0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειλικρινά έπαθα σοκ όταν μου το είπε...μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά (εάν όντως ισχύει το νούμερο) να ζητήσω τα χρήματα πίσω!!!ειναί όμως δυνατόν τόσο πολλοί?άσχετο ξέρει κανείς εάν στα σεμινάρια έχει εργασίες ή κάποια εξέταση?
καλα βρε παιδιά και 3,4 άτομα πως παλεύουν 4000 φοιτητές??κ στέλνουν κ προσωπικα e-mail και απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις??
πάρα πολλοί φοιτητές και πολύ λίγοι αυτοι....τι να πω............
Παράθεση από: melpo στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 10:06:39 pmπάρα πολλοί φοιτητές και πολύ λίγοι αυτοι....τι να πω............Γι αυτον ακριβως το λογο αγαπητη melpo κανουνε τοοοοοσες μερες να στειλουνε κωδικους και φερονται ανισα και αναξιοκρατικα στους φοιτητες.Με ποιο δικαιωμα σου λεει γεμισε η λιστα παρε αλλο μαθημα??Αν στο ελεγε πριν σκασεις την προκαταβολη θα το δεχοσουνα????Αισχος παιδια,αισχος!Και πολυ φοβαμαι πως οταν δει ο δοαταπ τι προχειροδουλεια γινεται θα του ανακαλεσει την αδεια αναγνωρισης,Και μετα κοροιδευουνε τη βουλγαρια κτλ..
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 01, 2013, 09:54:26 pmΕιλικρινά έπαθα σοκ όταν μου το είπε...μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά (εάν όντως ισχύει το νούμερο) να ζητήσω τα χρήματα πίσω!!!ειναί όμως δυνατόν τόσο πολλοί?άσχετο ξέρει κανείς εάν στα σεμινάρια έχει εργασίες ή κάποια εξέταση?ποτε ειχες κανει αιτηση?? εμενα ακομα να μου στειλουν τα μαθηματα...
και γιατι να μην ισχυει το νουμερο;για να στο πανε αληθεια θα 'ναι, μη σου πω οτι σου κρυψανε και καποιους..τα λεφτα παντως πισω δεν θα στα δωσουνε.. για τα σεμιναρια δεν ξερω, αλλα απ οτι διαβασα στην περιγραφη τους λεει οτι θα μας δωθουν καποια κειμενα να μελετησουμε και να κανουμε εμεις παρουσιαση. δεν νομιζω να εχει εξετασεις.