*

Αποστολέας Θέμα: Διευθύντρια ΙΕΚ ξεκίνησε μόνη της την αξιολόγηση σε συναδέλφισσα  (Αναγνώστηκε 5853 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
jak-13
σύμφωνοι δεν είναι όλοι έτσι - εξάλλου το έγραψα ήδη πως δεν ειναι ευτυχώς όλοι έτσι - αλλά αυτοί που είναι δεν πρέπει κάπως να περιθωριοποιηθούν, να τους κράξει αν θες εκείνη η πλευρά των υπολοίπων που δεν είναι;
Δεν το θεωρείς χαζό - για να το θέσω κομψά - να κρύβονται όλοι αυτοί πίσω στην κακώς εννοούμενη "συναδελφική αλληλεγγύη" των υπολοίπων; Δεν είναι χαζό αυτοί οι λίγοι, ελάχιστοι ή αρκετοί να "βγάζουν το όνομα" στους υπόλοιπους, τους πολλούς, την πλειοψηφία, τους καλούς τελοσπάντων;

θα σου πω ένα περιστατικό που έγινε σήμερα :  ένας συνάδελφος διοικητικός θεωρεί ότι δικαιούται τις άπειρες άδειες και κάθε βδομάδα χτυπάει και δυο τρεις για πλάκα. Ε κάποια στιγμή οι άδειές του τελείωσαν και προσπαθούσε να μας "πείσει" ότι δεν ξέρουμε να μετράμε και πως έχει περίπου έναν μήνα ακόμα υπόλοιπο!!  Εννοείται τον κράξαμε εν χορώ οπότε και χώθηκε πίσω στο λαγούμι του με την ουρά στα σκέλια. Αν όμως λέγαμε συνέχεια "ελα μωρέ, υπερβάλλετε, δεν είναι όλοι έτσι..." θα του επιτρέπαμε ή όχι να μας ανέβει στο σβέρκο και να κάθεται εις βάρος όλων μας;

Αυτό είναι λοιιπόν που λέω  - ότι εφόσον οι λούφες δεν αποτελούν την πλειοψηφία ενός κλάδου ( εκπαιδευτικών, διοικητικών ή ακόμα και ηλεκτρολόγων ) τότε αυτοί που είναι πλειοψηφία οφείλουν να εξοστρακίσουν τα κάθε είδους λαμογάκια αντί να τους επιτρέπουν να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι.

Στο θέμα μας τώρα, η Ιφιγένεια έθιξε την συμπεριφορά συγκεκριμένης εκπαιδευτικού που δεν δέχτηκε συνδιδασκαλία με ωρομίσθια καθώς δεν την θεωρουσε αρκετά έμπειρη ή ικανή. Επι τούτου τι έχεις να σχολιάσεις;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ecal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Μαθαίνω τον κόσμο...πώς να μαθαίνει!
    • Προφίλ
οχι δεν ημουν την περιοδο εκεινη στο ιεκ...
αλλα απ οσο ξερω ξεσηκωσαν "καποιοι" τα παιδια κ υπογραψαν ολοι εναντιον της..
αυτοι οι καποιοι πριν υπογραψουν εναντιον της ΤΗΝ ΕΓΛΕΙΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!
αλλα εγω ξερω πως εκει που φτυνεις δε γλειφεις μετα...
ενταξει κ αυτη πιστευω πως τωρα αυτο που κατα κυριο λογο πολεμαει ειναι η υποκρισια οσων στηριζε τοσο καιρο...

Σαν να ακούω την ίδια τη διευθύντρια να μιλάει...!!! Και μάλιστα χρησιμοποιείς και το ίδιο ύφος.
Εφόσον δεν ήσουν παρούσα ούτε στη μία περίπτωση (όταν "απειλούσε" να υπογράψουν σε δικό της κείμενο στήριξης την άνοιξη του 2012, οπότε την είχε πάψει το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος sos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ' ότι διαβάζω έχεις εργασιακή εμπειρία στο ΙΕΚ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ στο οποίο έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλονται.

Δεν μπορεί λοιπόν να μην έχεις αντιληφθεί για το πόσο φιλόδοξο και ματαιόδοξο άτομο μιλάμε. Όλοι στα ΙΕΚ ξέρουμε πως εκμεταλλεύεται ανθρώπους προκειμένου να γίνει το δικό της... Και δεν την νοιάζει τίποτα άλλο...

Δεν μπορώ λοιπόν να ακούω πως αυτή στήριζε άτομα όπως λες. Μάλλον εξαρτιόταν από αυτά για να φανεί και να προβληθεί αυτή!

Αποσυνδεδεμένος ecal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με "sos"!!! Α Π Ο Λ Υ Τ Α  όμως!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ecal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μακάρι να ξυπνήσουν γρήγορα στο ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος IFIGENEIA_THESS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ο,τι κ να πειτε εχετε δικιο!ομως ετσι ξαφνικα πως μπορει καποιος να εχει εμπαθεια κ για ποιο λογο?κ εν τελει γιατι δεν παρουσιαζονται κ οι καταγγελιες ωστε να κρινουμε αντικειμενικα?
εμενα δε με απασχολει ιδιαιτερα η διευθυνση κ τα εκ των εσω
εμενα η δικη μου απορια ειναι πως μπορει καποιος μονιμος να εχει μερικη απασχοληση σε ιεκ με μισθο δημοσιου υπαλληλου?επειδη απευθυνομαι κυριως σε καθηγητες ωρομισθιους με το ερωτημα μου θελω να μου πειτε αν αυτο ειναι ΔΙΚΑΙΟ ή οχι.
Γιατι αφου πλεον υπαρχει σχεση των ΔΙΕΚ με τη δευτεροβαθμια , εμας γιατι δε μας μετρανε πουθενα την προυπηρεσια???

Αποσυνδεδεμένος ecal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
IFIGENEIA.. στην μετράνε την προϋπηρεσία..για μισθολογικό κλιμάκιο! Αν σε πάρουν αναπληρώτρια..ή όταν με το καλό διοριστείς..μετράει η προϋπηρεσία στο Δ.ΙΕΚ για τον μισθό σου!
Θεωρώ ωστόσο..ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος τη σύνδεση των Δ.ΙΕΚ με τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Έγινε απλά..για λόγους οικονομίας..(για να κερδίσουν θέσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτών).

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Για εμας τους καθηγητες ειτε ο ενας να ειναι διευθυντης ειτε ο αλλος ειναι το ιδιο.
αλλα δε θα αρνηθω κ την αξιολογηση απο τον οποιοδηποτε.
Δεν εχω να φοβηθω κατι απο τη στιγμη που ειμαι σωστη στη δουλεια μου κ τη συμπεριφορα μου.κ εμενα μου αφαιρεθηκε εργαστηριακο μαθημα , τι θα πρεπει να κανω καταγγελια?αφου υπηρχε καποιος πιο εμπειρος ωστε να το αναλαβει.
θελω να αναφερθω κ σε καθηγητρια που ηταν πριν απο εμενα κ το βιβλιο υλης για 5 εβδομαδες ηταν ΑΔΕΙΟ.
δηλαδη αυτη δε θα επρεπε να ελεγχθει γι αυτο?
.κ δε φταινε μονο οι εκαστοτε διευθυντες γι αυτο.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΑΑΑΑ @ecal δεν ειχα ιδεα γι αυτο που ειπες για την προυπηρεσια .σε ευχαριστω  :D

Αποσυνδεδεμένος sos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ναι, μετράει η προυπηρεσία όταν διοριστείς!

Όσο για αυτό που ρωτάς, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας διατίθενται για κάποιες μέρες και ώρες στα ΙΕΚ. Τις υπόλοιπες ώρες τους τις κάνουν σε σχολεία της περιοχής οργανικής τους.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
κι ομως με καθε επιφυλαξη σου λεω οτι η καταγγελουσα δεν κανει μαθημα στο επαλ που ειναι διορισμενη
παρα μονο στο ιεκ

Αποσυνδεδεμένος sos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
κ εμενα μου αφαιρεθηκε εργαστηριακο μαθημα , τι θα πρεπει να κανω καταγγελια?αφου υπηρχε καποιος πιο εμπειρος ωστε να το αναλαβει

σου είχε ανατεθεί το μάθημα και ενώ ήσουν η νόμιμη εκπαιδεύτρια ξαφνικά στο αφαίρεσε? ναι, καταγγελία!!

Δεν δικαιούται να βάλει κανέναν άλλο στη μέση του εξαμήνου!

Άσε που και μάθημα να κάνει ο πιο έμπειρος που έβαλε...δεν πρόκειται ούτε να πληρωθεί ούτε σύμβαση να έχει αν έγινε τώρα... Η δικιά σου η σύμβαση η πρώτη θα ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
υπαρχουν περιπτωσεις που μονιμος διατιθεμενος κανει μονο καποιες ωρες στα ιεκ , αφου δεν εχει ωραριο στη δευτεροβαθμια. Λογικο αφου δεν εχουν τι να τον κανουν τον στελνουν στο ΙΕΚ ή κανει διοικητικη δουλεια στη Δευτεροβαθμια.Αυτα έως τωρα γιατι απο του χρονου , οπου εχει αναγκη η υπηρεσια ..................

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
κ εμενα μου αφαιρεθηκε εργαστηριακο μαθημα , τι θα πρεπει να κανω καταγγελια?αφου υπηρχε καποιος πιο εμπειρος ωστε να το αναλαβει

σου είχε ανατεθεί το μάθημα και ενώ ήσουν η νόμιμη εκπαιδεύτρια ξαφνικά στο αφαίρεσε? ναι, καταγγελία!!

Δεν δικαιούται να βάλει κανέναν άλλο στη μέση του εξαμήνου!

Άσε που και μάθημα να κάνει ο πιο έμπειρος που έβαλε...δεν πρόκειται ούτε να πληρωθεί ούτε σύμβαση να έχει αν έγινε τώρα... Η δικιά σου η σύμβαση η πρώτη θα ισχύει.
χαχα αστο μεγαλο θεμα..υπαρχουμε 4 νομιμοι εκπαιδευτες για το ιδιο μαθημα...Δυο Π.Χ. (προ-χρηστιδου) οι οποιοι οριστηκαν  εκτος πινακων (?????) και 2 Μ.Χ. (μετα χρηστιδου)...
αστα να πανε ειναι η κατασταση...
ομως δεν φταιει ΜΟΝΟ αυτη γι αυτο χωρις να την υποστηριζω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)