0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω όσους παρακολουθούνε ήδη το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό,τί γνωρίζουνε σχετικά με την αναγνώρισή του από το ΔΟΑΤΑΠ..Υπάρχει κάποιος που το έκανε και του αναγνωρίστηκε;Γιατί ενδιαφερόμουν κι εγώ να το παρακολουθήσω,αλλά από το ΔΟΑΤΑΠ μου είπανε ότι δεν αναγνωρίζεται πάντα και από το Υπουργείο πως δεν έχει αναγνωριστεί σε εκπαιδευτικούς που το έκαναν..Τί ισχύει άραγε;Ευχαριστώ!
Παράθεση από: annap στις Απριλίου 11, 2013, 03:00:25 pmΠαράθεση από: athinakara στις Απριλίου 10, 2013, 07:03:01 pmΠαιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Φλεβάρη αλλά έχω να σου πω ότι εκείνοι δίνουν μία προθεσμία στον καθένα η οποία μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όσο γρηγορότερα βάλεις τα χρήματα, τόσο το καλύτερο για σένα γιατί η δήλωση των μαθημάτων γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Οπότε πρώτα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα κάποιος που πλήρωσε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Το κάθε μάθημα δέχεται συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με αποτέλεσμα όταν συμπληρωθεί αυτός να μη δίνεται η δυνατότητα σε άλλους να το παρακολουθήσουν. Αν με λίγα λόγια θέλεις να επιλέξεις μαθήματα από την πλήρη λίστα, καλύτερα να επισπέυσεις τη διαδικασία πληρωμής. Διαφορετικά κάποια μαθήματα ίσως να συμπληρωθούν και να μην μπορείς να τα επιλέξεις πια. Εγώ έτσι την πάτησα και μου δώσανε μια λίστα που περιελάμβανε 5 μόνο μαθήματα (γιατί αυτά είχανε μείνει) και αναγκάστηκα να παρακολουθήσω μαθήματα που δεν είχα σκοπό να επιλέξω σε αυτό το τετράμηνο. Κωδικούς θα σου δώσουν την ημέρα που ξεκινάει επίσημα το τετράμηνο. 4 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Γενικά οι εντυπώσεις σου ποιες είναι; Είναι απαιτητικό πρόγραμμα; Το υλικό που έχουμε για διάβασμα και οι εργασίες είναι πολύ δύσκολες;Γενικά είναι πολύ καλό πρόγραμμα. Έχει ενδιαφέροντα μαθήματα και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ναι, είναι απαιτητικό όμως. Για κάποιον που είναι επιμελής και δε θέλει να αφήνει κενά, έχει αρκετό διάβασμα. Οι εργασίες δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολες γιατί εμείς επιλέγουμε το θέμα που θα καλύψουμε. Είναι απαιτητικές ως προς τη συλλογή βιβλιογραφίας όμως όπως έχω πει και σε προηγούμενο post. Εγώ είμαι ικανοποιημένη πάντως από το πρόγραμμα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον που έχει πραγματικά διάθεση να ασχοληθεί!
Παράθεση από: athinakara στις Απριλίου 10, 2013, 07:03:01 pmΠαιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Φλεβάρη αλλά έχω να σου πω ότι εκείνοι δίνουν μία προθεσμία στον καθένα η οποία μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όσο γρηγορότερα βάλεις τα χρήματα, τόσο το καλύτερο για σένα γιατί η δήλωση των μαθημάτων γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Οπότε πρώτα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα κάποιος που πλήρωσε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Το κάθε μάθημα δέχεται συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με αποτέλεσμα όταν συμπληρωθεί αυτός να μη δίνεται η δυνατότητα σε άλλους να το παρακολουθήσουν. Αν με λίγα λόγια θέλεις να επιλέξεις μαθήματα από την πλήρη λίστα, καλύτερα να επισπέυσεις τη διαδικασία πληρωμής. Διαφορετικά κάποια μαθήματα ίσως να συμπληρωθούν και να μην μπορείς να τα επιλέξεις πια. Εγώ έτσι την πάτησα και μου δώσανε μια λίστα που περιελάμβανε 5 μόνο μαθήματα (γιατί αυτά είχανε μείνει) και αναγκάστηκα να παρακολουθήσω μαθήματα που δεν είχα σκοπό να επιλέξω σε αυτό το τετράμηνο. Κωδικούς θα σου δώσουν την ημέρα που ξεκινάει επίσημα το τετράμηνο. 4 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Γενικά οι εντυπώσεις σου ποιες είναι; Είναι απαιτητικό πρόγραμμα; Το υλικό που έχουμε για διάβασμα και οι εργασίες είναι πολύ δύσκολες;
Παιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.
Παράθεση από: athinakara στις Απριλίου 11, 2013, 07:56:16 pmΠαράθεση από: annap στις Απριλίου 11, 2013, 03:00:25 pmΠαράθεση από: athinakara στις Απριλίου 10, 2013, 07:03:01 pmΠαιδιά είναι κανείς που να ξεκινάει το μεταπτυχιακό τώρα τον Ιούνιο; Αν ναι ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να βάλουμε τα χρήματα, πότε μας δίνουν κωδικούς κ πότε γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων; Στέλνω email στην γραμματεία και δεν μου απαντάνε.Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Φλεβάρη αλλά έχω να σου πω ότι εκείνοι δίνουν μία προθεσμία στον καθένα η οποία μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όσο γρηγορότερα βάλεις τα χρήματα, τόσο το καλύτερο για σένα γιατί η δήλωση των μαθημάτων γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Οπότε πρώτα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα κάποιος που πλήρωσε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Το κάθε μάθημα δέχεται συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με αποτέλεσμα όταν συμπληρωθεί αυτός να μη δίνεται η δυνατότητα σε άλλους να το παρακολουθήσουν. Αν με λίγα λόγια θέλεις να επιλέξεις μαθήματα από την πλήρη λίστα, καλύτερα να επισπέυσεις τη διαδικασία πληρωμής. Διαφορετικά κάποια μαθήματα ίσως να συμπληρωθούν και να μην μπορείς να τα επιλέξεις πια. Εγώ έτσι την πάτησα και μου δώσανε μια λίστα που περιελάμβανε 5 μόνο μαθήματα (γιατί αυτά είχανε μείνει) και αναγκάστηκα να παρακολουθήσω μαθήματα που δεν είχα σκοπό να επιλέξω σε αυτό το τετράμηνο. Κωδικούς θα σου δώσουν την ημέρα που ξεκινάει επίσημα το τετράμηνο. 4 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Γενικά οι εντυπώσεις σου ποιες είναι; Είναι απαιτητικό πρόγραμμα; Το υλικό που έχουμε για διάβασμα και οι εργασίες είναι πολύ δύσκολες;Γενικά είναι πολύ καλό πρόγραμμα. Έχει ενδιαφέροντα μαθήματα και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ναι, είναι απαιτητικό όμως. Για κάποιον που είναι επιμελής και δε θέλει να αφήνει κενά, έχει αρκετό διάβασμα. Οι εργασίες δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολες γιατί εμείς επιλέγουμε το θέμα που θα καλύψουμε. Είναι απαιτητικές ως προς τη συλλογή βιβλιογραφίας όμως όπως έχω πει και σε προηγούμενο post. Εγώ είμαι ικανοποιημένη πάντως από το πρόγραμμα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον που έχει πραγματικά διάθεση να ασχοληθεί! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Καλή συνέχεια