0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι δεν ημουν την περιοδο εκεινη στο ιεκ...αλλα απ οσο ξερω ξεσηκωσαν "καποιοι" τα παιδια κ υπογραψαν ολοι εναντιον της..αυτοι οι καποιοι πριν υπογραψουν εναντιον της ΤΗΝ ΕΓΛΕΙΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!αλλα εγω ξερω πως εκει που φτυνεις δε γλειφεις μετα...ενταξει κ αυτη πιστευω πως τωρα αυτο που κατα κυριο λογο πολεμαει ειναι η υποκρισια οσων στηριζε τοσο καιρο...
κ εμενα μου αφαιρεθηκε εργαστηριακο μαθημα , τι θα πρεπει να κανω καταγγελια?αφου υπηρχε καποιος πιο εμπειρος ωστε να το αναλαβει
Παράθεση από: IFIGENEIA_THESS στις Δεκεμβρίου 17, 2012, 10:07:57 pmκ εμενα μου αφαιρεθηκε εργαστηριακο μαθημα , τι θα πρεπει να κανω καταγγελια?αφου υπηρχε καποιος πιο εμπειρος ωστε να το αναλαβεισου είχε ανατεθεί το μάθημα και ενώ ήσουν η νόμιμη εκπαιδεύτρια ξαφνικά στο αφαίρεσε? ναι, καταγγελία!!Δεν δικαιούται να βάλει κανέναν άλλο στη μέση του εξαμήνου! Άσε που και μάθημα να κάνει ο πιο έμπειρος που έβαλε...δεν πρόκειται ούτε να πληρωθεί ούτε σύμβαση να έχει αν έγινε τώρα... Η δικιά σου η σύμβαση η πρώτη θα ισχύει.