0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μelpo, εγώ έχω πάρει Ψυχοπαθολογία του παιδιού, ακόμα όμως δεν έχω λάβεθ κωδικούς. Ξέρουμε ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για αυτό το μάθημα;
πηρε κανεις μηπως τηλεφωνο στον ΔΟΑΤΑΠ να ρωτησει για το θεμα 12μηνο 18μηνο???
marilou κι εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι. Θα το διευθετήσουν είπαν. Άγνωστο πότε..
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 02:30:06 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 11:37:10 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:23:16 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψηςεχω την αίσθηση ότι μας έβαλαν στην ίδια ομάδα εργασίας για το 621 ομάδα c..ναι ειμαστε στην ιδια ομαδα!!!τελεια!!ποσοι ομως ειμαστε στην ιδια ομάδα κ μεχρι ποτε πρεπει να παραδωσουμε την εργασια;ουφ αγχωθηκα λιγοΣημειώσεις, κείμενα, μαθήματα, εργασίες....εγώ να δεις atherina πόσο αγχώθηκα που τα ακούω όλα αυτά και δεν έχω ακόμη κωδικούς Ελπίζω να είμαι κι εγώ στην ίδια ομάδα με σας, τώρα που σας "βρήκα"!
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 11:37:10 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:23:16 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψηςεχω την αίσθηση ότι μας έβαλαν στην ίδια ομάδα εργασίας για το 621 ομάδα c..ναι ειμαστε στην ιδια ομαδα!!!τελεια!!ποσοι ομως ειμαστε στην ιδια ομάδα κ μεχρι ποτε πρεπει να παραδωσουμε την εργασια;ουφ αγχωθηκα λιγο
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:23:16 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψηςεχω την αίσθηση ότι μας έβαλαν στην ίδια ομάδα εργασίας για το 621 ομάδα c..
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψης
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?
Μόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..