0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 12:07:42 pmΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει... το 610 εχει link που σε συνδέει με ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο...και αγοράζεις με paypal .... παιδια το 621 το έχει δηλώσει κανένας και έχει συνδεθεί? Τι εργασίες και τι βιβλία απαιτει? Γιατι παρόλο που το δήλωσα και φαίνεται και στο intranet, παρόλο που έχω πάρει και τηλ και έστειλα mail στο moodle ακόμη δεν μου εμφανίζεται αλλα εμφανίζεται το 511......
ΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει...
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψης
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?
Μόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..
Παράθεση από: sotiria84 στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:16:05 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 12:07:42 pmΑΑΑΑ και για τα βιβλία ναι τα αγοράζουμε αλλά μπορούμε να τους στείλουμε mail με τα βιβλία που θέλουμε και μπορούμε να τα αγοράσουμε απο το Πανεπιστήμιο ίσως πιο φθηνά...βέβαια με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι γίνετε εαν συμφέρει... το 610 εχει link που σε συνδέει με ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο...και αγοράζεις με paypal .... παιδια το 621 το έχει δηλώσει κανένας και έχει συνδεθεί? Τι εργασίες και τι βιβλία απαιτει? Γιατι παρόλο που το δήλωσα και φαίνεται και στο intranet, παρόλο που έχω πάρει και τηλ και έστειλα mail στο moodle ακόμη δεν μου εμφανίζεται αλλα εμφανίζεται το 511......Σωτηρία μπορείς να μου στείλεις το link δεν μπορώ να το βρω...
Παιδια εγω θεωρω πιο σημαντικο το θεμα της αναγνωρισης 12μηνου η 18μηνου?? γι αυτο πρεπει να ρωτατε κ να πιεζετε...το θεμα των εξετασεων το θεωρω δευτερευων.... πρωτα πρεπει να λυθει αυτο το θεμα γιατι διαφορετικα θα παει στραφι ολος ο κοπος μας...με βαση αυτο θα οργανωθει κ το διαβασμα μας κ γενικοτερα θα κανουμε κ ενα πλανο... ελπιζω να συμφωνειτε σ αυτο που λεω...
Τι γίνεται όμως; Αλλα λένε στο πανεπιστήμιο αλλα ο δοαταπ; Τι παίζει;;;