0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας! ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ για όσους σπουδάζουν φέτος;
Παράθεση από: Julia_ στις Μαρτίου 05, 2012, 09:20:32 pmγεια σας! ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ για όσους σπουδάζουν φέτος;εγω στην αθηνα ειμαι, θεωρω οτι το ΕΠΠΑΙΚ ειναι αρκετα δύσκολο με την εννοια οτι εχει πολλη δουλεια πολλες εργασιες και πολλες απαιτησεις. αν μπορειτε οταν το κανετε να μην δουλευετε και να ασχοληθειτε μια χρονια μονο με αυτο θα ηταν το καλυτερο.πολλη κουραση και πολυ τρεξιμο
Παράθεση από: vasodcim στις Μαρτίου 31, 2012, 03:28:08 pmΠαράθεση από: Julia_ στις Μαρτίου 05, 2012, 09:20:32 pmγεια σας! ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ για όσους σπουδάζουν φέτος;εγω στην αθηνα ειμαι, θεωρω οτι το ΕΠΠΑΙΚ ειναι αρκετα δύσκολο με την εννοια οτι εχει πολλη δουλεια πολλες εργασιες και πολλες απαιτησεις. αν μπορειτε οταν το κανετε να μην δουλευετε και να ασχοληθειτε μια χρονια μονο με αυτο θα ηταν το καλυτερο.πολλη κουραση και πολυ τρεξιμοχαχαχαχαχα ίσως το καλύτερο ανέκδοτο που ακουσα τώρα τελευταία.. ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ το ΕΠΠΑΙΚ??? να μη δουλεύει για ένα πρόγραμμα που θέλει μόνο να πηγαίνεις και να γράφεις σε εξετασεις που ξέρεις τα θεματα και είναι με ανοιχτά βιβλία? Τι λες στον ανθρωπο??Κανένα άλλο σχόλιο..