0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το ρώτησα αυτο και δεν μου διευκρίνισε κάτι τέτοιο η κυρία που μίλησα.Αν.θέλεις παρε τηλ. στο 2610 969303 . Είναι το τηλέφωνο της κυρίας που είναι υπεύθυνη για την πρακτική.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Καλημέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιος ΠΕ86-Πληροφορικής που έχει κάνει το μετ/κό "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" της Λευκωσίας έτσι ώστε να μου πεί τι έκανε με την πρακτική. Μένω Αθήνα, μίλησα με την κ. Κοζία στην Πάτρα και μου είπε πως αν κάνω τελικά το μετ/κό είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη να βρώ δομή. Αυτό που μου είπε και με προβλημάτισε όμως είναι πως λόγω της ειδικότητάς μου μπορώ να κάνω την πρακτική ΜΟΝΟ σε Ειδικό Σχολείο στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει Ειδικός Πληροφορικής. Εαν έχει βρεί κάποιος και κάνει την πρακτική του ας μου πει..Σας ευχαριστώ!
Γεια σας,εστειλα τα δικαιολογητικα και περιμενω απαντηση απο το πανεπιστημιο αν εγινα δεκτη.Οι υπολοιποι που εγιναν δεκτοι εχουν ηδη δηλωσει μαθηματα?Υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να επιλεξω τα μαθηματα που θελω γιατι εχουν κλεισει οι θεσεις?Επισης για να τελειωσεις στον προβλεπομενο χρονο ποσα μαθηματα πρεπει να παρεις το εξαμηνο?Τα σεμιναρια εχουν καταργηθει ετσι?
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για τα μαθήματα EDUG 624, EDUG 526 και EDUG 523. Είναι βατά μαθήματα; Οι εξετάσεις είναι με ανοιχτά ή κλειστά βιβλία;
Το EDUG 526 είναι βατό στις εξετάσεις, η εργασία με δυσκόλεψε από άποψη όγκου, διότι είχα πολλές υποχρεώσεις. Οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων γίνεται διαδικτυακά με ανοιχτές σημειώσεις και βασίζονται στην εμπέδωση της ύλης.
Ευχαριστώ πολύ. Η εργασία είναι μια ατομική μεγάλη δηλαδή;
Ναι, αλλά θα σου δώσει ένα υπόδειγμα και με βάση αυτό θα σκεφτείς μια δική σου μελέτη περίπτωσης την οποία θα εφαρμόσεις. Η δυσκολία αφορά μόνο την έκταση της.
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για τα μαθήματα EDUG 624, EDUG 526 και EDUG 523. Είναι βατά μαθήματα; Οι εξετάσεις είναι με ανοιχτά ή κλειστά βιβλία;το 624 αφορά τη δυσλεξία και έχει δύο εργασίες πέρα απο τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές είναι βατό μάθημα. Προσωπικά με δυσκόλεψε λίγο το 523 η ψυχομετρία γιατί η δομή του όλου μαθήματος είναι λίγο φλου. Εχεις μόνο σημειωσεις και το εγχειρίδιο που μας δίνουν για μελέτη αφορά την κατανόηση των όρων. Ωστόσο τα πήγα καλά στην εργασία και τις εξετάσεις. Το 526 είχε μεγάλη εργασία αλλά οι εξετάσεις του ήταν οκ.
Ευχαριστώ πολύ. Για τα μαθήματα edug 624 και 523 γνωρίζεις κάτι; Κάποιο άλλο μάθημα που έχεισ πάρει και θα μου πρότεινες;
Το ΕDUG 529 Νοητική υστέρηση-ΔΑΦ και το EDUG 505 Διαπολιτισμική εκπαίδευση μου είπαν ότι είναι εύκολα και τα δήλωσα για το νέο εξάμηνο.