*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 74078 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #798 στις: Μαρτίου 31, 2012, 03:28:08 pm »
γεια σας! ποιες είναι οι  μέχρι τώρα εντυπώσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ για όσους σπουδάζουν φέτος;

εγω στην αθηνα ειμαι, θεωρω οτι το ΕΠΠΑΙΚ ειναι αρκετα δύσκολο με την εννοια οτι εχει πολλη δουλεια πολλες εργασιες και πολλες απαιτησεις. αν μπορειτε οταν το κανετε να μην δουλευετε και να ασχοληθειτε μια χρονια μονο με αυτο θα ηταν το καλυτερο.
πολλη κουραση και πολυ τρεξιμο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:58:05 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Μαρτίου 31, 2012, 11:04:18 pm »
Πιθανώς φέτος η ΑΣΠΑΙΤΕ θα ανοίξει και 8ο παράρτημα, για να καλύψει και το γεωγραφικό διαμέρισμα των νησιών του Αιγαίου.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Μαρτίου 31, 2012, 11:13:42 pm »
Ναι το Εππαικ είναι πολύ δύσκολο.....
Κάνουν όλοι αντιγραφή στις εξετάσεις.....
Με λίγα λόγια κόβονται στο πολύ διάβασμα....
Μην λέτε ότι θέλετε μερικοί....
Όχι τίποτα άλλο,αλλά για να μην παρατήσει τη δουλειά του κανένας για να παρακολουθήσει το Εππαικ.
Καθόλου δουλειά,μόνο κάποιες εργασίες στη διάρκεια των σπουδών,οι παδ που θέλουν μια προετοιμασία,και δοσμένα θέματα για τις εξετάσεις,όπου όλοι αντιγράφουν.

Αποσυνδεδεμένος Πληροφορική

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Απριλίου 01, 2012, 02:22:20 am »
γεια σας! ποιες είναι οι  μέχρι τώρα εντυπώσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ για όσους σπουδάζουν φέτος;

εγω στην αθηνα ειμαι, θεωρω οτι το ΕΠΠΑΙΚ ειναι αρκετα δύσκολο με την εννοια οτι εχει πολλη δουλεια πολλες εργασιες και πολλες απαιτησεις. αν μπορειτε οταν το κανετε να μην δουλευετε και να ασχοληθειτε μια χρονια μονο με αυτο θα ηταν το καλυτερο.

χαχαχαχαχα ίσως το καλύτερο ανέκδοτο που ακουσα τώρα τελευταία..  ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ το ΕΠΠΑΙΚ???
να μη δουλεύει για ένα πρόγραμμα που θέλει μόνο να πηγαίνεις και να γράφεις σε εξετασεις που ξέρεις τα θεματα και είναι με ανοιχτά βιβλία? Τι λες στον ανθρωπο??
Κανένα άλλο σχόλιο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:58:05 »

Αποσυνδεδεμένος kirril

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Απριλίου 01, 2012, 02:41:12 am »

χαχαχαχαχα ίσως το καλύτερο ανέκδοτο που ακουσα τώρα τελευταία..  ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ το ΕΠΠΑΙΚ???
να μη δουλεύει για ένα πρόγραμμα που θέλει μόνο να πηγαίνεις και να γράφεις σε εξετασεις που ξέρεις τα θεματα και είναι με ανοιχτά βιβλία? Τι λες στον ανθρωπο??
Κανένα άλλο σχόλιο..

Λοιπόν περίπατος δεν είναι που λένε μερικοί, ούτε δύσκολο είναι απλά πρέπει να ασχοληθείς σε κάποιο βαθμό

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Απριλίου 01, 2012, 10:28:25 am »
Ας έχουμε υπόψη μας ότι ΕΠΠΑΙΚ από ΕΠΠΑΙΚ διαφέρει, ανάλογα με το παράρτημα υπάρχουν διαφορές και ως προς το επίπεδο της διδασκαλίας και ως προς τις απαιτήσεις από τους επιμορφούμενους. Έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις από ανθρώπους που το παρακολούθησαν και για την χρησιμότητά των γνώσεων που τους παρείχε. Αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει με το αν κάποιος έχει χρόνια εμπειρίας σε τάξεις ή δεν έχει μπει ποτέ πριν, όταν παρακολουθεί το πρόγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Απριλίου 01, 2012, 12:17:59 pm »
τεσπα, εγω σας ανεφερα την εμπειρια που εχω φετος απο το εππαικ. αν θελετε το πιστευετε αν θελετε παλι οχι.

και σταματηστε μερικοι να ειστε τοσο "ξυνοι" σε αυτο το forum.

αρκετα

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Απριλίου 01, 2012, 12:35:56 pm »
Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες που για να μπουν ΑΣΠΑΙΤΕ πρέπει να έχουν τελειώσει τουλάχιστον μεταπτυχιακό, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν και διδακτορικό. Αυτά τα άτομα θα μπαίνουν στην ίδια τάξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ με άτομα 22 χρονών, που μόλις έχουν τελειώσει κάποιο ΤΕΙ (δεν το λέω υποτιμητικά). Είναι λογικό σε κάποιους να φαίνεται παιχνιδάκι και σε άλλους δύσκολο. Πολλοί δεν έχουν ξανακάνει ερευνητική εργασία στη ζωή τους, δεν έχουν γράψει καν πτυχιακή εργασία και φυσικά δεν έχουν μπει σε τάξη ως εκπαιδευτικοί... Επίσης, να τονίσω το γεγονός της αυστηρότητας του ωραρίου και των απουσιών. Αν κάποιος εργάζεται μέχρι μετά τις 4 δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, λόγω απουσιών.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Απριλίου 01, 2012, 02:10:15 pm »
Gpapage,συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.Να συμπληρώσω ότι,Η αλήθεια είναι κάποιος που έχει διδακτική εμπειρία και έχει δώσει εξετάσεις Ασεπ,έχει "προβάδισμα" σε σχέση με κάποιον που δεν έχει αυτά τα στοιχεία.Αυτός ο άνθρωπος θα αντλήσει χρησιμότητα από το πρόγραμμα.Όμως άλλο χρησιμότητα και άλλο δυσκολία.
Green μπορεί να υπάρχουν διαφορές επιπέδου διδασκαλίας από ΕΠΠΑΙΚ σε ΕΠΠΑΙΚ,οι απαιτήσεις όμως είναι ακριβώς οι ίδιες,όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι εξετάσεις(σε όλα τα Εππαικ δοσμένα θέματα και αντιγραφή χωρίς καμία εξαίρεση).
Επίσης έχω να σας πω ότι και στις απουσίες,πέρυσι που ήμουν εγώ στο Εππαικ υπήρχε περίπτωση, όπου συνάδελφος της ειδικότητας της πληροφορικής δεν πάταγε στο μάθημα, επειδή δούλευε ως αναπληρωτής πολύ μακριά από τον τόπο διεξαγωγής του Εππαικ.Με την ανοχή των καθηγητών και της γραμματείας τέλειωσε το Εππαικ έχοντας ελάχιστες παρουσίες.Στο συγκεκριμένο Εππαικ αυτό γίνεται και φέτος, με μία συνάδελφο της ειδικότητας της ιατρικής.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Απριλίου 01, 2012, 02:23:46 pm »
Δεν γίνεται σε όλα τα παραρτήματα το ίδιο πάντως. Σε μας υπήρχε υπερβολική αυστηρότητα ως προς τις απουσίες. Πολλοί από εμάς είχαμε απορρίψει δουλειές γιατί αν καθυστερούσαμε να πάμε στο μάθημα παίρναμε απουσίες. Και ως προς τα θέματα δεν είχα δει ούτε μια φορά δοσμένα θέματα. Από την άλλη αντιγραφή υπήρχε, αν και μάλλον "χαζή" αντιγραφή ήταν μιας και δεν γράφαμε θεωρίες, αλλά κυρίως θέματα κρίσεως. Γενικά διαφορά επιπέδου έβλεπες ακόμα και από καθηγητή σε καθηγητή... Εύλογα θα υπάρχουν διαφορές και από παράρτημα σε παράρτημα...

Αποσυνδεδεμένος cat

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Απριλίου 04, 2012, 05:44:14 pm »
Μπορείς να δουλεύεις πχ. σε κάποιο ΙΕΚ που τα μαθήματα είναι απόγευμα και παράλληλα να παρακολουθείς το ΕΠΠΑΙΚ?

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Απριλίου 04, 2012, 09:17:14 pm »
Τα μαθήματα στα ΕΠΠΑΙΚ είναι απογευματινές ώρες. Συνήθως 4-8, εκτός από μία μέρα της εβδομάδας. Αν μπορέσεις και βρεις μάθημα σε ΙΕΚ τη συγκεκριμένη μέρα κάτι μπορεί να γίνει, αλλιώς δύσκολα.

Αποσυνδεδεμένος cat

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Απριλίου 04, 2012, 09:22:45 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ και ποια μέρα είναι αυτή συνήθως?

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Απριλίου 04, 2012, 09:27:17 pm »
Αυτό εξαρτάται από το παράρτημα. Όταν ήμουν εγώ στην Πάτρα λειτουργούσαν τμήματα με ελεύθερη τη Δευτέρα και άλλα με ελεύθερη την Παρασκευή. Απ' ότι ακούω πλέον στα περισσότερα η μέρα αυτή πλέον είναι η Παρασκευή, αν και σε κάποιους τη δεσμεύουν και αυτή τη μέρα για τις μικροδιδασκαλίες (ΠΑΔ). Πάντως από τη στιγμή που το αποφασίσεις (κακώς κατά τη γνώμη μου) και γραφτείς στο πρόγραμμα μπορείς να ψάξεις και για πρωινά μαθήματα. Τέτοια έχει σε κάποια δημόσια ΙΕΚ της επαρχίας και κυρίως σε ιδιωτικά ΙΕΚ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)