0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννη, αυτό ακριβώς που λέει η nickitol ισχύει!!
Γιάννη, αυτό ακριβώς που λέει ο nickitol ισχύει!! δεν μιλήσαμε αρκετά δυνατά!! Και γω μίλησα, σε κάποιες περιπτώσεις εισακούστηκα κιόλας και κάποια πράγματα άλλαξαν ....αλλά σε τοπικό επίπεδο. Πανελλαδικά; Τι άλλαξε; Τίποτα... Και για να μη λες ότι πάντα βρίσκω να κράζω για τα κακά της εκπαίδευσης.... Έβλεπα τις προάλλες ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Κυμπουρόπουλου ( μαθητή με αναπηρία που τελικά κράτησε τη σημαία αρκετά χρόνια πριν -ήταν ο πρώτος που το κατάφερε - και τώρα απόφοιτος Ιατρικής και ειδικευόμενος ψυχίατρος. Αυτός λοιπον ο απίστευτος νεαρός είπε κάτι που μου έμεινε: Ευχαριστώ την καθηγήτριά μου Ιωάννα Μακρή που κατάφερε και πιεσε ώστε να αλλάξει ο νόμος που τότε απαγόρευε σε μη αρτιμελείς μαθητές να κρατάνε τη σημαία. Αυτή η λαμπρή εκπαιδευτικός προφανώς και φώναξε αρκετά ηχηρά ώστε να ακουστεί. Έτσι πρέπει και όλοι μας - εκπαιδευτικοί και μη!! jak εννοείται δεν το παίρνω προσωπικά το ζήτημα !! εξάλλου ξέρω ότι πολλές φορές εδώ μέσα χαλάω την πιάτσα αλλά οκ, δεν πειράζει.... όσο ο διάλογος παραμένει σε καλά και αξιοπρεπή επίπεδα, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψες. υγ. παντως αν τελικά καταλήξουν πολλές μετατάξεις στο υπουργειο παιδείας ίσως ενδυναμωθεί ο διοικητικός συνδικαλισμός. Τώρα διοικητικοί είμαστε λίγοι και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε.... μμμμ δεν είναι κακό σενάριο.... το θέμα βέβαια είναι πώς θα μάθεις στον καθαριστή του δήμου να περνάει μεταθέσεις...οκ...θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!! Πάντως οι μεταταχθείσες απο την Ο.Α. σε δ/νσεις εκπ/σης απ΄ό,τι μαθαίνω καφέδες φτιάχνουν και κέικ προσφέρουν - εκτός ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ εξαιρέσεων.... Χρειάζεται και επιμόρφωση βρε σαϊνια των μετατάξεων εκεί πάνω στο υπουργειοοοοοοοοοοοοοο!!!
bitch, λιγο γρηγορα ομως γιατι τα παι δια που ειναι επανω προετοιμαζουν ηρωικη εξοδο.
αν οι πολέμιοι του δικομματισμού προσέφεραν πραγματικά βιώσιμη λύση τώρα ή τα προηγούμενα χρόνια προφανώς θα τους είχαμε ψηφίσει.
Το ότι δεν το κάναμε σημαίνει ότι δεν μας έπεισαν - όχι απαραίτητα ότι ήμασταν κολλημένοι στο παλαιοκομματικό σύστημα.