0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι ακόμη εσένα;[/quBILL ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑ
Παιδια καλησπερα!Προτείνετε καποιο βατό κορμου Α και
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ Α ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ Α ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Πένυ, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μαθήματα για το κάθε τετράμηνο. Μπορείς να επιλέξεις ελεύθερα όποια θες, όπως σε βολεύουν.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ΑNNABT! Κάθε πότε ξεκινά η εξεταστική?? Στο τέλος κάθε τετραμήνου υποθέτωνα ρωτήσω και κάτι ακόμη αν δεν προλάβεις να κάνεις μία εργασία στο τέλος της εβδομάδας όπως έχουν κάποια μαθήματα και την παραδώσεις στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας το δέχονται αυτό οι καθηγητές δηλάδη σου δίνουν επιπλέον χρονικό περιθώριο ή είναι απόλυτοι??
Παράθεση από: BILL1983 στις Απριλίου 05, 2014, 03:42:24 pmΌχι ακόμη εσένα;[/quBILL ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑ
Καλησπέρα! Για το μάθημα Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική εκπαίδευση (523) με ποιον καθηγητη είναι καλύτερα, Ηλία ή Παπαγεωργη ή Κωνσταντίνου (ο τελευταίος έκλεισε, αλλά μήπως ανοίξει καμιά θέση..)?Επίσης για την παιδαγωγική της συμπερίληψης η Ηλιάδου (621) είναι καλή?Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει! Ευχαριστώ
Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καθηγητή για το 521 "Μορφες Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών"? Η Γαβριελίδου πώς είναι σαν καθηγήτρια?
Πάρα πολύ καλή!