0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η απόλυτα συμφεροντολογική και εμπαθής άποψη που έχω διαβάσει εδώ και καιρό.και το χειρότερο είναι η προτροπή: - παλέψτε μόνοι.- η ΟΛΜΕ είναι κακιά. - πάτε στα δικαστήρια.- κάντε μηνύσεις. - διορίστε μας έστω και χωρίς ανάγκες- ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑκατανοητή η αγανάκτηση αλλά όχι και να στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση...
θα προσπαθήσω να γίνω κατανοητήποιος δεν έχει αδικηθεί με αυτή την κατάσταση;κλάδος όπως οι φιλόλογοι με δέκα χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις και σχεδόν μηδενικές προσλήψεις & ελαχιστοποίηση των αναπληρωτών!!είναι ή δεν είναι απαράδεκτο;;και τι να γίνει με όσους ανήκουν σε ειδικότητες υπεράριθμες που έχουν λίγες δεκάδες αποχωρήσεις; αυτοί πρέπει να βρίζουν την ΟΛΜΕ, τις άλλες ειδικότητες, τους άλλους συναδέλφους γιατί λέει έχουν ΦΕΚ!και λοιπόν;σιγά τα λάχανα αρκετά με την προκλητικότητα των φανατικών του συμφέροντος. έλεος, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη...
Παράθεση από: k_g στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 08:17:16 amΣυναδελφε πως ειναι παρανομοι?? που λεει κατι τετοιο? το νομο τον διαβασα πολλες φορες και εγω προσωπικα οκ νομικα δε σπουδασα, αλλα δεν καταλαβα καθολου κατι τετοιο. ισα ισα οτι διοριζονται μεχρι τον επομενο ασεπ μαζι με το 60-40. για το ποιος εχει προτεραιοτητα δεν εχω αποψη , αλλα το οτι ειναι παρανομοι αυτοι οι διορισμοι ......δε καταλαβαινω πως εξηγειται!! μπορεις να βασιστεις καπου και να το πεις?Συνάδελφε,τα πράγματα είναι απλά:γίνεται ένας διαγωνισμός με προκηρυγμένες θέσεις διορισμού.Όσοι καταλάβουν μια απο τις προκηρυγμένες θέσεις,σύμφωνα με το Γ΄κεφάλαιο 1η παράγραφο της προκήρυξης του διαγωνισμού,ονομάζονται διοριστέοι και διορίζονται.Όλοι οι υπόλοιποι είναι αποριπτέοι και αν θέλουν να διοριστούν πρέπει να ξαναδώσουν ασεπ!Το ίδιο λέει και ο 3848,άρθρο 9,παράγραφο 5,πως κατ εξαίρεση μπορούν να γίνουν διορισμοί απ αυτόν τον πίνακα,αλλά και πάλι δεν ονομάζει τους 24μηνίτες επιτυχόντες.Το επιτυχόντες για τα 24μηνα ποίος νόμος το λέει;Όσο για το παράνομο συνίσταται πως δεν μπορείς να διορίσεις κατ εξαίρεση την στιγμή που δεν έχεις ολοκληρώσει τους υποχρεωτικούς διορισμούς της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του νόμου 3848/2010.Το θέμα αυτό θα συζητήσουμε στο Διοικητικό Εφετείο με τον δικηγόρο του 24μήνου κ.Θεοτοκάτο.Προσωπικά,ως αντίδικος θα επιμείνω στο παράνομο των διορισμών του 24μήνου.Εκεί θα τα πούμε όλα και να ξέρετε πως στο δικαστήριο οι πιέσεις της ΟΛΜΕ δεν περνάνε,όπως γίνεται στο Παιδείας.Άλλωστε είναι γνωστό στην πίατσα των δικηγόρων πως τα 24μηνά και τα 30μηνα τα διόριζε απο το παράθυρο η ΟΛΜΕ και όλοι διερωτώνται γιατί οι συγκεκριμένοι πήγαν στο δικαστήριο.Ως βυσματικοί διορισμοί, πολλοί παλίοι μου συνάδελφοι δικηγόροι, θεωρούν πως πίο πιθανό είναι να πάθουν μεγάλες ζημίες,παρά να κερδίσουν κάτι.Έχω μεγάλη περιέργια αν νομικά επιμένουν σ αυτήν την απλούμπα περί διοριστέων βάση αναγκών.Πραγματικά ανυπομονώ να γίνει η δίκη για να έχω απαντήσεις!!!
Συναδελφε πως ειναι παρανομοι?? που λεει κατι τετοιο? το νομο τον διαβασα πολλες φορες και εγω προσωπικα οκ νομικα δε σπουδασα, αλλα δεν καταλαβα καθολου κατι τετοιο. ισα ισα οτι διοριζονται μεχρι τον επομενο ασεπ μαζι με το 60-40. για το ποιος εχει προτεραιοτητα δεν εχω αποψη , αλλα το οτι ειναι παρανομοι αυτοι οι διορισμοι ......δε καταλαβαινω πως εξηγειται!! μπορεις να βασιστεις καπου και να το πεις?
βυσματικοι οι διορισμοι του 24μηνου, πες τα, καθοντουσαν σπιτι και τους βαζανε οτι περναγανε σε ασεπ, στη συνεχεια τους δινανε με βαση αυτο το πλαστο γραπτο και αναπληρωση και δουλευανε, και τωρα τους διοριζουνε, πες τα βρε, και πες μας πως ειναι εκει στα Coffee shop ,ελα πες μας τι καπνισες, δεν μπορει στο αμστερνταμ θα σαι καποτε εγραφες για αποφασεις απο 5μελη(που ασχολουνται με κακουργηματα!!! χα χα), και οι αριθμοι ηταν ακυροιτωρα μιλας για συναδερφους δικηγορους, και λες για τον θεοτοκατο, αλλα εμεις εχουμε τον θεοδωρατο, μηπως εισαι στο ιδιο σχημα με τον θεοτοκατο http://www.youtube.com/watch?v=gkoqjkGxg8Mδεν υπαρχεις, το χω ξαναγραψει, η το κανεις για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα, η εχουνε δωσει laptop σε καθε τροφιμο στο δαφνι, και απανταω με προσβολες γιατι προσβαλεις εκατονταδες συναδερφους 24μηνιτες, και γραφεις για πολλοστη φορα ακυρα πραγματα
παράλληλο σύμπαν σε αυτό που ζω εγώ ζουν άλλα δέκα εκατομμύρια Έλληνες εσύ σε ποιον παράλληλο βρίσκεσαι;
eugenia2 έχεις γράψει πολλές φορές ορθά, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία. Για αυτό σου φαίνεται λογικό αυτό που λες. Μετά μιλάς για συμφεροντολογικές θέσεις...Κανείς δεν βρίζει την ΟΛΜΕ. Την αλήθεια λέμε...Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η ΟΛΜΕ κοιμάται, ούτε η ίδια!k_g όταν ρωτάς κάποιον νομικό να σου τεκμηριώσει κάτι, φαντάζομαι το κάνεις για να μάθεις και όχι για να τον αμφισβητήσεις. Αυτό θα μπορούσες να το κάνεις και χωρίς να ζητήσεις νομική ανάλυση. Εξάλλου η προκατάληψη δε χρειάζεται αποδείξεις... Το δικαστήριο χρειάζεται αποδείξεις και εκεί είναι αποδεκτές!troktiko η απόφαση δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη...για αυτό την έψαχνες! Θα έρθει η ώρα...