0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν νομιζω οτι πρεπει να παραιτηθει, ειναι διαφορετικα εργα, μπορει να ειναι σε ολα
Όταν γράφω κάτι, ισχύει.Οι παρακάτω περιορισμοί για είναι κάποιος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ή Υπεύθυνος Οργάνωσης σε ΚΔ
Η παράγραφος " ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ " αναφέρεται μόνο στις προκηρύξεις των ΚΔ
δηλαδη καποιος δεν μπορει να ειναι υπευθυνος σε σχολη γονεων, ιεκ και σδε?, εγω ειμαι και στις τρεις δομες και εαν δεν ισχυει τοτε γιατι δεν με ειδοποιουν απο το ινεδιβιμ οτι ειμαι παρανομος η δεν με βαζουν να υπογραψω δηλωση οτι δεν ειμαι σε ολες τις δομες. Επισης συναδελφος ειναι και εκπαιδευτης και υπευθυνος σε κδβμ....... δηλαδη τι ισχυει συναδελφοι? και εαν ειμαστε μη νομιμοι γιατι δεν μας ειδοποιει το ινεδιβιμ? Εγω τολμω και λεω την αληθεια , οποιος γνωριζει ας μας ενημερωσει, διοτι εγω προσωπικα προτρεπω τους συναδελφους να κανουν αιτηση σε ολες τις δομες, και το εννοω, ειμαι παλιος ασφαλιμενος και αναγκαστικα πληρωνω οαεε που φτανει τα 890 ευρω το διμηνο, πως θα βγαλω τον οαεε εαν δεν δουλεψω σε ολες τις δομες/ ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟς ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙ
ειμαι υπευθυνος σχολης γονεων,δουλευω σε σδε,ιεκ και ως εκπαιδευτης σε κδβμ, το ιδιο και αρκετοι συναδελφοι οι οποιοι ειναι και υπευθυνοι στον οδυσσεα
συναδελφοι αυριο ξεκιναω κι εγω λοιπον κι εχω πελαγωσει...θελω λοιπον, με το που θα πατησω το ποδι μου στο γραφειο τι πρεπει να κανω???απο πού ξεκιναμε???τις αρμοδιοτητες θεωρητικα τις ξερω :ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟι αρμοδιότητες των Υπευθύνων εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, ενδεικτικά, είναι:1 Υποστήριξη για την ανάπτυξη των προτάσεων των Δήμων για συμμετοχή στα εθνικά προγράμματα2 Υποστήριξη του Δήμου για την ανάπτυξη προτάσεων για τα τοπικά προγράμματα3 Ένταξη εκπαιδευτών σε τμήματα μάθησης, καθοδήγηση – εποπτεία εκπαιδευτών4 Προγραμματισμός και ανάπτυξη εκπαιδευτικού έργου και σχεδιασμού και καθορισμός αναλυτικού χρονοδιαγράμματος τμημάτων μάθησης5 Ευθύνη διενέργειας και συντονισμού διαδικασίας αυτοαξιολόγησης σε επίπεδο Δήμου6 Προώθηση και διασφάλιση ποιοτικών δεδομένων των δομών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας7 Συνεργασία και συμμετοχή στις διαδικασίες τοπικής επικοινωνιακής προβολής8 Συμμετοχή σε διαδικασίες εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησηςγια τα 2 και 3 γνωριζω...για τα αλλα τι γινεται?τικανουμε?τι ειναι τα εθνικα και τοπικα προγραμματα καιποιος μας ενημερωνει γ αυτα?τι σημαινει επισης εσωτερικη και εξωτερικη προβολη του δημου?θεωρητικα καταλαβαινω αλλα στην πραξη πώς γινονατι ολα αυτα?
Από την προκήρυξη της β' φάσης ( 5/6/13) όσοι ειδοποιηθήκατε είχατε κανένα νέο ; Μου είχαν πει ότι η σύμβαση θα ξεκινήσει 15/1/14 αλλά δεν ενημερώθηκα περαιτερω. Περιμένουμε να δημοσιευτεί η απόφαση στη Διαύγεια ;
Είχες κανένα νεότερο εκτός της εiδοποίησης; Εγώ τίποτα.....Αύριο θα επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο του δήμου, αλλά εαν δεν έχω και κάποιες οδηγίες από το ινεδιβιμ τι μπορώ να κάνω;Έχει ξεκινήσει κάποιος πιο δραστικά από την β' φάση;