0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή θα κάνω -λόγω ΙΕΚ- επέκταση στην εφορία σε "Υπηρεσίες μεταδευτεροβάθμιας -μη τριτοβάθμιας- εκπαίδευσης" αυτός ο κωδικός με καλύπτει και για τα ΚΔ
επεκταση? εχεις τεβε?
Καλησπερα σας... ειχα κανει αιτηση για το κδβμ ροδου...και τελικα με καλεσαν στην Συμη! Επειδη ειναι η πρωτη φορα σας εκπαιδευτης σε κδβμ εχω μερικες αποριες..1)Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας (μηχανικος) ...θα πρεπει να κοβω απυ αποτι εχω καταλαβει... στα 18 ευρω/ωρα θα συμπεριλαμβανεται κ ο φπα ειναι θα ειναι 18+ΦΠΑ.. 2) Δικαιουμε τα ακτοπλοικα εισητηρια ροδου-συμης? 3) Πως γινεται η κατανομη των ωρων ? δλδ θα κανω 2-3 φορες την βδομαδα ή καθημερινα...?
Παιδιά να ρωτήσω κατι κι εγω για τα σεμιναρια...αν καποιος παει μόνο τη μια μερα κα κάνει την εργασία δεν θα πάρει τη βεβαίωση?ρωταω γιατί για την μια από τις δυο μερες πραγματικα δεν μπορω γιατί εχω μωρό και δεν εχω που να το αφησω...υπογραφουμε κάπου για την παρουσία μας?
Καλησπέρα!Πράγματι πληρωθήκαμε. Ήθελα να ρωτήσω αν πήρατε ολόκληρο το ποσό. Συγκεκριμένα πληρώθηκα τα μισα χρήματα και θέλω απλά να ελέγξω αν πρόκειται για λάθος.Ευχαριστώ