0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν θελω να σε στενοχωρησω....αλλα ναι...εκανα copy-paste...
Παράθεση από: kat810 στις Αυγούστου 21, 2013, 09:58:37 amΌλα τα μαθήματα (με εξαίρεση τα σεμινάρια και η μεταπτυχιακή εργασία) εξετάζονται με γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις διεκπεραιώνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα και προς το παρών στην ΑθήναΑν πανεπιστήμιο έστειλε αυτό το mail με αυτή την ορθογραφία, προσωπικά θα μου άναβαν πολλά λαμπάκια προειδοποίησης.....Τουλάχιστον ένα πανεπιστήμιο που θέλει να θεωρείται σοβαρό οφείλει να προσέχει την ορθογραφία σε αυτά που αποστέλλει στους υποψηφίους φοιτητές του
Όλα τα μαθήματα (με εξαίρεση τα σεμινάρια και η μεταπτυχιακή εργασία) εξετάζονται με γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις διεκπεραιώνονται σε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα και προς το παρών στην Αθήνα
Δεν μας ενδιαφερει. Εμας μας νοιαζει το χαρτι για να χωθουμε στην ειδικη αγωγη
Παράθεση από: Triainoforos στις Αυγούστου 21, 2013, 01:08:37 pmΔεν μας ενδιαφερει. Εμας μας νοιαζει το χαρτι για να χωθουμε στην ειδικη αγωγηΠου πιθανότατα ούτε και αυτό θα γίνει λόγω της υπερ-πληθώρας πλέον.....
Υπάρχει κάποιος που να απορρίφθηκε;;;;;;;;
Μακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...
Κουτσοί, Στραβοί ΟΛΟΙ στον Αγιο Παντελεήμονα.....Αυτό εχω να πω εγω...Είναι ΑΙΣΧΟΣ να υπάρχει τέτοια ασυδοσία και να μπαινουν ολοι με εναν ασχετο πτυχιο ΑΕΙ Ή ΤΕΙ σε μαστερ ειδικκής. Εχω φίλο με πτυχιο κλωστουφαντουργίας και κάνει το μαστερ της ειδικής αγωγής στην Λευκωσία. Για αγγλικά ούτε λόγος.Μονο σε επίπεδο ελληνικο καμάκι.Το είχα ξαναγραψει χωρίς να είμαι προφήτης ότι μολις βγουν φέτος οι πίνακες των αναπληρωτών και ωρομισθίων θα πέσουν πολλα ''εγκεφαλικά''.Το εμποριο των μαστερ ειδικής εχει μεγάλο αριθμό αποφοίτων..Τωρα αν ειστε ολοι λεφταδες και πατε και τα σκατε χοντρα στους Κυπριους καλα κανετε.!Αλλα το επίπεδο του πανεπιστημιου είναι ισαξιο με αυτο των
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 21, 2013, 01:54:42 pmΜακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...Κατι μηνυματακια χανονται στο δρομο, αλλα δεν πειραζει...Ελεγα λοιπον, αν εννοεις τους καημενους πια που σπουδαζουνε στον