*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 21573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

nickitol

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:14:14 pm »
Γιάννη, αυτό ακριβώς που λέει η nickitol ισχύει!!

Ο nickitol
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:18:10 pm από nickitol »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:29:50 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:19:18 pm »
το διόρθωσα!! Να με συμπαθάς!!  8) 8) ;D ;D ;D
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:19:43 pm »
"Δεν μιλήσαμε.. όχι όσο έπρεπε.. όλοι φταίμε.."

"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:27:10 pm »
ξεκινάς μια κομματική συζήτηση τώρα και μάλλον θα μας "κόψει" το ΕΣΡ του φόρουμ. Θα σου απαντήσω σε πμ . Ωστοσο δημοσίως θα αρκεστώ να σου πω ότι αν οι πολέμιοι του δικομματισμού προσέφεραν πραγματικά βιώσιμη λύση τώρα ή τα προηγούμενα χρόνια προφανώς θα τους είχαμε ψηφίσει. Το ότι δεν το κάναμε σημαίνει ότι δεν μας έπεισαν - όχι απαραίτητα ότι ήμασταν κολλημένοι στο παλαιοκομματικό σύστημα.
Απόδειξη ο΄τι οι ψηφοφόροι είχαν αρκετά χρόνια που ψάχνονταν και αναζητούσαν άλλες εναλλακτικές είναι ότι ήρθαν στη βουλη ( και το ευρωκοινοβούλιο ) κόμματα που δεν τα βαζε ο νους σου πριν μια δεκαετία πχ : οικολόγοι πράσινοι,  το κόμμα του καρατζαφέρη, οι ανεξάρτητοι έλληνες αλλά ακόμα  και η Χ.Α.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:29:50 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:34:20 pm »
Γιάννη, αυτό ακριβώς που λέει ο nickitol ισχύει!! δεν μιλήσαμε αρκετά δυνατά!! Και γω μίλησα, σε κάποιες περιπτώσεις εισακούστηκα κιόλας και κάποια πράγματα άλλαξαν ....αλλά σε τοπικό επίπεδο. Πανελλαδικά; Τι άλλαξε; Τίποτα...

Και για να μη λες ότι πάντα βρίσκω να κράζω για τα κακά της εκπαίδευσης.... Έβλεπα τις προάλλες ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Κυμπουρόπουλου ( μαθητή με αναπηρία που τελικά κράτησε τη σημαία αρκετά χρόνια πριν -ήταν ο πρώτος που το κατάφερε - και τώρα απόφοιτος Ιατρικής και ειδικευόμενος ψυχίατρος.
Αυτός λοιπον ο απίστευτος νεαρός είπε κάτι που μου έμεινε: Ευχαριστώ την καθηγήτριά μου Ιωάννα Μακρή που κατάφερε και πιεσε ώστε να αλλάξει ο νόμος που τότε απαγόρευε σε μη αρτιμελείς μαθητές να κρατάνε τη σημαία.

Αυτή η λαμπρή εκπαιδευτικός προφανώς και φώναξε αρκετά ηχηρά ώστε να ακουστεί. Έτσι πρέπει και όλοι μας - εκπαιδευτικοί και μη!!

jak  εννοείται δεν το παίρνω προσωπικά το ζήτημα !! εξάλλου ξέρω ότι πολλές φορές εδώ μέσα χαλάω την πιάτσα αλλά οκ, δεν πειράζει.... όσο ο διάλογος παραμένει σε καλά και αξιοπρεπή επίπεδα, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψες.

υγ. παντως αν τελικά καταλήξουν πολλές μετατάξεις στο υπουργειο παιδείας ίσως ενδυναμωθεί ο διοικητικός συνδικαλισμός. Τώρα διοικητικοί είμαστε λίγοι και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε.... μμμμ δεν είναι κακό σενάριο....   το θέμα βέβαια είναι πώς θα μάθεις στον καθαριστή του δήμου να περνάει μεταθέσεις...οκ...θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!! Πάντως οι μεταταχθείσες απο την Ο.Α. σε δ/νσεις εκπ/σης απ΄ό,τι μαθαίνω καφέδες φτιάχνουν και κέικ προσφέρουν - εκτός ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ εξαιρέσεων.... 
Χρειάζεται και επιμόρφωση βρε σαϊνια των μετατάξεων εκεί πάνω στο υπουργειοοοοοοοοοοοοοο!!!

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που μίλησε και φώναξε, επειδή δεν είχε τις δυνάμεις να φωνάξει αρκετά δυνατά. Η δύναμη είναι κάτι δεδομένο και μετρήσιμο, είναι τόση και δε μπορεί να γίνει περισσότερη όσο δίκιο και να έχει, και όσο σωστά να τα λέει αυτός που φωνάζει.
Αυτή η δύναμη εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι πάντα στον έλεγχο του "φωνασκούντος".
Προσωπικά πιστεύω οτι η "συλλογική ευθύνη" είναι πολύ ωραία εφεύρεση του συστήματος προκειμένου ν' αμβλύνονται οι αντιδράσεις. Επομένως με το να την επικαλείται κάποιος, ουσιαστικά ενισχύει (άθελα του ενδεχομένως, αφού πέφτει στη παγίδα) όλο αυτό το σύστημα που "έπνιγε" μέχρι τώρα τις φωνές. Το σύστημα έχει πολλές "καβάτζες". Μια από αυτές είναι η δυνατότητα να πολυδιασπάει το μέτωπο ανθρώπων που θα μπορούσαν ίσως να κάνουν κάτι καλό, ποντάροντας σε ανόητες φιλοδοξίες ορισμένων πχ αυτό που γίνεται με το γνωστό μας κύριο Φώτη, μια άλλη είναι να ενώνει όλους τους "λιστωμένους" σε κοινό αγώνα, και μια άλλη είναι να δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα στο λαό, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

nickitol

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:38:02 pm »
Landau, η ελλαδα δε διαθετει δημοκρατια σημερα ουτε πριν διεθετε οπως ισχυριζονται καποιοι προοδευτικοι, που προσπαθουν να πασσαρουν τον πετροπολεμο και τις φωτιες στην αθηνα ως αγωνα.
Και σε χωρες που δε λειτουργει η δημοκρατια , ο αυταρχισμος ειναι αναποφευκτος.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:38:08 pm »
Ας κοπούμε από το ΕΣΡ (δεν θα κάνω διάλογο με πμ, δεν έχει νόημα).
Κάτι (ίσως) τελευταίο επί του θέματος: αν περισσότεροι είχαν απογαλακτιστεί από τον δικομματισμό νωρίτερα, θα είχαμε άλλες εξελίξεις τώρα, πιθανόν καλύτερες. Δεν χρειάζεται να σε πείσει κάποιος τρίτος για να μην ψηφίσεις τους άλλους 2, κάνεις την αρχή με το να μην ψηφίζεις τους 2 γνωστούς καταστροφείς. Μετά βλέπεις.. αν δεν σε εκφράζει στην αρχή κανένας, δεν ψηφίζεις και κανέναν. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες του 80% που τους ψήφιζε επί 30+ χρόνια (αν αφαιρέσουμε και τις παθολογικές περιπτώσεις που τους ξαναψήφισαν και φέτος  8) )
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:41:34 pm »
το να παραδέχεσαι την ενοχή σου δε σημαινει ότι πρέπει να σκύψεις το κεφάλι. Σημαίνει ότι βλέπεις τι έκανες λάθος και δεν κάνεις το ίδιο λάθος απο δω και πέρα. Σημαίνει ότι αντί να φωνάζεις μόνος σου, ενορχηστρώνεις τις προσπάθειές σου έτσι ώστε να μαζέψεις αρκετό κόσμο και να φωνάξετε συντεταγμένα ΜΑΖΙ!!

αν ξεφύγουμε απο την αργία των επίορκων - κάτι για το οποίο βλέπω συμφωνούμε όλοι - μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω και να φωνάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ώστε να προλάβουμε αυτά που έρχονται. Φωνάζω ομως δε σημαίνει βγαίνω στους δρόμους και αρχίζω το "εοκ και νατο το ίδιο συνδικάτο, νομος ειναι το δίκιο του εργάτη" και άλλα τέτοια ωραία. Φωνάζω σημαίνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ , με πυγμή και συνέπεια αντιπροτείνω λύσεις εγκαίρως και όχι όταν πλέον μ έχουν βάλει στο ικρίωμα και το μόνο που μένει ει΄ναι να ανοίξουν την καταπακτή.

οκ  Landau  αντιγράφω τότε το πμ που σου έστειλα

έχε χάρη που σαι χεβυμεταλάς και σε συμπαθώ!!     
για να τα πάρουμε απ΄την αρχή τώρα :

εντάξει, το ότι οι συριζαίοι δεν είναι υπόδειγμα πατριώτη το χουν αποδείξει μόνοι τους με τις πράξεις τους, δεν είναι ανάγκη να το κάνει η τεχνητή πλειοψηφία που τους χλεύαζε. Γιατί ρε συ , εμένα μου κάθεται άσχημα, πολύ άσχημα, να μισθώνει ο σύριζα το κτίριο υπατίας για τους απανταχού πακι αλλά να μη δίνει δεκάρα για τους χιλιάδες άστεγους πλέον λόγω κρίσης συμπολίτες μας. Και μου κάνει επίσης άσχημο να βγάζει ανακοίνωση για την ταινία με τον μωάμεθ υποστηρίζοντας το δικαίωμα του κάθε λαού σε δική του θρησκεία αλλά να βγάζει χολή για τους χριστιανούς και το corpus christi... Φιλοπατρις πάντως δεν τους λες...(τώρα εδώ κάπου υπάρχει ορθογραφικο αλλά ποιος ειναι ο πληθυντικος του φιλόπατρις;)

ναι αυτοί που ψήφισαν μπλε και πράσινους κόκκους έχουν σαφέστατα μερίδιο ευθύνης ( και γω μεταξύ αυτών, διατί να το κρύψομεν άλλωστε );  ( αν και την τελευταία πενταετία το γύρισα - μέχρι και ΚΚΕ ψήφισα άπαξ!! ).

Για τους ολυμπιακούς αγώνες θα σου πω ότι ναι, για εθνικούς λόγους θα έπρεπε να τους κάνουμε. Αλλά δε θα έπρεπε να δεχτούμε να κοστίισουν τόσο ακριβά για να χτίσει προφίλ η Γιάννα!! Άλλο αυτό - και κει ναι, φταίμε.
Αλλά το αν θα πάρεις κι εσύ μερίδιο της ευθύνης, θες δε θες θα πάρεις. Μπορεί όχι για τους ολυμπιακούς αγώνες, αλλά για τα ιδιαίτερα θα πάρεις, για τη φοροδιαφυγή θα πάρεις, για το χάος της ΠΔΣ που το ήξερες αλλά δεν το κατήγγειλες θα πάρεις...και για ένα σωρό άλλα θα πάρεις, να χεις και συ να πορεύεσαι όπως όλοι μας.

τις περικοπές των συντάξεων πάντως τις αποφάσισαν οι 3 της συγκυβέρνησης, έτσι; Δημοκρατικά εκλεγμένοι και επισήμως μη ανήκοντες σε ακραία κόμματα τύπου Χ.Α.....  Επομένως, λέω εγώ τώρα, μήπως αυτή η δημοκρατία είναι πιο ναζιστική απο  όσους επισήμως δηλώνουν ναζιστές;
είδες τι εύκολο που είναι να βάλεις ταμπέλες;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:44:53 pm από bitch »

nickitol

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:45:08 pm »
bitch, λιγο γρηγορα ομως γιατι τα παι δια που ειναι επανω προετοιμαζουν ηρωικη εξοδο.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:48:20 pm »
bitch, λιγο γρηγορα ομως γιατι τα παι δια που ειναι επανω προετοιμαζουν ηρωικη εξοδο.

ωρέ, να δω τα παλληκάρια ως άλλους Μεσολογγίτες δεν έχω καλύτερο!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:50:24 pm »
bitch νωρίτερα δεν μπορούσες;;;
Αντιγράφω την απάντησή μου από το πμ χαχαχαχα

-----
Γράφεις πολλά και σε τι να πρωτοαπαντήσω 
Είπαμε, δεν γίνεται έτσι διάλογος, δεν έχει νόημα (αν τα διαβάζουμε μόνο εμείς οι 2).
Αλλά εν συντομία:
- δεν μίλησα ποτέ για συριζα, είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση το κόμμα τους, που θα δείξει ο χρόνος που και πως θα το γυρίσουν, το αφήνω για την ώρα λοιπόν,
- τα περί θρησκείας κλπ, είναι μεγάλο θέμα, στην ευρώπη και στην Ελλάδα, υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, τεράστιο θέμα γενικά..
- όσον αφορά τους ολυμπιακούς αγώνες, θα έπρεπε όλοι να αντιληφθούν (κι εσύ φαντάζομαι θα το ήξερες) ότι οι σύγχρονοι Ο.Α., και ειδικά των τελευταίων 40-50 ετών, είναι καθαρά εμπορική επιχείρηση, που δεν έχει καμία σχέση με αθλητικά ιδεώδη κλπ., γιατί να κοροϊδευόμαστε λοιπόν; Κάποιοι από πριν έλεγαν ότι θα βυθιστούμε στα χρέη, περίμενε κανείς ότι στη συγκεκριμένη χώρα, με τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις θα γινόταν σωστή οικονομική διαχείριση ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ; Στρουθοκαμηλισμοί θα έλεγα  :) 
- προσωπικά δεν φέρω καμία ευθύνη για πδσ, φοροδιαφυγή κλπ, για αυτό τολμάω και μιλάω έτσι (και για αυτό προτιμώ να φύγω έξω ίσως, όπου κάποια πράγματα είναι πιο αξιοκρατικά και υπάρχει προοπτική, έστω και λίγο καιρό.. εδώ τίποτα για τα επόμενα χρόνια)
- για ΧΑ τα έχουμε ξαναπεί, αλλά στο μήνυμα στο θέμα το ανέφερα και για τη συγκυβέρνηση των 3, οπότε για νέο μου το λες; φανεροί δολοφόνοι και εγκληματίες οι πρώτοι, κρυφοί και αργοί δολοφόνοι της χώρας και των μη εχόντων και κατεχόντων οι δεύτεροι  8)
-----
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 04:55:28 pm »
αν οι πολέμιοι του δικομματισμού προσέφεραν πραγματικά βιώσιμη λύση τώρα ή τα προηγούμενα χρόνια προφανώς θα τους είχαμε ψηφίσει.

Δοκιμάστηκαν και απεδείχθη η λύση τους μη βιώσιμη;
Eγώ νομίζω ότι η διαχρονική τρομοκρατία (π.χ.16 Νοεμβρίου πεθαίνουμε χωρίς τη δόση) και οι ευεργετημένοι κομματικοί στρατοί καθόριζαν τις εκλογές.
(Δεν έχω ψηφίσει ποτέ,οπότε ας μην θεωρηθώ οπαδός κάποιου κόμματος)

Το ότι δεν το κάναμε σημαίνει ότι δεν μας έπεισαν - όχι απαραίτητα ότι ήμασταν κολλημένοι στο παλαιοκομματικό σύστημα.

Σημαίνει ότι ο Έλληνας για δεκαετίες ψήφιζε με γνώμονα κάθε άλλο παρά πολιτικά κριτήρια μιας και στερείται πολιτικού υπόβαθρου.
Κουμπαριές,ρουσφέτια,βολέματα,κ.λ.π. ήταν τα μόνα κριτήρια.

Επίσης η "συλλογική ευθύνη" που αναφέρεις πολλάκις,είναι εφεύρημα των κρατούντων για να γεμίσουν συνενοχή την κοινωνία.
Ευθύνη υπάρχει,αλλά σε καμία περίπτωση δεν βαραίνει όλους.
Έχει ονοματεπώνυμα,από τον απλό πολίτη έως τον πρωθυπουργό.
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 05:00:29 pm »
Landau  έλεος!! αντιγράφω απο το πμ πάλι !! αχχααχχααχαχα

αχ μωρέ αποφάσισε πού θα τα γρασφουμε!!   

τι να κάνω η χριστιανή γράφω γρήγορα!! ( γλήγορα όπως λένε εδώ ).

και για το ΚΚΕ να μιλάς ή και αριστερότερα συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν πειθουν. Ρε συ ακούς την Παπαρήγα να μιλάει και λες τι λέει τώρα η θείτσα; Αυτά τα άκουγα ακριβώς τα ίδια τριάντα χρόνια πριν που ήμουν παιδί και τα λεγε ο Φλωράκης. Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Δν μπορείς να πορεύεσαι με ιδεολογίες Οκτωβριανής Επανάστασης.

ναι, για τους ολυμπιακούς αγώνες έχεις δικιο πως είναι πια εμπόριο. Προφανώς οι εκτός παιχνιδιού πιστέψαμε -αφελώς προφανώς - ότι η επιστροφή τους στη μαμά - πατρίδα θα τους εξάγνιζε τρόπον τινά απο το εμπορικό τους χαρακτήρα.

Για την ΠΔΣ φέρεις ευθύνη γιατί γνώριζες και δεν απεκάλυπτες. Για τα ιδιαίτερα εξίσου, μη σου πω ότι ίσως και συ έχεις κάνει ιδιαίτερο χωρίς απόδειξη. Για την κάθε φορά που κάλεσες υδραυλικό/ηλεκτρολόγο σπίτι και δε σου έκοψε απόδειξη φέρεις ευθύνη,για την κάθε φορά που γέμισες το αυτοκίνητο βενζίνη χωρίς απόδειξη επι΄σης, για την κάθε φορά που εσύ ο ίδιος έδωσες ή άκουσες δικούς σου ανθρώπους να σκάνε το φακελάκι στον γιατρό του νοσοκομείου επίσης φ΄ρειες ευθύνη...είναι τόσα πολλά , από πού να αρχίσω...

άσχετο : έχω πονοκέφαλο και τα χω παίξει..μου φαίνεται θα πάω για περπάτημα....

Άρη - δε βλεπω τον λόγο να ψηφισεις κάποιον που δε σε πείθει ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα ή να προκαλέσει αρκετή ανησυχία στους υπόλοιπους ώστε να τα αλλάξουν εκείνοι.

Η συλλογική ευθύνη είναι υπαρκτή κατάσταση από καταβολής κόσμου. Τώρα αν ό,τι δε μας βολεύει το βαφτίζουμε " όργανο του κατεστημένου" οκ, είναι βολικό δεν αντιλέγω....

παίδες, πάω για περπάτημα, έχει ωραια μέρα σήμερα και κάνει και ζέστη!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 05:10:39 pm »
bitch συνεχίζεις να μιλάς για κόμματα, ενώ εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανένα  8)

Επιμένω, δεν έχω καμία ευθύνη για όσα λες, γιατί προσωπικά στη δική μου περίπτωση ΔΕΝ ισχύουν. Μην το ψάχνεις.. ίσως να είμαι στις εξαιρέσεις, ίσως κάτι άλλο, αλλά μην επιμένεις να με τσουβαλιάσεις στη συλλογική ΣΑΣ ευθύνη  ;)
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182692
  • Σύνολο θεμάτων: 19473