0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας χαιρετώ όλους, να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει, για εκπαιδευτή ΚΔ
ωπα truth να καταλαβω, υπαρχουν συναδλεφοι που ειχαν εισοδηματα αποκλειστικα με ΑΕΔ (κατω των 5000ε) και ειχαν επιστροφη φορου;
Πράγματι παίρνουμε επιστροφή το 20% της αμοιβής μας, αλλά για να την πάρουμε (σε λίγους μήνες) με το εκκαθαριστικό του 2014 θα πρέπει να έχουμε εισπράξει εντός του 2014. Οι 15 μέρες μάξιμουμ που μου είχαν πει αρχές Νοέμβρη για είσπραξη πέρασαν και δεν πλήρωσαν. Τώρα καταντήσαμε να παλεύουμε να εισπράξουμε πριν τελειώσει ο χρόνος.
επιστροφη φορου επαιρνα και εγω ως μισθωτος οπως λες. με ΑΕΔ ομως δεν φορολογεισαι ως ελευθερος επαγγελματιας; εχουν οι ελ.επαγγελματιες επιστροφη φορου; αυτο δεν γνωριζα.
Θα πάρεις και επιστροφή φόρου. Κι εγώ με μεταπτυχιακό για 25 ώρες πληρώθηκα 380 μετά από 5 μήνες και το καλοκαίρι στο εκκαθαριστικό μου έβαλαν τα υπόλοιπα 95 ευρώ. Αν δεις τη βεβαίωση αποδοχών, γράφει "παρακράτηση φόρου 95
Σας ευχαριστώ όλους, δεν έχω πάνω από 5000 ούτε μπλοκάκι, με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης θα πληρωνόμουν, το πρώτο τμήμα ήταν το 2013 και το δεύτερο το 2014. Άρα η επιστροφή για το τμήμα του 2013 πάει περίπατο;