0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια ουτε κ μενα μου εχουν στειλει ιμειλ για να δηλωσω μαθηματα. αναμενω...εσεις που λαβατε σας εστειλαν μαζι κ κωδικους?? υπηρξε αλλη ενημερωση??
για το εαρινο ειμαι. ισως ειναι με σειρα αιτησεων γιατι εγω εκανα προσφατα αιτηση οποτε σιγουρα ειμαι απο τις τελευταιες. να ρωτησω δηλαδη αν επιλεξεις 18μηνο ποσα μαθηματα παιρνεις και αντιστοιχα ποσα στο 12μηνο?
Παράθεση από: Ariadni@ στις Ιανουαρίου 31, 2013, 10:37:31 pmγια το εαρινο ειμαι. ισως ειναι με σειρα αιτησεων γιατι εγω εκανα προσφατα αιτηση οποτε σιγουρα ειμαι απο τις τελευταιες. να ρωτησω δηλαδη αν επιλεξεις 18μηνο ποσα μαθηματα παιρνεις και αντιστοιχα ποσα στο 12μηνο?αυτοί σου δίνουν 2 παραδείγματα φοίτησης. στο 12 μηνο ξεκινάς με 3 μαθήματα κ 1 σεμινάριο κ στο 18μηνο με 2 μαθήματα. εγω π.χ. πήρα 1 μάθημα κ 1 σεμινάριο για το 18μηνο. κ αυτοί προτείνουν το 18μηνο για κάποιον εργαζόμενοόταν σου τα στείλουν θα τα δεις αναλυτικά. μην ανησυχείς
Εμένα τελικά μου έστειλαν (μπόλικα) mail το απόγευμα.Σκέφτομαι ποια μαθήματα να επιλέξω και πελάγωσα ......... μάλλον προς 526+621 κλίνω, αλλά σκέφτομαι και το σεμινάριο. Αν τα πάρω και τα τρία για να ξεμπερδεύω λέτε να τα παίξω τελείως έτσι όπως είμαι εκτός φόρμας; Με προβληματίζει λίγο το ότι δε δίνονται όλα σε κάθε τετράμηνο ... αν δηλαδή κάνεις κακούς χειρισμούς στις επιλογές μπορεί ακόμα και να καθυστερήσεις να τελειώσεις το πρόγραμμα επειδή δεν προσφέρεται κάποιο μάθημα στο τετράμηνο σου, ή έστω να μην μπορέσεις να παρακολουθήσεις τελικά καθόλου κάποιο μάθημα που σε ενδιαφέρει; Αν τυχόν δεν καταφέρεις να περάσεις κάποιο μάθημα όταν το πρωτοδηλώσεις, να υποθέσω ότι θα υπάρχει οικονομικό κόστος; Α, και το άλλο που δεν κατάλαβα, όταν στα σεμινάρια μιλάει για συναντήσεις τι ακριβώς εννοεί;σημείωση : για το 18μηνο πάω και εγώ.
Παράθεση από: antonia19 στις Ιανουαρίου 31, 2013, 02:05:20 pmΠαράθεση από: sotiria84 στις Ιανουαρίου 31, 2013, 01:38:11 pm Καλησπέρα, θα παρακολουθήσω και εγώ το μεταπτυχιακό! Δήλωσα χθες 2 μαθήματα, το 510 και το 521. Ξέρετε μήπως πότε θα μας στείλουν τους κωδικούς για το moodle?και εγώ μόλις τους απάντησα ότι θέλω να παρακολουθήσω τα 510 και 521..για κωδικούς δεν ξέρω τπτ!!το 521 έκλεισε μόλις με πήραν τηλέφωνο για να το αλλάξω και έτσι πήρα το 621.... Λογικά θα πάρουν και εσένα αν έκανες σήμερα τη δήλωση γιατί πάει με σειρά προτεραιότητας ! Τους ρώτησα και για κωδικούς και μου είπαν μέσα στις επόμενες μέρες θα στείλουν mail
Παράθεση από: sotiria84 στις Ιανουαρίου 31, 2013, 01:38:11 pm Καλησπέρα, θα παρακολουθήσω και εγώ το μεταπτυχιακό! Δήλωσα χθες 2 μαθήματα, το 510 και το 521. Ξέρετε μήπως πότε θα μας στείλουν τους κωδικούς για το moodle?και εγώ μόλις τους απάντησα ότι θέλω να παρακολουθήσω τα 510 και 521..για κωδικούς δεν ξέρω τπτ!!
Καλησπέρα, θα παρακολουθήσω και εγώ το μεταπτυχιακό! Δήλωσα χθες 2 μαθήματα, το 510 και το 521. Ξέρετε μήπως πότε θα μας στείλουν τους κωδικούς για το moodle?