθα...
Παιδιά καλησπέρα,θέλω τη γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί. Είμαι 28 χρονών (δεν είμαι και μικρούλης) και εχω 6 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών. Φέτος ξεκίνησα ένα μεταπτυχιακό, διάρκειας 2 χρόνων στις επιστήμες της αγωγής στην πόλη μου, για να πάρω παιδαγωγική επάρκεια. Να σας πω ότι έχω ήδη ένα μεταπτυχιακό. Δεν δουλέυω ακόμα σε σχολείο. Χτες με πήραν από την ΑΣΠΑΙΤΕ να μου πουν οτι στο κλαδο μου θα υπάρχει μια κενή θέση στις Σάπες και αν δέχομαι να πάω...Τι θα κάνατε στη θέση μου;;να παρατήσω το μεταπτυχιακό που έχω ξεκινήσει για να ξενιτευτώ στις Σάπες και να εχω παιδαγωγική επάρκεια τον Ιούνιο;;εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να αποφασίσω....καποια γνώμη;;
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 03, 2011, 04:31:43 pm"Πιθανός διορισμός τον Αύγουστο" Σε ποια ειδικότητα; Στις περισσότερες ειδικότητες δεν υπάρχει αυτό... Ούτε καν ως αναπληρωτής. Πόσο μάλλον από του χρόνου που θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο τα δεδομένα.Ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής σου ανοίγει δρόμους αν επιθυμείς να εργαστείς στην εκπαίδευση και σε ιδιωτικά σχολεία. Ακόμα και σε ΙΕΚ για να πάρεις 2 ώρες ή σε φροντιστήριο αλλιώς μετράει η ΑΣΠΑΙΤΕ (καθόλου) και αλλιώς ένα μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Αλλά και αν διοριστείς με ένα μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση έχεις τεράστιες δυνατότητες για εξέλιξη. Άσε που οι γνώσεις που θα πάρεις στα παιδαγωγικά από το μεταπτυχιακό δεν συγκρίνονται από αυτές της ΑΣΠΑΙΤΕ. Και αυτά τα λέω εγώ που στο παρελθόν ήμουν στο ίδιο δίλημμα με το συνάδελφο και επέλεξα να ξενιτευτώ για την ΑΣΠΑΙΤΕ. Και φυσικά παρά την επιτυχία στον ΑΣΕΠ και το μεταπτυχιακό δεν περιμένω καν ότι θα διοριστώ κάποτε και μάλιστα τώρα κάνω μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση... Έπαθα και έμαθα...Δουλειά στα ιδιωτικά σχολεία,μάλιστα,το εκλαμβάνω ως αστείο,μάλλον δεν έχεις ακούσει τι γίνεται εκεί.Θα πάρεις μόρια για να δουλέψεις σε ιεκ..., δεν ξέρεις ότι ήδη έχουν αποσπαστεί μόνιμοι και εκεί,επίσης ο συνάδελφος έχει ήδη μεταπτυχιακό που για τα ιεκ μπορεί να μετρήσει,αν και ξέρουμε και πως γίνονται οι προσλήψεις στα ιεκ...Για πες μας για τις τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης με μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση,άμα διοριστείς...Οπως όλοι γνωρίζουμε,το να γίνεις διευθυντής σε άνα σχολείο,σχολικός σύμβουλος,διευθυντής εκπαίδευσης κ.λ.π.,πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλα μέσα....πέρα από τα προσόντα σου.Αφού όπως λες στις περισσότερες ειδικότητες διορισμός δεν υπάρχει (ξεχνάς ότι έχουν μείνει αδιόριστοι συνάδελφοι από τον ασεπ και το αντίστοιχο 40%)ούτε καν για αναπληρωτές,άρα για ποιος είναι ο λόγος να κάνει κάποιος μεταπτυχιακο στην εκπαίδευση?Μάλλον για να το κοιτάει.....Νομίζω ότι είπαμε τις απόψεις μας....ας κάνει ο συνάδελφος ότι νομίζει καλύτερο για αυτόν.
Τι είναι αυτό; γιατί να παρουν παιδαγωγική επαρκεια ΤΕ-01 και ΔΕ-01; είναι το τελευταίο ''αστείο'' του 2011;;;
Τι είναι αυτό; γιατί να παρουν παιδαγωγική επαρκεια ΤΕ-01 και ΔΕ-01; είναι το τελευταίο ''αστείο'' του 2011;;;[/quoteΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ!!!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ. . . ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ( ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!!!!!!! - ΟΥΤΕ ΤΕΙ/ΑΕΙ- ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ
Παράθεση από: dimkok στις Δεκεμβρίου 03, 2011, 11:28:33 amΠαιδιά καλησπέρα,θέλω τη γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί. Είμαι 28 χρονών (δεν είμαι και μικρούλης) και εχω 6 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών. Φέτος ξεκίνησα ένα μεταπτυχιακό, διάρκειας 2 χρόνων στις επιστήμες της αγωγής στην πόλη μου, για να πάρω παιδαγωγική επάρκεια. Να σας πω ότι έχω ήδη ένα μεταπτυχιακό. Δεν δουλέυω ακόμα σε σχολείο. Χτες με πήραν από την ΑΣΠΑΙΤΕ να μου πουν οτι στο κλαδο μου θα υπάρχει μια κενή θέση στις Σάπες και αν δέχομαι να πάω...Τι θα κάνατε στη θέση μου;;να παρατήσω το μεταπτυχιακό που έχω ξεκινήσει για να ξενιτευτώ στις Σάπες και να εχω παιδαγωγική επάρκεια τον Ιούνιο;;εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να αποφασίσω....καποια γνώμη;;Σάπες