0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ell1 στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 12:27:47 pmΜelpo, εγώ έχω πάρει Ψυχοπαθολογία του παιδιού, ακόμα όμως δεν έχω λάβεθ κωδικούς. Ξέρουμε ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για αυτό το μάθημα;Για καλή μας τύχη η καθηγήτρια αφαίρεσαι απο το διάγραμμα του μαθήματος μία εργασία η οποία όχι μου φάνηκε απλά δύσκολη αλλα όσες φορές κ να την διάβαζα το πως πρπει να την φτιάξουμε μου ερχόταν να κλάψω. είχε κάνει λάθος κ την αφαίρεσε...... τώρα οκ μου φαίνεται πιο βατό το θέμα. 2 εργασίες έχουμε για το συγκεκριμένο μάθημα συν την τελική εξέταση.
Μelpo, εγώ έχω πάρει Ψυχοπαθολογία του παιδιού, ακόμα όμως δεν έχω λάβεθ κωδικούς. Ξέρουμε ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για αυτό το μάθημα;
καλημερα!! συγνωμη που επεμβαινω, δε σπουδαζω στο συγκεκριμενο μεταπτυχιακο, αλλα νομιζω οτι σιγουρα δικαιουστε μονο που λογικα ισχυει μονο στην χωρα εκδοσης του, δλδ την Κυπρο. Οσο και αν μιλαμε την ιδια γλωσσα ειναι παντα ,μια αλλη χωρα θεωρειται εξωτερικο,οπως π.χ αν σπουδαζες Αγγλια. Παρολαυτα μπορει να υπαρχει καποιος αλλος διακανονισμος και να ισχυει και εδω. Τηλεφωνηστε τους και ρωτηστε αν ισχυει και εδω, γιατι σιγουρα δικαιουστε, ολοι οι μεταπτυχιακοι που ξερω ειχαν πασο η φοιτητικη ταυτοτητα που ηταν και πασο (αναλογα την χωρα) με πολλες εκπτωσεις.
Έχω τα 623, 621 και 591.Κανείς στο 623 παιδιά; Διάβασα καλά τη δεύτερη εργασία, ή έχω ζαλιστεί τελείως; Πώς περιμένει να βρούμε παιδί με ψυχοπαθολογία και να πάμε στους γονείς του να τους πάρουμε συνέντευξη και συγκατάθεση να "μελετήσουμε" το παιδί τους;;; Να τους αποτελειώσουμε τους ανθρώπους.... (εννοείται ότι στο σχολείο έχουμε πολλά "υποψήφια" παιδιά, αλλά πώς πας στους γονείς τους να τους το πεις;)Παράθεση από: melpo στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 05:18:43 pmΠαράθεση από: ell1 στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 12:27:47 pmΜelpo, εγώ έχω πάρει Ψυχοπαθολογία του παιδιού, ακόμα όμως δεν έχω λάβεθ κωδικούς. Ξέρουμε ποιο βιβλίο πρέπει να αγοράσουμε για αυτό το μάθημα;Για καλή μας τύχη η καθηγήτρια αφαίρεσαι απο το διάγραμμα του μαθήματος μία εργασία η οποία όχι μου φάνηκε απλά δύσκολη αλλα όσες φορές κ να την διάβαζα το πως πρπει να την φτιάξουμε μου ερχόταν να κλάψω. είχε κάνει λάθος κ την αφαίρεσε...... τώρα οκ μου φαίνεται πιο βατό το θέμα. 2 εργασίες έχουμε για το συγκεκριμένο μάθημα συν την τελική εξέταση.Τώρα το είδα αυτό ... ήταν ακόμα χειρότερα δηλαδή;
ΠαράθεσηΓια καλή μας τύχη η καθηγήτρια αφαίρεσαι απο το διάγραμμα του μαθήματος μία εργασία η οποία όχι μου φάνηκε απλά δύσκολη αλλα όσες φορές κ να την διάβαζα το πως πρπει να την φτιάξουμε μου ερχόταν να κλάψω. είχε κάνει λάθος κ την αφαίρεσε...... τώρα οκ μου φαίνεται πιο βατό το θέμα. 2 εργασίες έχουμε για το συγκεκριμένο μάθημα συν την τελική εξέταση.Ευχαριστώ, Μέλπω! Οι εργασίες είναι θεωρητικές; Λέει πόσες λέξεις πρέπει να είναι και πότε παραδίδουμε; Ελπίζω να μην είναι σύντομα, αφού εγώ ακόμα κωδικούς δεν πήρα!
Για καλή μας τύχη η καθηγήτρια αφαίρεσαι απο το διάγραμμα του μαθήματος μία εργασία η οποία όχι μου φάνηκε απλά δύσκολη αλλα όσες φορές κ να την διάβαζα το πως πρπει να την φτιάξουμε μου ερχόταν να κλάψω. είχε κάνει λάθος κ την αφαίρεσε...... τώρα οκ μου φαίνεται πιο βατό το θέμα. 2 εργασίες έχουμε για το συγκεκριμένο μάθημα συν την τελική εξέταση.
Παράθεση από: F. στις Φεβρουαρίου 08, 2013, 10:28:43 amκαλημερα!! συγνωμη που επεμβαινω, δε σπουδαζω στο συγκεκριμενο μεταπτυχιακο, αλλα νομιζω οτι σιγουρα δικαιουστε μονο που λογικα ισχυει μονο στην χωρα εκδοσης του, δλδ την Κυπρο. Οσο και αν μιλαμε την ιδια γλωσσα ειναι παντα ,μια αλλη χωρα θεωρειται εξωτερικο,οπως π.χ αν σπουδαζες Αγγλια. Παρολαυτα μπορει να υπαρχει καποιος αλλος διακανονισμος και να ισχυει και εδω. Τηλεφωνηστε τους και ρωτηστε αν ισχυει και εδω, γιατι σιγουρα δικαιουστε, ολοι οι μεταπτυχιακοι που ξερω ειχαν πασο η φοιτητικη ταυτοτητα που ηταν και πασο (αναλογα την χωρα) με πολλες εκπτωσεις.
Έχει καταλάβει κανείς από εσάς που πήρατε κωδικούς και έχετε εισέλθει στις πλατφόρμες, ποια είναι η διαφορά του LAMS με το Moodle; Οι ίδιοι κωδικοί ισχύουν και για τα 2; Μια ματιά που έριξα στα βιντεάκια τους, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι είναι το ίδιο πράγμα....ή όχι;
Από κουράγιο άλλο τίποτα! Από αποκατάσταση τι γίνεται!!??