0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω νεότερα για το θέμα της αναγνώρισης του μεταπτυχιακού χωρίς εκπόνηση διατριβής.Είχα στείλει πριν από κάμποσες μέρες το εξής e-mail στον δοαταπ:Γεια σας.Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως του πανεπιστημίου Λευκωσίας στις επιστήμες της αγωγής και συγκεκριμένα στην ειδική αγωγή.Το πανεπιστήμιο δίνει την δυνατότητα ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού χωρίς την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας,με τη επιλογή δύο επιπλέον μαθημάτων.Θα ήθελα να ρωτήσω αν η μορφή αυτή του μεταπτυχιακού είναι αναγνωρισμένη,δεδομένου ότι όπως διαβάζω στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αναγνώριση αναφέρεστε και στην εργασία μεταπτυχιακού τίτλου.Ευχαριστώ πολύ.Η απάντηση που έλαβα είναι η εξής:Σχετικά με την ερώτησή σας είναι δυνατή η αναγνώριση του τίτλου σας εφόσον συμπληρώσετε τις απαιτούμενες διδακτικές μονάδες. Με εκτίμηση,Παπαβλασόπουλος Κοσμάς
και πώς δικαιολογούν ότι στα βασικά δικαιολογητικά για την αναγνώριση μεταπτυχιακού περιλαμβάνεται η διπλωματική εργασία, την οποία προσκομίζεις με όλα τα υπόλοιπα χαρτιά και παίρνεις πίσω μετά;Για προσέξτε το πολύ αυτό!!!!!!!!Το έχω αναφέρει και άλλη φορά. Εγώ αναγνώρισα 2 μεταπτυχιακά από το εξωτερικό. Το πρώτο που με ρώτησαν όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου, και το π΄ρωτο που έλεγξαν, ήταν αν έχω διπλωματική. Μετά όλα τα άλλα.....
Υποδείξεις σε τέτοιο ύφος θα με συγχωρήσεις αλλά ΔΕΝ δέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ!Είπα τη δική μου εμπειρία 2 μεταπτυχιακών, στηριζόμενη ΚΑΙ στα δικαιολογητικά που ζητάει ο ΔΟΑΤΑΠ (και για τα εξ αποστάσεως και για τα μη εξ αποστάσεως).Αν θεωρείς ότι λέω κάτι που δεν ισχύει....... Συγνώμη, αλλά απλά έχεις λάθος.Αν θεωρεί ότι ο ΔΟΑΤΑΠ κάνει λάθος, μπορείς άνετα να κάνεις προσφυγή!
Ξέρεις αν έχω κάνει μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως;Έχω πει πουθενά τέτοιο πράγμα;Έχω πει ότι έχω αναγνωρίσει 2 μεταπτυχιακά από το εξωτερικό. Δεν ανέφερα, και ούτε πρόκειται να το κάνω, με τι τρόπο φοίτησης ήταν.Μάλλον άλλος βγάζει συμπεράσματα!Επίσης, τη νομοθεσία ΑΝΕΤΑ μπορεί να τη δει ο καθένας (ευτυχώς το διαδίκτυο μας δίνει αυτή τη δυνατότητα) και να βγάλει τα συμπεράσματα του.Για μένα η συζήτηση σταματά εδώ. Ο καθένας ας πράξει ό,τι επιθυμεί μαζεύοντας με όποιο τρόπο θέλει τις πληροφορίες του.
Παράθεση από: emmaki στις Απριλίου 30, 2013, 02:58:26 pmΥποδείξεις σε τέτοιο ύφος θα με συγχωρήσεις αλλά ΔΕΝ δέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ!Είπα τη δική μου εμπειρία 2 μεταπτυχιακών, στηριζόμενη ΚΑΙ στα δικαιολογητικά που ζητάει ο ΔΟΑΤΑΠ (και για τα εξ αποστάσεως και για τα μη εξ αποστάσεως).Αν θεωρείς ότι λέω κάτι που δεν ισχύει....... Συγνώμη, αλλά απλά έχεις λάθος.Αν θεωρεί ότι ο ΔΟΑΤΑΠ κάνει λάθος, μπορείς άνετα να κάνεις προσφυγή!Έχεις πολύ φαντασία πάντως. Που είδες ότι σου κάνω υπόδειξη; Πίστευε ότι θες, εμένα δεν με νοιάζει. Τα πιστεύω από την πραγματικότητα διαφέρουν. Αλλά ένα είναι σίγουρο: ότι από εξ'αποστάσεως μαστερ, δεν έχεις εμπειρία. Φαίνεται άλλωστε από το γεγoνος ότι αυτά που λες ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ. Προσπαθείς να κάνεις το δικό σου, μια γενικότητα που ισχύει παντού, ενώ δεν είναι έτσι. Με την λογική αυτή κάνω και εγώ ένα τυπικό μαστερ και επειδή δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου εξαποστάσεως μαστερ, ισχυρίζομαι ότι αυτό δεν αναγνωρίζεται ο κόσμος χαλάσει. Δεν πάει να ορίζει η νομοθεσία να ορίζει ότι αναγνωρίζεται, δεν πάει ο ΔΟΑΤΑΠ να ορίζει ότι αναγνωρίζεται, δεν πάει ο ΔΟΑΤΑΠ στις απαντήσεις που δίνει στα email να ορίζει το αντίθετο, δεν πάει το υπουργείο να ορίζει ότι αναγνωρίζεται, στον δικό σου κόσμο δεν αναγνωρίζεται.Συγνώμη, αλλά σε 2 μαστερ που λες ότι έχεις, τον τρόπο να ερευνούμε ένα αντικείμενο και να μην το παίζουμε Πάπες ΑΛΑΘΗΤΟΙ έπρεπε να τον έχεις μάθει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε λυπάμαι κουβέντα έτσι χωρίς επιχειρήματα δεν γίνεται. Εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις και όχι με μια εμπειρία που έχω. Ο καθένας πολύ απλά μπορεί να πάρει επίσημες απαντήσεις απο ΔΟΑΤΑΠ να δει ότι δεν είναι έτσι όπως ισχυρίζεσαι εσύ emmaki. Κατά τα άλλα ωραία ημέρα σήμερα...... δεν θα ασχοληθώ και πολύ άλλωστε το τι πιστεύει ο καθένας, δεν με νοιάζει κιόλας...
Δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε αυτήν την κόντρα, όμως έχω μία απορία..... Emmaki λες ότι το πρώτο πράγμα που σου ζήτησαν ήταν την διπλωματική εργασία, είσαι όμως τόσο σίγουρη ότι αν τους έλεγες δεν έκανα θα σου έκλειναν την πόρτα; Μου κάνει εντύπωση απλά το ότι είναι τόσο απόλυτοι στο πανεπιστήμιο ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, ενώ να προκύψει οτιδήποτε θα γυρίσει εις βάρος τους. Εγώ προσωπικά προτιμώ να το κάνω χωρίς διπλωματική, επειδή θέλω να πάρω πολλές "κατευθύνσεις", αφού αυτό θεωρώ ότι θα με βοηθήσει στην τάξη. Έτσι και αλλιώς σχεδόν κάθε μάθημα έχει μία μικρή διπλωματική.