0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι κεντρικη οδηγια και δεν το βλεπω να αλλαζει. Προφανως τους βολευει. Δεν ισχυει πουθενα αλλου βεβαιως και ειναι λιγο αδικο για οσους τρεχουν για για μεταπτυχιακα και επιμορφωσεις η για αυτους που εχουν παραπνω προυπηρεσια. Φανταστειτε λιγο να γινοταν το ιδιο στους αναπληρωτες και τους ωρομισθιους στη πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια!! η στα ΣΔΕ κλπ
Ειναι κεντρικη οδηγια
Αλλά αν τον άλλο μήνα σε απολύσουν και σου πουν φτάνει κοπελιά αρκετά δουλέψες από 1/1/2014 μέχρι τέλους θα πάρουμε τον επόμενο στη λίστα Υπεύθυνο να δουλέψει και αυτός δεν είναι άχρηστος έκανες τα τμήματα σου ας κάνει και ο επόμενος τα δικά του και συ κάτσε σπίτι σου θα βγεις εδώ και θα κλαίγεσαι ότι δε ντρέπονται και είναι απαράδεκτοι. Τώρα λειτουργούν τέλεια.Δε μας πείθεις.
Αναφέρεις πολλές ανακρίβιες.Κυλιώμενη λίστα δεν υπήρχε παλιά και ποτέ. Ποτέ δε με κάλεσαν από ΚΕΕ παλιότερα γιατί δεν ήμουν στις πρώτες θέσεις. Κανένας δε με πήρε τηλέφωνο και είχα και καλή θέση. Και γνωρίζω άτομα που ζούσαν από τα ΚΕΕ. Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο ενδιάμεση και δίκαιη κατάσταση στη χώρα μας δεν υπάρχει;Αναφέρεις για Σεμινάρια που εκπαιδεύονται οι καθηγητές και αποδεικνύεται ότι οι καθηγητές που εκπαιδεύουν είναι ανεπαρκείς και σεμινάρια ουδέποτε έγιναν. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει το άσπρο μη πάτε να το κάνετε μαύρο επειδή δουλεύετε για τα ΚΔ
πολύ καλή ιδέα και οι υπεύθυνοι να είναι και αυτοί "κυλιώμενοι" για να δούμε τον ζήλο τους σαυτήν την μέθοδο.να παραιτηθούν μετά από κάθε τμήμα που διοργανώνουν και για να αναλάβει ο παρακάτω στην λίστα.
Κυλιόμενη λίστα πάντα υπήρχε. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά ή το ΚΕΕ που ήσουν δεν λειτουργούσε σωστά.Σεμινάριο "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" πραγματοποιήθηκε για 1η φορά το 2007-2008 (100 ώρες), διάρκειας 1 εκπαιδευτικού έτους. Από κει και έπειτα ξαναπραγματοποιήθηκε.Συμμετείχα κι εγώ.
είναι οδηγία και δεν είναι νόμος (και ούτε μπορεί να γίνει νόμος καθότι παραβιάζει βασικές αρχές αξιοκρατίας και δικαίου).οδηγία αλλάζει με οδηγία και νόμος με νόμο.
Επίσης στα ΚΔ
1. Η κυλιώμενη λίστα είναι απαράδεκτη όταν πρόκειται για αξιολογικό πίνακα.2. Σεμινάρια φέτος δεν έχουν γίνει μιλάμε για φέτος όχι για το 2007. Ο συνάδελφος παραπάνω ανέφερε ότι μπαίνει πρώτα φορά σε τμήμα ενηλίκων και δεν έχει βοήθεια από πουθενά.3. Αφού δουλεύεις 10 χρόνια στη Δια
Κυλιόμενοι για ένα χρόνο εσείς..Κυλιόμενοι για 25 ώρες εμείς...Είσαι απίστευτη. Το άσπρο μαύρο μας έκανες.