*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013  (Αναγνώστηκε 114596 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013
« Απάντηση #420 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:53:41 pm »
Παράθεση
Αναγνωρισμένο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ένας παιδαγωγικός τίτλος πτυχίου και όχι ως ένα πιστοποιητικό.

Kαθήστε ρε παιδιά, γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω. Στην ελλάδα δεν είναι αναγνωρισμένο ως πιστοποιητικό;; Αφού το λέει ο τίτλος του ότι είναι;;; Ως τι είναι δηλαδή στην Ελλάδα;; Eννπείται δεν είναι ως μαστερ.

Στο εξωτερικό πήγατε π.χ. Αγγλία στον NARIC (o αντίστοιχος ΔΟΑΤΑΠ ) και σας είπαν δεν έχετε παιαδαγωγική επάρκεια ή πρέπει να παρακολουθήσετε το PGCE ;;; To ξέρετε αυτό ή έτσι το λέτε;;; Γιατί εγώ έχω ακούσει το δέχονται κανονιότατα ως αντίστοιχο του PGCE στην Αγγλία τουλάχιστον
αν είναι να σου πέσουν τα μαλλιά, μην διαβάζεις... πλάκα κάνω. Ξέχασα να βάλω το ΝΑ ΕΙΝΑΙ στην αρχή της πρότασης...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:25:18 »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:54:32 pm »
Παράθεση
Αναγνωρισμένο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ένας παιδαγωγικός τίτλος πτυχίου και όχι ως ένα πιστοποιητικό.

Kαθήστε ρε παιδιά, γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω. Στην ελλάδα δεν είναι αναγνωρισμένο ως πιστοποιητικό;; Αφού το λέει ο τίτλος του ότι είναι;;; Ως τι είναι δηλαδή στην Ελλάδα;; Eννπείται δεν είναι ως μαστερ.

Στο εξωτερικό πήγατε π.χ. Αγγλία στον NARIC (o αντίστοιχος ΔΟΑΤΑΠ ) και σας είπαν δεν έχετε παιαδαγωγική επάρκεια ή πρέπει να παρακολουθήσετε το PGCE ;;; To ξέρετε αυτό ή έτσι το λέτε;;; Γιατί εγώ έχω ακούσει το δέχονται κανονιότατα ως αντίστοιχο του PGCE στην Αγγλία τουλάχιστον

Στην Ελλάδα ως πιστοπιητικό.
Για Αγγλία Φοίβο είχε γράψει μια κοπέλα το καλοκαίρι εδώ,ότι μια φίλη της πήγε Λονδίνο και δεν το δέχτηκαν..
Και ο Green postαρε κάτι ανάλογο σήμερα.
Εγώ το έψαξα προσωπικά για Γερμανία και ούτε εκεί είδα φως..
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:55:02 pm »
Εδώ δε δίνει επάρκεια το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σπουδές στην Εκπαίδευση"... Και δίνει η ΑΣΠΑΙΤΕ που δεν καλύπτει ούτε το 1/10 του προγράμματος σπουδών του... Ή ακόμα χειρότερα δίνουν όλες οι "καθηγητικές σχολές" και η μία της πληροφορικής του Πειραιά με ελάχιστα μαθήματα παιδαγωγικών.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:57:20 pm »
@Φοίβο Ο βαθμός πτυχίου είναι ενδεικτικός,τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, της απόδοσής σου σαν φοιτητής.
Φυσικά δεν καθορίζει την ικανότητά σου σαν εκπαιδευτικό,αλλά είναι γνώμονας για το γνωστικό σου υπόβαθρο.

Οπότε αν εγώ μπω σε μια τάξη να διδάξω πληροφορική και έχω γνωστικές ελλείψεις,τι νόημα έχει να ξέρω Ιταλικά.

Ξέρω άτομα από την σχολή μου που απλά έπρεπε κάποτε να τελειώσουν και αυτοί και έχουν ένα βαθμό κοντά στο 6.
Με μια καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας είναι σαν να πήραν πτυχίο με 8,67...

Καλό να έχεις πολύπλευρες γνώσεις σαν εκπαιδευτικός,αλλά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο βασικός τίτλος θα έπρεπε να λεχει μεγαλύτερη βαρύτητα...
Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα ότι ο καθένας τα βλέπει από την σκοπιά του. Π.χ. ρώτησα ένα διδάκτορα και μου λέει καλά είσαι σοβαρός τι είμαι εγώ βλάκας είμαι, εννοείται ότι πρέπει να μετράει το διδακτορικό μου για να μπω ΑΣΠΑΙΤΕ και περισσότερο μάλιστα. Ο καθένας έχει τις απόψεις του άλλωστε.
Εγώ γενικά θα έβλεπα ότι ένας άνθρωπος που είναι πολύγλωσσος, έχει ένα ικανοποιητικό βαθμό πτυχίου, μαστερ, ότι τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί να αναζητήσει, να ψάξει, να βρει να κοπιάσει. Σε πρακτικό επίπεδο, δηλαδή στην τάξη, σίγουρα θα μπορεί να εξελιχθεί πιο εύκολα, δηλαδή να κατανοεί νέες μεθόδους, να καταλαβαίνει σύγχρονες τεχνολογίες, να ανταλλάσσει απόψεις και να συμμετέχει σε ξένα συνέδρια.
Ως δάσκαλος στην τάξη, επειδή η διδασκαλία είναι και τέχνη χρειάζεται και άλλα προσόντα. Π.χ. ένας ηθοποιός μπορεί να μην έχει καμία επαφή με μαθητές, αλλά να μπει μέσα σε μια τάξη και να συναρπάσει μαθητές , να παρακινήσει με άλλες δεξιότητες π.χ. εκφραστικότητα, εγγύτητα στο μαθητη, κ.α.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:45:58 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:25:18 »

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:58:27 pm »
Συγκινήθηκα που στο βίντεο φαίνεται η γραμματεία του μεταπτυχιακού μου.
Θέλω να αναφέρω ότι τα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής ΔΕΝ δίνουν παιδαγωγική επάρκεια.
Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_12_B/20121011/ENIAIOS_SMEA_ANAP_12_normal_B/PE09.00.html
το νούμερο 8 πχ έχει μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής και δεν έχει επάρκεια.
Υπάρχουν και άλλα που δίνουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:46:24 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 11:59:12 pm »
Εδώ δε δίνει επάρκεια το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σπουδές στην Εκπαίδευση"... Και δίνει η ΑΣΠΑΙΤΕ που δεν καλύπτει ούτε το 1/10 του προγράμματος σπουδών του... Ή ακόμα χειρότερα δίνουν όλες οι "καθηγητικές σχολές" και η μία της πληροφορικής του Πειραιά με ελάχιστα μαθήματα παιδαγωγικών.

Και το ΤΕΙ Λαικής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα :(
Το οποίο μάλιστα έχει στην πλειοψηφία τους εμπειροτέχνες καθηγητές(ΕΜ)

Και ένα μέρος καταγγελίας για το εν λόγω θέμα,,
" ...Με λίγα λόγια, αυτή την στιγμή στην Δημόσια εκπαίδευση εργάζεται κόσμος ο οποίος δεν έχει περάσει ούτε έξω από ένα πανεπιστήμιο και είναι και χαρακτηρισμένος και με την βαθμίδα ΠΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται στην εξέλιξη και την μισθολογική βαθμίδα.Σε αυτή τη φάση όμως πρέπει να δούμε το παράδοξο που συμβαίνει με τους Εμπειροτέχνες μουσικούς και την σχέση τους με το ΤΛΠΜ του ΤΕΙ Ηπείρου.Το τριτοβάθμιο αυτό ίδρυμα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού του έργου με τους ίδιους εμπειροτέχνες μουσικούς .."
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:05:13 am από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:02:42 am »
Αν γινόταν το πρόγραμμα σπουδών κανονικότητα, όσο αφορά την διάρκεια του, θα μπορούσε να ήταν ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Μην συγκρίνετε την δυσκολία του πτυχίου σας με το επίπεδο της ΑΣΠΑΙΤΕ. Όταν τελείωσα την ΑΣΠΑΙΤΕ, είχα πει ότι θα έπρεπε να ήταν ισότιμο με μεταπτυχιακό. Γιατί να μην είναι; έχει τα πάντα.
Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει για αναβάθμιση του πιστοποιητικού.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:03:14 am »

Γιατί δεν καλύπτει το πρόγραμμα της ΑΣΠΑΙΤΕ;;
H AΣΠΑΙΤΕ έχει το βασικό κορμό μαθημάτων που χορηγούν σε κάποιον μια ιδέα της παιδαγωγικής επιστήμης, διαδασκαλίας και όλα τα υπόλοιπα προσφέροντας ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ.
Στο ΕΑΠ τα μισά μαθήματα είναι για την εκπαίδευση ενηλίκων και μόνο 5 είναι παρόμοια με την ΑΣΠΑΙΤΕ. Η ΑΣΠΑΙΤΕ ως σύνολο δεν έχει 5 αλλά 16 μαθήματα που εστιάζουν στο εκπαιδευτικό σύστημα, στην παιδαγωγική ψυχολογία, αξιολόγηση στην εκπαίδευση. Εγώ δεν είδα να έχει το ΕΑΠ τέτοια μαθήματα, ούτε ΚΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Για εμένα κάκιστα ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΕΡ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. Τα μαστερ εστιάζουν σε ήδη και καλά προαπαιτούμενες γνώσεις και ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

Το πιο σωστό σύστημα είναι της Αγγλίας για εμένα. Όλοι μετά τις σπουδές PGCE από παιδαγωγικά τμήματα, αν θέλουν να έχουν επάρκεια.  Διαρκεί 1 χρόνο και σου δίνει σφαιρική γνώση.
Ανετότατα μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα με τη συμμετοχή της ΑΣΠΑΙΤΕ και παιδαγωγικών τμημάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:49:22 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:16:31 am »
Julia και εγώ όταν μπήκα στην ΑΣΠΑΙΤΕ απόρησα για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται ως μεταπτυχιακό, εφόσον η δομή του είναι παρόμοια. Αλλά στην πράξη μπορεί κανείς να πάρει το πιστοποιητικό (ακόμα και να αριστεύσει) παρακολουθώντας ή απλά δίνοντας το παρών στα 2/3 των λίγων μαθημάτων και με μία εργασία ανά μάθημα. Και διευκρινίζω ότι μπήκα ΑΣΠΑΙΤΕ σε παλιότερη χρονιά, όταν είχαν ξεκινήσει τα μαθήματα 10 Οκτωβρίου. Στις εξετάσεις σχεδόν όλα τα θέματα ήταν κρίσεως και με ανοιχτά βιβλία. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί κάποιος για ακαδημαϊκούς λόγους. Είναι πρακτικά αδύνατο!

Αντίθετα σε ένα μεταπτυχιακό μπορεί να είναι πιο εύκολη η εισαγωγή ενός σπουδαστή, αλλά αν κάποιος δεν είναι συνεπής είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί εκτός. Επειδή τα έχω κάνει και τα δύο και μάλιστα στα παιδαγωγικά η διαφορά τους είναι χαώδης.

Φοίβο στο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ προφανώς δεν είναι 5 τα μαθήματα... Είναι τέσσερις οι "θεματικές ενότητες" συν η διπλωματική και κάθε θεματική ενότητα αντιστοιχεί σε 5 (αν θυμάμαι καλά) μαθήματα. Πχ. στην ΑΣΠΑΙΤΕ υπάρχει μάθημα "Εκπαιδευτική Έρευνα" που το περνάς με μία εργασία και καθόλου διάβασμα, ενώ στο ΕΑΠ είναι ολόκληρη θεματική με 7-8 βιβλία, 4 εργασίες και εξετάσεις. Το ίδιο ισχύει και για την "Εκπαιδευτική πολιτική", την "Παιδαγωγική Ψυχολογία" κτλ. Παρακολούθησα την "Εκπαιδευτική Αξιολόγηση" στην ΑΣΠΑΙΤΕ και όταν πήγα στο ΕΑΠ χάθηκα επειδή ήμουν εντελώς άσχετος! Έπρεπε να διαβάσω 2 σχετικά βιβλία για να παρακολουθήσω τη θεματική "Εκπαίδευση Ενηλίκων" (που παρεμπιπτόντως είναι η μοναδική θεματική του μεταπτυχιακού που αφορά ενήλικες)...

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:19:14 am »
Julia και εγώ όταν μπήκα στην ΑΣΠΑΙΤΕ απόρησα για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται ως μεταπτυχιακό, εφόσον η δομή του είναι παρόμοια. Αλλά στην πράξη μπορεί κανείς να πάρει το πιστοποιητικό (ακόμα και να αριστεύσει) παρακολουθώντας ή απλά δίνοντας το παρών στα 2/3 των λίγων μαθημάτων και με μία εργασία ανά μάθημα. Και διευκρινίζω ότι μπήκα ΑΣΠΑΙΤΕ σε παλιότερη χρονιά, όταν είχαν ξεκινήσει τα μαθήματα 10 Οκτωβρίου. Στις εξετάσεις σχεδόν όλα τα θέματα ήταν κρίσεως και με ανοιχτά βιβλία. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί κάποιος για ακαδημαϊκούς λόγους. Είναι πρακτικά αδύνατο!

Αντίθετα σε ένα μεταπτυχιακό μπορεί να είναι πιο εύκολη η εισαγωγή ενός σπουδαστή, αλλά αν κάποιος δεν είναι συνεπής είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί εκτός. Επειδή τα έχω κάνει και τα δύο και μάλιστα στα παιδαγωγικά η διαφορά τους είναι χαώδης.

Φοίβο στο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ προφανώς δεν είναι 5 τα μαθήματα... Είναι τέσσερις οι "θεματικές ενότητες" συν η διπλωματική και κάθε θεματική ενότητα αντιστοιχεί σε 5 (αν θυμάμαι καλά) μαθήματα. Πχ. στην ΑΣΠΑΙΤΕ υπάρχει μάθημα "Εκπαιδευτική Έρευνα" που το περνάς με μία εργασία και καθόλου διάβασμα, ενώ στο ΕΑΠ είναι ολόκληρη θεματική με 7-8 βιβλία, 4 εργασίες και εξετάσεις. Το ίδιο ισχύει και για την "Εκπαιδευτική πολιτική", την "Παιδαγωγική Ψυχολογία" κτλ. Παρακολούθησα την "Εκπαιδευτική Αξιολόγηση" στην ΑΣΠΑΙΤΕ και όταν πήγα στο ΕΑΠ χάθηκα επειδή ήμουν εντελώς άσχετος! Έπρεπε να διαβάσω 2 σχετικά βιβλία για να παρακολουθήσω τη θεματική "Εκπαίδευση Ενηλίκων" (που παρεμπιπτόντως είναι η μοναδική θεματική του μεταπτυχιακού που αφορά ενήλικες)...
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά είναι το ίδιο σε όλα τα παραρτήματα; εγώ είχα πάνω από μία εργασία ανά μάθημα και αυστηρή επιτήρηση στις εξετάσεις... Μην τα γενικεύουμε τα πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:54:23 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:24:32 am »
Παιδαγωγική ψυχολογία κάνουν στην ενότητα: ΕΚΠ50 Εξέλιξη του Παιδιού στο Κοινωνικό Περιβάλλον
Ενώ υπάρχουν ζητήματα παιδαγωγικής ψυχολογίας και σε άλλες ενότητες.

Julia τι να πω... Ίσως έπεσα εγώ σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντως διευκρινίζω ότι πέτυχα και κάποιους από τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ εκεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:55:22 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:28:52 am »
Παιδαγωγική ψυχολογία κάνουν στην ενότητα: ΕΚΠ50 Εξέλιξη του Παιδιού στο Κοινωνικό Περιβάλλον
Ενώ υπάρχουν ζητήματα παιδαγωγικής ψυχολογίας και σε άλλες ενότητες.

Julia τι να πω... Ίσως έπεσα εγώ σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντως διευκρινίζω ότι πέτυχα και κάποιους από τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ εκεί.
είδες ότι όλα είναι σχετικά...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:56:06 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:35:55 am »

Παιδιά συγνώμη επειδή έχω κάνει πανδύσκολο μαστερ στην Ελλάδα, αμφιβάλλω πραγματικά αν από αυτά τα 7-8 βιβλία πραγματικά είναι όλη η ύλη. Και σε εμάς έδιναν 2-3 βιβλία και εβαζαν αυτά που διδασκαν. Το ΕΠΠΑΙΚ δεν έχει ρόλο μαστερ. Το εππαικ έχει ρόλο επιμόρφωσης υποψηφίων εκπαιδευτικών. Το ξαναλέω και πάλι τα μαστερ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΑΛΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 01:58:30 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:52:42 am »
Ενδεικτικά ανέφερα την Εκπαιδευτική Έρευνα... Το ίδιο μπορώ να σου πω για όλα τα μαθήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγραψα παραπάνω. Τα γνωρίζω καλά αυτά επειδή έχω ήδη τελειώσει την ΑΣΠΑΙΤΕ και έχω κάνει ήδη ένα χρόνο (2 θεματικές) στο δεύτερο και έχω ξεκινήσει άλλες δύο φέτος. Και επειδή και εγώ έχω τελειώσει ένα αρκετά δύσκολο master στην πληροφορική, απλά δεν έχει καμία σχέση με τα παιδαγωγικά. Συγκρίνοντας τα δύο παιδαγωγικά βλέπω τη χαώδη διαφορά. Μακάρι να μπορούσα να πω το αντίθετο... Δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψω και 5.000 ευρώ και τόσο κόπο για να κάνω το σχετικό μεταπτυχιακό που έτσι κι αλλιώς δε μου προσφέρει κανένα τυπικό προσόν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)