0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:46:23 amΌταν τους ρώτησα μου είπαν ότι μετράνε τα ένσημα από το Σεπτέμβριο του 2008 που διακόπηκε η προηγούμενη επιδότηση.Είναι έτσι ακριβώς αν και δεν γίνεται κατανοητό, διαβάζοντας τον κανονισμό περί τελευταίου 14μηνου.Νομίζω πως στον ΟΑΕΔ το αποκαλούνε αναστολή του επιδόματος μια κ αν δεν συγκεντρώνουμε 125ενσημα για νέα επιδότηση,συνεχίζουμε την περσινή.
Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι μετράνε τα ένσημα από το Σεπτέμβριο του 2008 που διακόπηκε η προηγούμενη επιδότηση.
"πάνω από 396,37 ευρώ μέσες μηνιαίες αποδοχές παίρνουμε πλήρες επίδομα (454,25 ευρώ με προσαύξηση 10% για κάθε μέλος της οικογένειας). Με μέσες μηνιαίες αποδοχές από 198,19 έως 396,36 ευρώ παίρνουμε μόνο το 75% του επιδόματος (340,68 ευρώ)Έως 198,18 ευρώ μέσες μηνιαίας αποδοχές παίρνουμε 50% του επιδόματος (227,12 ευρώ) Εάν έχει πιο κάτω, θα πάρει μόνο το μισό του επιδόματος ανεργίας."δηλ. αν υπάρχουν κλίμακες στο επίδομα ανεργίας.
Οχι δεν έχει μειωθει, μου είπαν στον ΟαεδΜε 2 παιδιά το ποσό είναι περίπου 550
Μηπως ξερει κανεις αυτη τη λεπτομερεια για το αν εξαρταται το επιδομα ανεργιας απο τον μισθο που παιρναμε οταν εργαζομασταν??Γιατι μια συναδελφος δεν πηρε 454 αλλα πολυ λιγοτερα γυρω στα 350 ευρω και μ φανηκε περιεργο...