0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ πληρώνω με χρεωστική μέσω jccsmart και δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση!
Έκανα λογαριασμό στο jccsmart και πλέον επιλέγω "όλοι οι οργανισμοί" και μετά Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και κάνω την πληρωμή πολύ εύκολα. Έχω χρεωστική Visa. Η δικιά σου melpo είναι μήπως Μaestro? Με Maestro δεν μπορώ να κάνω καμία συναλλαγή στο Ιντερνετ.
επισης τι γινεται τελικα με το 12μηνο και το 18μηνο.....μπερδεμενα τα πραγματα
Παράθεση από: kat810 στις Αυγούστου 16, 2013, 09:48:52 amεπισης τι γινεται τελικα με το 12μηνο και το 18μηνο.....μπερδεμενα τα πραγματαΤι μου ειπε η γραμματεια: το 12μηνο ειναι το ιδιο με το 18μηνο, δε χρειαζεται ξεχωριστη αναγνωριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ, ο οποιος δεν εχει αναγνωρισει το ΠΜΣ βασει της διαρκειας σε μηνες αλλά βασει των διδακτικων μοναδων σε καθε "εξαμηνο" (που χρονικα ειναι 4μηνο, οπως και στην Ελλαδα), οι οποιες δεν πρεπει να υπερβαινουν τις 10. Το καθε μαθημα εχει 3 δ.μ. και το καθε σεμιναριο μια, δηλαδη το μεγιστο που μπορει να παρει ο φοιτητης σ'ενα εξαμηνο, οταν παρακολουθει το μεταπτυχιακο full-time (3 "εξαμηνα"=12μηνη διαρκεια), ειναι 3 μαθηματα+1 σεμιναριο. Αν ομως παιρνει 2 μαθηματα+1 σεμιναριο και στο τελευταιο παρει 1 μαθημα και τη διπλωματικη εργασια, τοτε θα το κανει σε 16 μηνες. (που εμεις λεμε "18μηνο")
Όλα τα μαθήματα (με εξαίρεση τα σεμινάρια και η μεταπτυχιακή εργασία) εξετάζονται με γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις διεκπεραιώνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα και προς το παρών στην Αθήνα
Παράθεση από: kat810 στις Αυγούστου 21, 2013, 09:58:37 amΌλα τα μαθήματα (με εξαίρεση τα σεμινάρια και η μεταπτυχιακή εργασία) εξετάζονται με γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις διεκπεραιώνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα και προς το παρών στην ΑθήναΑν πανεπιστήμιο έστειλε αυτό το mail με αυτή την ορθογραφία, προσωπικά θα μου άναβαν πολλά λαμπάκια προειδοποίησης.....Τουλάχιστον ένα πανεπιστήμιο που θέλει να θεωρείται σοβαρό οφείλει να προσέχει την ορθογραφία σε αυτά που αποστέλλει στους υποψηφίους φοιτητές του