0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με το Πανεπιστήμιο: 1.είναι προτεραιότητά τους να γίνουν εξεταστικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη και ίσως μετά στην Κρήτη 2.Το ποσό τον διδάκτρων δεν υπερβαίνει τα 5900 πληρώνουμε ανάλογα με τα μαθήματα που πέρνουμε το κάθε μάθημα κοστίζει 595 και το σεμινάριο 195 το οποίο βγαίνει 5940 θα το κοιτάξει μου είπε.καμία επιβάρυνση επιπλέον εκτός εαν κοπούμε σε κάποιο μάθημα 35 ευρώ. 3.δεν υπάρχει δια ζώσης συνάντηση, ίσως να έχει γίνει κάποιο λάθος στο moodle θα το κοιτάξει συγκεκριμένα για το 521 και θα με πάρει τηλέφωνο. 4. η διαδικασία με τους κωδικούς έχει καθυστερήσει γιατί προσπαθούν να δούνε τι θα γίνει με τα μαθήματα που έχουν κλείσει εντός της ημέρας ίσως να λάβουμε την επιβεβαίωση και τους κωδικούς.
ΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει...
Eγώ θα επαναλάβω κάτι που μάλλον δεν καταλάβατε πόσο σημαντικό είναι: Το σύμφωνο της Μπολόνιας το ακολουθούν όλα τα πανεπιστήμια της Ευρωπαικής Ένωσης, σύμφωνα με αυτό αναγνωρίζει πτυχία αλλοδαπής και ο ΔΟΑΤΑΠ. Ο ΔΟΑΤΑΠ για παράδειγμα ακολουθεί τα ελάχιστα ακαδημαικά στανταρ τα οποία έχει θέσει η Μπολόνια προκειμένου κάτι να θεωρείται πτυχίο ή μαστερ ή ακόμα και πανεπιστήμιο. Σύνφωνα με την Μπολόνια λοιπόν θεσμοθετήθηκε και το σύστημα ECTS.Επαναλαμβάνω πως είναι δυνατόν να τελειώνει το μαστερ σε 1 χρόνο και να έχει και 90 ECTS, όταν πάντα σύμφωνα με την Μπολόνια και όλα τα ευρωπαϊκά πανεπεπιστήμια 60 ΕCTS είναι ένα έτος σπουδών και 90 ΕCTS 1,5 χρόνος. Eίναι επομένως περίεργο 90 ECTS να τελειώνουν σε 1 έτος
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?
Μόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψης
Σε ποιο νούμερο παίρνετε τηλέφωνο;Παίρνω από το πρωί και στη Θεοδώρου και στη Μικαέλα και και καμία δεν απαντάει. Εγώ δεν έχω ακόμη κωδικούς και μου είχανε πει ότι θα μου τους στέλνανε τη Δευτέρα.