0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Εχω επιλέξει για αυτό το τετράμηνο το μάθημα 526 Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο, αλλά μόλις είδα το διάγραμμα του μαθήματος και η εργασία μου φάνηκε "γολγοθάς". Γνωρίζει κανείς να μου πει αν είναι όντως τόσο δύσκολη όσο φαίνεται; Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο από τα υπόλοιπα επιλεγόμενα του 3ου κύκλου για να κάνω αλλαγή;
Παιδια,καλησπέρα!σκεφτομαι να στείλω αιτηση για το χειμερινό εξάμηνο.εχω την απορία την αιτηση όλη τη συμπληρώνουμε με λατινικούς χαρακτήρες;κ κάτι άλλο ,σημαντικότερο.εχω ενα μωρό 22 μηνών και κανένα συγγενή να μου το βλέπει.αρα μπορω μετα τις 21:00 που κοιμάται να διαβάζω.δεδομενου οτι θελω να τελειώσω το μεταπτυχιακό σε 1,5 χρόνο κ λόγω αυξημένων υποχρεώσεων οικογενειακών απο το Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη ,θα αναγκαστώ να πάρω ενα μάθημα κ 1 σεμινάριο το πρώτο τετραμηνο(χειμερινό),στα υπόλοιπα 3 τέτραμηνα ποσά μαθήματα θα πρέπει να πάρω;δεν σκέφτομαι να κανω διπλωματική,ειναι βλέπετε το μωρό.οποτε πως θα κατανεμηθουν στα υπόλοιπα 3 τέτραμηνα τα 2 σεμινάρια κ τα 8 μαθηματα(σωστά τα λέω;).αχ,βοηθήστε με!
Καλησπέρα!! Επειδή και εγώ στην αρχή του προηγούμενου τετραμήνου είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση και αναρωτιόμουν, πως είναι δυνατόν να λένε όλοι οτι το μάθημα είναι πολύ εύκολο, θα σου πρότεινα να μην αγχώνεσαι γιατί είναι ακόμα αρχή. Η εργασία ναι μεν είναι πολύ μεγάλη (πάνω απο 30 σελίδες) ωστόσο είναι όλη αντιγραφή απο το κεφάλαιο 3 του βιβλίου. Στα μέσα του τετραμήνου θα καταλάβεις τι ζητάει ακριβώς και θα σας δώσει και 2 δειγματικές εργασίες (τουλάχιστον έτσι είχε κάνει και σε μας!). Οι πίνακες, τα πρωτόκολλα και όλα τα εργαλεία και οι περιγραφές (με κάποιες διαφοροποιήσεις) που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι όλα μέσα απο το βιβλίο! Το μόνο που αλλάζει είναι τα αποτελέσματα! Επίσης και οι εξετάσεις του είναι με ανοιχτά βιβλία και ουσιαστικά τα θέματα μέσα απο το βιβλίο και ο Σαλβάρας πολύ καλός. Τα Α πέφτουν βροχή! Και εγώ στην αρχή της εργασίας είχα πελαγώσει αλλά όταν κατάλαβα τι ζήταγε η εργασία βγήκε άνετα! Για τα υπόλοιπα του κύκλου δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μέχρι στιγμής μόνο αυτό έχω επιλέξει!
Ποιον καθηγητή είχες στο 552; Είχε πολλές εργασίες;
Γεια σας παιδιά, Γνωρίζει κανείς ποια βιβλία είναι υποχρεωτικά για τα μαθήματα Παιδαγωγική της συμπερίληψης και Ψυχομετρικές μέθοδοι στην ειδική εκπαίδευση; Μόλις δημιούργησα λογαριασμό και δεν ξέρω ακόμη πώς λειτουργεί το φόρουμ!