0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλαβω...τιθεται υπο συζητηση αν στα σχολεια θα πρεπει να χτυπαμε,εστω και σπανια,τα παιδια για να τα συνετισουμε;;;;θα τρελαθουμε εντελως;;;;;;;
Χαίρομαι, διότι υπάρχουν και συνάδελφοι οι οποίοι τοποθετούνται με νηφαλιότητα για τα αυτονόητα. Και αναφέρομαι στους arlekino, emmaki, rac.
Το παρακάτω το γράφω ως γονιός και όχι ως καθηγητής:Αν υποπέσει στην αντίληψή μου ότι κάποιος δάσκαλος έχει χειροδικήσει εναντίον παιδιού στο σχολείο της κόρης μου δεν πρόκειται ούτε να πάω να το συζητήσω τπ θέμα, ούτε να κάνω αναφορά στη δευτεροβάθμια ή σε άλλο όργανο του υπουργείου παιδείας. Θα πάω στο αστυνομικό τμήμα και θα υποβάλλω μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης για να έρθουν οι αστυνομικοί και να πάρουν το "συνάδελφο" με τις χειροπέδες.Να προσέχετε όσοι κουβαλάτε τέτοιες ιδέες.
Παράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 13, 2013, 07:57:27 pmΤο παρακάτω το γράφω ως γονιός και όχι ως καθηγητής:Αν υποπέσει στην αντίληψή μου ότι κάποιος δάσκαλος έχει χειροδικήσει εναντίον παιδιού στο σχολείο της κόρης μου δεν πρόκειται ούτε να πάω να το συζητήσω τπ θέμα, ούτε να κάνω αναφορά στη δευτεροβάθμια ή σε άλλο όργανο του υπουργείου παιδείας. Θα πάω στο αστυνομικό τμήμα και θα υποβάλλω μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης για να έρθουν οι αστυνομικοί και να πάρουν το "συνάδελφο" με τις χειροπέδες.Να προσέχετε όσοι κουβαλάτε τέτοιες ιδέες.Παντου θα το καταγγειλω η κακοποιηση παιδιου με λεκτικο ή μη τροπο ειναι η καταδικη του μελλοντος του ως προς την εξελιξη της προσωπικοτητας του.....η βια φερνει βια ,οποιος την εχει δεχτει ας θεραπευτει και οχι να τη μεταδιδει!
Δηλαδή τώρα αυτά τα παιδιά τα συνετίζεις με περισσότερο ξύλο; Δε νομίζω!!
Χαστούκια και μάλιστα πολύ γερά θέλουν οι "εκπαιδευτικοί" που καταφευγουν στη βία γιατί δεν μπορουν να τα βγάλουν πέρα αλλιώς!