0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ποσό του επιδόματος δεν είναι σταθερό οπως τις προϋγούμενες χρονιές.Είμαστε η μοναδική κατηγορία που το ποσό επιδόματος εξαρταται απο τις εισφορές μας-έσοδα Ετσι με 1 παιδί παίρνω 303,8 /μήνα ενω πριν 2 χρόνια είχα πάρει πάνω απο 360 σίγουρα μην πω και 390 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς
Πάντως εγώ με 2 παιδιά, και καλό μισθό από την τελευταία μου δουλειά πήρα καθαρά 440 ευρώ το μήνα.
Από ότι κατάλαβα εγώ φέτος, δεν έχει σημασία ο μισθός που έπαιρνες. Μετά από 2 χρόνια Ολοήμερο και λοιπές Ωρομισθίες, για τα δυο μου παιδιά, καθάρισα 440 στο επίδομα. Το πλήθος των ενσήμων καθορίζει τη διάρκεια της επιδότησης από το ταμείο ανεργείας, όχι το ύψος της επιδότησης.
Σχετικά με το πόσα παίρνουμε από το επίδομα... Αναφέρει στο έγγραφο του ΟΑΕΔ: "Από 1.1.2008 το ημερήσιο επίδομα ανέρχεται στα 16,16 ευρώ (μηνιαίο 404,00 ευρώ)." Δηλαδή 16,16 x 25 = 404 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι δικαιούμαστε το επίδομα θα πάρουμε τα 404 ευρώ; Αναφέρομαι σε αυτούς που ενδεχομένως να έχουν πάρει ήδη το επίδομα. Ίσως γίνομαι κουραστικός, αλλά αναφέρθηκε παραπάνω ότι ανάλογα με τα ένσημα που έχει κάποιος το επίδομα είναι διαφορετικό. Τί ισχύει τελικά;
Τη Δευτέρα που μας πέρασε πήγα στον ΟΑΕΔ και μου είπε η προϊσταμενη ότι ανάλογα με τα ένσημα που έχεις, παίρνεις και το αντίστοιχο επίδομα! Τα 404
Εγώ πήρα 417,98 Ευρώ. Άγαμος, χωρίς προστατευόμενα μέλη κτλ
Παράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 21, 2008, 06:48:31 pmΕγώ πήρα 417,98 Ευρώ.Άγαμος,Χώρις προστατευόμενα μέλη κτλπολυ καλο ποσο θα ελεγα... εχεις πολλα ενσημα??
Εγώ πήρα 417,98 Ευρώ.Άγαμος,Χώρις προστατευόμενα μέλη κτλ
Παράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 21, 2008, 06:48:31 pmΕγώ πήρα 417,98 Ευρώ. Άγαμος, χωρίς προστατευόμενα μέλη κτλπολυ καλο ποσο θα ελεγα... εχεις πολλα ενσημα??