0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
EleNa_03 Καλησπέρα! Εγώ είχα πάρει το EDUC500 στο προηγούμενο εξάμηνο και το πέρασα με Α. Σκεφτεσαι να το δηλώσεις στο καλοκαιρινό εξάμηνο;
Συνάδελφοι καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τη διαδικασία που αφορά την πτυχιακή εργασία. Πότε δηλώνουμε ότι θα κάνουμε πτυχιακή αντί να πάρουμε 2 μαθήματα επιλογής; Επίσης επιλέγουμε εμείς το θέμακαι τον καθηγητή και πόσο καιρό πριν πρέπει να γίνει αυτή η διαδικασία; Αν υπάρχει κάποιος με σχετική εμπειρία ας με ενημερωσει
Η ακαδημαϊκή σύμβουλος με ενημέρωσε ότι το θέμα της διπλωματικής το προτείνουμε εμείς και πρέπει κάποιος να δεχτεί να μας αναλάβει, αλλιώς απορρίπτεται το θέμα και μπορούμε το αλλάξουμε και να το προτείνουμε εκ νέου. Σε περίπτωση που απορριφθεί ξανά, διαλέγουμε 2 μαθήματα. Επίσης, η διπλωματική απαιτεί παρουσίαση σε τριμελή επιτροπή (δεν μου διευκρίνισε σε ποια χώρα γίνεται αυτό) και συνήθως ολοκληρώνεται σε 1 ή 2 εξάμηνα, αυτό το κρίνει ο καθηγητής. Τέλος, μου τόνισε ότι οι φοιτητές που καταφέρνουν να διεκπεραιώσουν τη διπλωματική σε 1 εξάμηνο συνήθως δεν έχουν άλλα μαθήματα.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Πολύ κατατοπιστική η απάντησή σου Σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις διπλωματική;
Παιδιά καλησπέρα σας!!!! Εξαιρετική η σελίδα για όσους φοιτούν στο πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής.Θα ήθελα τα φώτα σας!!!!! Ξέρει κανείς να μου πει πόσο περίπου καιρό χρειάζεται η αναγνώριση του πτυχίου και αν χωρίς αυτήν μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας για αναπληρωτές;Να είστε όλοι καλά! Καλή δύναμη!
Γεια σας! Ποιο μάθημα θα μου προτείνατε ως το λιγότερο απαιτητικό για καλοκαίρι (όσο αυτό είναι δυνατό) : Το 521 ( Μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών) ή Δυσλεξία (624); Και ποιον καθηγητή να επιλέξω : Κωνσταντινίδου ή Γαβριηλίδου ή Κούντουρου ή Μορφίδη ή Ανδρέου για το 521 και για το 624 Πίττα ή Τσεσμελή;;;; Σας ευχαριστώ !!! Καλή συνέχεια