0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 12:07:42 pmΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει... το 610 εχει link που σε συνδέει με ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο...και αγοράζεις με paypal .... παιδια το 621 το έχει δηλώσει κανένας και έχει συνδεθεί? Τι εργασίες και τι βιβλία απαιτει? Γιατι παρόλο που το δήλωσα και φαίνεται και στο intranet, παρόλο που έχω πάρει και τηλ και έστειλα mail στο moodle ακόμη δεν μου εμφανίζεται αλλα εμφανίζεται το 511......
ΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει...
Παράθεση από: sotiria84 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 02:20:22 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:37:52 pmΣωτηρία κωδικούς πήρες?πήρα κωδικούς πριν λίγες μέρες.... Ανέβηκαν κάποια μαθήματα στο moodle... τουλάχιστον το 610 που εγώ δήλωσα,το πρωί μπόρεσα να μπώ αλλά τώρα μάλλον έχει κολλήσει....Το 610 το έχω δηλώσει και εγώ! Ακόμα δεν μπήκα. Τι έχει μέσα; Πληροφορίες;
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:37:52 pmΣωτηρία κωδικούς πήρες?πήρα κωδικούς πριν λίγες μέρες.... Ανέβηκαν κάποια μαθήματα στο moodle... τουλάχιστον το 610 που εγώ δήλωσα,το πρωί μπόρεσα να μπώ αλλά τώρα μάλλον έχει κολλήσει....
Σωτηρία κωδικούς πήρες?
Παράθεση από: sotiria84 στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:16:05 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 12:07:42 pmΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει... το 610 εχει link που σε συνδέει με ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο...και αγοράζεις με paypal .... παιδια το 621 το έχει δηλώσει κανένας και έχει συνδεθεί? Τι εργασίες και τι βιβλία απαιτει? Γιατι παρόλο που το δήλωσα και φαίνεται και στο intranet, παρόλο που έχω πάρει και τηλ και έστειλα mail στο moodle ακόμη δεν μου εμφανίζεται αλλα εμφανίζεται το 511......ενω εμενα δε μου εμφανιζει το 511 αλλα μπηκα στο 621
Όσοι μπήκαν το εαρινό του 2013 δηλαδή Φεβρουάριο, όπως λένε εδώ τους έδωσε δικαίωμα το πανεπιστήμιο να τελειώσουν σε 3 τετράμηνα και όχι σε 4 τετράμηνα. Επομένως επίσημα κάποια άτομα έχουν δηλώσει επίσημα μαθήματα στο πανεπιστημιο να τελειώσουν τπν Ιανουάριο του 2014. Δηλαδή με λίγα λόγια σε 3 τετράμηνα και όχι σε τέσσερα, δηλαδή σε 12 ημερολογιακούς και ακαδημαικούς μήνες.Το θέμα είναι ότι αν πράγματι υπάρχει νέα αναγνώριση για 12 μηνο εντάξει. Αν δεν υπάρχει και έστω δει ο ΔΟΑΤΑΠ άτομα που καταθέτουν σε 12 μήνες, ενώ το είχε αναγνωρίσει 18μηνο, να ξέρετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Επίσης Ιανουάριο - Ιανουάριο δεν θα καταθέσει κανείς χαρτιά, μιας και μέχρι να βγάλει το πανεπιστήμιο βαθμολογίες - πτυχίο θα περάσουν 2 μήνες.
Παράθεση από: museum στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 03:23:23 pmΠαράθεση από: sotiria84 στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 02:20:22 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 12:37:52 pmΣωτηρία κωδικούς πήρες?πήρα κωδικούς πριν λίγες μέρες.... Ανέβηκαν κάποια μαθήματα στο moodle... τουλάχιστον το 610 που εγώ δήλωσα,το πρωί μπόρεσα να μπώ αλλά τώρα μάλλον έχει κολλήσει....Το 610 το έχω δηλώσει και εγώ! Ακόμα δεν μπήκα. Τι έχει μέσα; Πληροφορίες;έχει ένα γενικό διάγραμμα μαθήματος και link για αγορα βιβλίου, ένα powerpoint για διάβασμα και ένα βίντεο που παρακολούθεις....
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:22:53 pmΣε ποιο νούμερο παίρνετε τηλέφωνο;Παίρνω από το πρωί και στη Θεοδώρου και στη Μικαέλα και και καμία δεν απαντάει. Εγώ δεν έχω ακόμη κωδικούς και μου είχανε πει ότι θα μου τους στέλνανε τη Δευτέρα. πάρε στο 0035722841702 ευγενική κοπέλα προωθεί τα ερωτηματα και σου απαντάει...ασε που μόλις πήρα μισή ώρα μετά μου έστειλαν κωδικούς.όσον αφορά τη θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν μόνο 10 άτομα για να στείλουμε μήνυμα περιμένω και άλλους..ούτως η άλλως θα μας απαντήσουν το ίδιο..οπότε λέω να περιμένουμε λίγο και να το στείλουμε μετά έτσι ώστε να μην θεωρήσουν ότι ξεχαστήκαμε..εξάλλου 2 φορές το έχω αναφέρει στο τηλέφωνο σε διαφορετικα άτομα. Για τα μαθήματα στην Αθήνα θα με ξαναπάρει η κοπέλα τηλ.μου είπε όμως ότι είναι λάθος γιατί ρώτησε εκείνη την ώρα και τις συμβούλους.Θα επικοινωνούσε με τον καθηγητή και θα μου έλεγε.Εαν δεν με πάρει θα την πάρω αργότερα σίγουρα...εχω αρχίσει να τους πρήζω στο τέλος θα με αποφεύγουν χαχαχ
Σε ποιο νούμερο παίρνετε τηλέφωνο;Παίρνω από το πρωί και στη Θεοδώρου και στη Μικαέλα και και καμία δεν απαντάει. Εγώ δεν έχω ακόμη κωδικούς και μου είχανε πει ότι θα μου τους στέλνανε τη Δευτέρα.
αααα δεν θα τα παμε καλά τόσοι πολλοί?τόσοι πάντως δεν είναι όλοι στον πίνακα αγωγής του κλάδου μου...τέλος πάντων θα αποκτήσουμε μόρφωση..κορίτσια εγω βλέπω και τα 2 μαθήματα 511 621 sto moodle.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 03:18:42 pmαααα δεν θα τα παμε καλά τόσοι πολλοί?τόσοι πάντως δεν είναι όλοι στον πίνακα αγωγής του κλάδου μου...τέλος πάντων θα αποκτήσουμε μόρφωση..κορίτσια εγω βλέπω και τα 2 μαθήματα 511 621 sto moodle.Τα ϊδια μαθήματα έχουμε επιλέξει KAR απλά δε μου τα έχουνε επιβεβαιώσει ακόμη. Για το 511 ποιο βιβλιο πρέπει να αγοράσουμε;Εσύ πριν πόσες μέρες τους έστειλες email με ταμαθήματα που είχες επιλέξει;