0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εχω αγχωθει πολυ ! εδωσα τα λεφτα την παρασκευη και καμια ενημερωση για τιποτα!! οθτε καν ξερω ποια μαθηματα μπορω να επιλεξω
Παράθεση από: Marilou! στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 08:05:46 pmπαιδια εχω αγχωθει πολυ ! εδωσα τα λεφτα την παρασκευη και καμια ενημερωση για τιποτα!! οθτε καν ξερω ποια μαθηματα μπορω να επιλεξω Απογοητεύτηκα απο την αντιμετώπιση του παρόντος εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η καθυστέρηση είναι πέρα απο κάθε φαντασία. Ούτε καν στο mail που εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου δεν απάντησαν! Το ζήτημα είναι, πως απέρριψα άλλο μεταπτυχιακό για το συγκεκριμένο.Αν και πλήρωσα την προκαταβολή (αρχές Ιανουαρίου), μετά απο αυτή την αντιμετώπιση σκέφτομαι σοβαρά να μην το συνεχίσω.Με ποια κριτήρια κάποιοι (που εισαγόμαστε στο ίδιο εξάμηνο σπουδών), δήλωσαν μαθήματα και πήραν κωδικούς και άλλοι περιμένουμε ακόμα? Ανησυχώ για την πορεία των σπουδών και της τήρησης χρονοδιαγράμματος, ειδικά μετά απο αυτά που διαδραματίζονται στον εργασιακό χώρο και τα νομοσχέδια που έπονται για την παιδεία.Θα ήθελα την άποψή σας.
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. ΕΑΠ. Είχα κληρωθεί Α κατηγορία.
μπήκατε στο moodle;; βγάλατε άκρη;; έχω διαλέξει το 610 και 621. λίγο μπέρδεμα..και τώρα τι κάνουμε; αγοράζουμε βιβλία και διαβάζουμε;;
Και εγώ έχω εκνευριστεί πολύ ... μου έστειλαν επιτέλους σήμερα mail - ύστερα από σχεδόν πέντε μέρες που έκανα τη δήλωση μαθημάτων - και με ενημέρωσαν ότι αντί για το 526 με έγραψαν από μόνοι τους στο 623, αφού λέει είναι του ίδιου κύκλου!!! Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να ενδιαφέρομαι να το παρακολουθήσω;;;