0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 06:34:10 pmΤουτ-τούουουουτ.-Ινστιτούτο Νεολέρας, λαίγαιται.-Γιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες αϊ χεβ πέλαγωστ' κέν γιου χέλπ μί?!?!?!?!-Τοί πάιλαγοστ, κυρία μού. Μοιλύσται αιλυνοικά!!!!!-Α, ναι με συγχωρείτε. Έχω μπερδευτεί με το καινούργιο τρόπο αιτήσεων και δε ξέρω τί να κάνω.-Τω σείστιμμα ίνε σαφαίστατω τοί δαι καταλαβέναιται?-Μα προσπαθώ να συμπληρώσω την αίτηση και δε γίνεται τίποτα. Τη μια φορά δεν έβγαινε καθόλου η αίτηση, τη δεύτερη φορά έβγαινε και δεν είχε τα κενά, τη τρίτη φορά που έκανα λόγκιν, έβγαιναν τα κενά αλλά τα κουτάκια δεν είχαν επιλογές, ήταν μόνο πράσινα με φούξια βουλίτσες.-Μα τοί ίνε αφτά που λαίται κειροία μου? Αίχουμαι δόσοι άινα αναλλητηκώτατω κοίμαινω δαι τω δειαβάσαται?-Μα αυτά προσπαθώ να κάνω, και δε βγαίνει απολύτως τίποτα.Κειττάξται να δοίται. Τω σείστιμμα ίνε αφτώματω. Τοιφλωσούρτοις ίνε. Πού κε να βάζαμμαι χοιροκοίνειτω σείστιμμα τοί θα οίχαι γοίνοι. Απλά μαζέφτοικαι πωλίς κώσμως τόρρα, κε πραίποι να παιροιμμαίναιται. Θα εγκράφαισται αίνας αίνας.-Μα ένας ένας σε ηλεκτρονικό σύστημα? είναι δυνατόν? Μιλάμε για χιλιάδες άτομα.-Αααα, τόρρα δαι σας αραίσοι, αι? Δοιλαδοί θα πρωτοιμούσσαται να πραίποι να κάναιται ουραίς γειά να καταθθαίσαιται τοις ετήσοις?-Μα και πάλι θα πρέπει να καταθέσουμε τα χαρτιά μας, και μάλιστα όλα. Ποιό το νόημα να γίνει έτσι?-Αίμ, βαίβαια, βωλαιμαίνει τώσω κερώ... ξάιρουμαι πός σας πέρναναι αικοί που δουλέβατε. Αλά αφτά κωμέννα τόρρα. Αναλάββαμμαι αιμοίς. Αφίσσαμαι τοις δουλιαίς μας και ύρθαμαι αιδώ.-Α, μάλιστα. Και τί δουλειά κανατε παρακαλώ?-Καθοιγειταίς σαι πανεπιζήμια.-Πανεπιστήμια, μήπως?-Πανεπιζήμια, καλά το ήπα. Άνται, αναίβοικαι το σείστοιμμα πάλι, ωρίσται, αίφτασαι οι σοιρά σας για έτοισοι. Ωρίσται, βοιαστοίται.-Μάλιστα, τρέχω.Παράθεση από: fantastic06 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 05:42:41 pmενδιαφερθηκε και για τους αναπληρωτες τωρα ο Μπρατης;αχ,τι συγκινητικο!μηπως τωρα θελει να μας εχει με το μερος του γιατι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα;Φανταστική μου, τα λόγια τζάμπα είναι.LOL ΟΚ, πρέπει να το πω: αυτή είναι σχεδόν η ίδια ακριβώς συζήτηση που είχα το πρωί σήμερα όταν κατάφερα να μιλήσω με το ΙΝΕΔΙ
Τουτ-τούουουουτ.-Ινστιτούτο Νεολέρας, λαίγαιται.-Γιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες αϊ χεβ πέλαγωστ' κέν γιου χέλπ μί?!?!?!?!-Τοί πάιλαγοστ, κυρία μού. Μοιλύσται αιλυνοικά!!!!!-Α, ναι με συγχωρείτε. Έχω μπερδευτεί με το καινούργιο τρόπο αιτήσεων και δε ξέρω τί να κάνω.-Τω σείστιμμα ίνε σαφαίστατω τοί δαι καταλαβέναιται?-Μα προσπαθώ να συμπληρώσω την αίτηση και δε γίνεται τίποτα. Τη μια φορά δεν έβγαινε καθόλου η αίτηση, τη δεύτερη φορά έβγαινε και δεν είχε τα κενά, τη τρίτη φορά που έκανα λόγκιν, έβγαιναν τα κενά αλλά τα κουτάκια δεν είχαν επιλογές, ήταν μόνο πράσινα με φούξια βουλίτσες.-Μα τοί ίνε αφτά που λαίται κειροία μου? Αίχουμαι δόσοι άινα αναλλητηκώτατω κοίμαινω δαι τω δειαβάσαται?-Μα αυτά προσπαθώ να κάνω, και δε βγαίνει απολύτως τίποτα.Κειττάξται να δοίται. Τω σείστιμμα ίνε αφτώματω. Τοιφλωσούρτοις ίνε. Πού κε να βάζαμμαι χοιροκοίνειτω σείστιμμα τοί θα οίχαι γοίνοι. Απλά μαζέφτοικαι πωλίς κώσμως τόρρα, κε πραίποι να παιροιμμαίναιται. Θα εγκράφαισται αίνας αίνας.-Μα ένας ένας σε ηλεκτρονικό σύστημα? είναι δυνατόν? Μιλάμε για χιλιάδες άτομα.-Αααα, τόρρα δαι σας αραίσοι, αι? Δοιλαδοί θα πρωτοιμούσσαται να πραίποι να κάναιται ουραίς γειά να καταθθαίσαιται τοις ετήσοις?-Μα και πάλι θα πρέπει να καταθέσουμε τα χαρτιά μας, και μάλιστα όλα. Ποιό το νόημα να γίνει έτσι?-Αίμ, βαίβαια, βωλαιμαίνει τώσω κερώ... ξάιρουμαι πός σας πέρναναι αικοί που δουλέβατε. Αλά αφτά κωμέννα τόρρα. Αναλάββαμμαι αιμοίς. Αφίσσαμαι τοις δουλιαίς μας και ύρθαμαι αιδώ.-Α, μάλιστα. Και τί δουλειά κανατε παρακαλώ?-Καθοιγειταίς σαι πανεπιζήμια.-Πανεπιστήμια, μήπως?-Πανεπιζήμια, καλά το ήπα. Άνται, αναίβοικαι το σείστοιμμα πάλι, ωρίσται, αίφτασαι οι σοιρά σας για έτοισοι. Ωρίσται, βοιαστοίται.-Μάλιστα, τρέχω.Παράθεση από: fantastic06 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 05:42:41 pmενδιαφερθηκε και για τους αναπληρωτες τωρα ο Μπρατης;αχ,τι συγκινητικο!μηπως τωρα θελει να μας εχει με το μερος του γιατι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα;Φανταστική μου, τα λόγια τζάμπα είναι.
ενδιαφερθηκε και για τους αναπληρωτες τωρα ο Μπρατης;αχ,τι συγκινητικο!μηπως τωρα θελει να μας εχει με το μερος του γιατι οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα;
Θα σας λύσω εγώ τις απορίες δεσποινίδες μου.Λοιπόν.Προϋπηρεσία για φροντιστήρια, στη Δευτεροβάθμια.Μπορείτε να εργάζεστε σε μέχρι δυο ΙΕΚ της ίδιας περιφέρειας, και να παίρνετε από 2 τμήματα σε κάθε ένα ΙΕΚ, δηλαδή σύνολο 4 τμήματα σε 2 ΙΕΚ.Σήμερα κατέθεσα την αίτηση, (ή μάλλον τις αιτήσεις, αφού για κάθε μάθημα που δηλώνουμε είναι ξεχωριστή αίτηση) και λέω να το βγάλω σε μπλούζα "Φιλήστε με, κατάφερα και έκανα αίτηση στα ΙΕΚ".
"Φιλήστε με, κατάφερα και έκανα αίτηση στα ΙΕΚ".
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 17, 2013, 04:12:11 pmΘα σας λύσω εγώ τις απορίες δεσποινίδες μου.Λοιπόν.Προϋπηρεσία για φροντιστήρια, στη Δευτεροβάθμια.Μπορείτε να εργάζεστε σε μέχρι δυο ΙΕΚ της ίδιας περιφέρειας, και να παίρνετε από 2 τμήματα σε κάθε ένα ΙΕΚ, δηλαδή σύνολο 4 τμήματα σε 2 ΙΕΚ.Σήμερα κατέθεσα την αίτηση, (ή μάλλον τις αιτήσεις, αφού για κάθε μάθημα που δηλώνουμε είναι ξεχωριστή αίτηση) και λέω να το βγάλω σε μπλούζα "Φιλήστε με, κατάφερα και έκανα αίτηση στα ΙΕΚ".Συγνωμη Γιαννη, σιγουρα τα κεντρα ξενων γλωσσων θεωρουνται δευτεροβαθμια?Εκει που λεει να γραψεις σε ετη την προυπηρεσια?
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 17, 2013, 04:12:11 pm "Φιλήστε με, κατάφερα και έκανα αίτηση στα ΙΕΚ".Γιάννη... Καλή επιτυχία σε όσους κάνατε ή θα κάνετε αίτηση στα ΙΕΚ.
Οι αιτήσεις για τα ιεκ που συζητάτε αναφέρονται για όλα τα ιεκ της Ελλάδος;ή πρέπει το ιεκ της περιοχής που σ'ένδιαφέρει να βγάλει κάποια ανακοίνωση;Είμαι λίγο άσχετη με αυτό το θέμα!!!Ευχαριστώ!