0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος τυγχάνει να έχει διδάξει τη δημιουργία ιστοσελίδων και αν ναι με τι ασχολήθηκε. Πρώτη φορά μου ανατέθηκε αυτή η ενότητα και αναρωτιέμαι αν με html και wordpress είμαι καλυμμένος...
παντως στη διαύγεια βγαίνουν καποιες πληρωμες οδοιπορικών μπορείς να παρεις τηλεφωνο στο λογιστηριο να ρωτήσεις. Γιατί είχες τόσα πολλά οδοιπορικά ; πού πηγαινες;
Μηπως μπορεις να ανεβάσεις link γιατι με την διαυγεια εγω άκρη δεν βγάζω;;; Σε ευχαριστω προκαταβολικά!!!!
Το ινεδιβιμ δεν ασφαλίζει.Ως εκ τούτου αν ο εκπαιδευτης εργαζεται εως 9 ωρες εβδομαδιαίως δεν χανει την κάρτα ανεργίας του αλλα την ανανεώνει κανονικά. δεν είναι παράνομο αυτό απλα πολλοι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ δεν το γνωριζουν...Όταν όμως ασφαλίζεσαι τοτε δεν εχουν σημασια οι ωρες. Σε αυτην την περιπτωση όμως δεν χανεται η καρτα..Εμείς ως υπεύθυνοι τουλάχιστον αυτην την ενημέρωση είχαμε περυσι...αν τωρα πατε και ρωτήσετε στον οαεδ και μιλησετε με κανα στραβοξυλο μαλλον θα σας πει ότι δεν εχετε δικαιωμα ανανέωσης.
ημουν τότε που πλήρωναν και οδοιπορικα και σε διπλανους δήμους ... έκανα 167 χιλιομετρα πηγαινε ελα + τα διοδια!! το τμημα 50ωρο πηρα 600
πληρώνονται τα οδοιπορικά??δεν το ήξερα. κάνεις κάποια αίτηση για να τα ζητήσεις??Ποιά είναι η διαδικασία??
Καλησπέρα. Είμαι καθηγήτρια σε ένα ΔΙΕΚ και έχω 2 ώρες εβδομαδιαίως. Μπορώ να εργαστω στα ΚΔ
Αρχές Φεβρουαρίου είχε βγει μία ανακοινωση για τα ΚΔ
Δεν μπορείς να εργαστείς σε ΚΔ