0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valentino στις Οκτωβρίου 13, 2012, 01:03:59 pmπαιδιά υπάρχει κανείς που να έχει τελειώσει ασπαιτε πέρυσι θεσσαλονίκη και να έχει κρατήσει τις εργασίες?ευχαριστώ... μην ανησυχείς για τις εργασίες! είναι θεωρητικές! ότι χρειαστείς, κάνε μία ερώτηση.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει τελειώσει ασπαιτε πέρυσι θεσσαλονίκη και να έχει κρατήσει τις εργασίες?ευχαριστώ...
Ναι, Valentino.
Παράθεση από: Julia_ στις Οκτωβρίου 13, 2012, 01:10:12 pmΝαι, Valentino.ε δεν έχεις κρατήσει τίποτα?
Κρίμα ...τέτοιες βοήθειες τις χρειαζόμαστε στην πόλη μας...
Παράθεση από: valentino στις Ιουλίου 13, 2012, 01:17:12 pmπαιδιά εγώ έχω τελειώσει το εν λόγω μεταπτυχιακό και με πήρανε αναπληρωτή πέρσι κατευθείαν...είναι πολύ καλό αν θέλετε την γνώμη μου...αν κα ιδε διάβασα όλο το topic...αν θέλετε πληροφορίες σε κάτι μπορώ να σας τις απαντήσω...που σε πηρανε εσενα με αυτο το μεταπτυχιακο και δεν το ξερουμε εμεις??? κανενας 1814 δεν εμφανιζεται με μεταπτυχιακο...εσυ που εισαι ακριβως?? επομενως ή λες ψεματα ή δεν ξερεις τι ειδικοτητα εισαι/ για ξανασκεψου και πες μαςhttp://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_11_B/ENIAIOS_SMEA_ANAP_11_normal_B/PE18.12,_klados_PE18.14.50.html
παιδιά εγώ έχω τελειώσει το εν λόγω μεταπτυχιακό και με πήρανε αναπληρωτή πέρσι κατευθείαν...είναι πολύ καλό αν θέλετε την γνώμη μου...αν κα ιδε διάβασα όλο το topic...αν θέλετε πληροφορίες σε κάτι μπορώ να σας τις απαντήσω...
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 27, 2012, 12:29:10 pmΣε σημερινή μου συνομιλία με την ΑΣΠΑΙΤΕ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει από μέρα σε μέρα. Και ότι πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη προκήρυξη μόνο για αυτούς που είναι στον πίνακα ανπληρωτών, όπως έγινε το 2008 και το '09. Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι θέσεις της γενικής προκήρυξης θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.λοιπόν μάγκες!έχω δει την προκήρυξη και οι θέσεις είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι ...μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο GREEN σε προσωπικό μήνυμα που του έστειλα πριν πάρει τηλέφωνο...οι θέσεις πέφτουν σχεδόν στις μισές ...
Σε σημερινή μου συνομιλία με την ΑΣΠΑΙΤΕ μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγει από μέρα σε μέρα. Και ότι πιθανότατα θα υπάρξει και δεύτερη προκήρυξη μόνο για αυτούς που είναι στον πίνακα ανπληρωτών, όπως έγινε το 2008 και το '09. Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι θέσεις της γενικής προκήρυξης θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.