0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα συνάδελφοι θα ήθελα να με ενημερώσετε επειδή τώρα με δέχτηκαν στο μεταπτυχιακό τι είναι ποιο εύκολο να δηλώσω στα μαθήματα και ποσά μαθήματα μπορώ να δηλώσω αυτό το 4μηνο? γιατί λόγο φόρτου εργασίας είμαι πιεσμένη. ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα, μήπως κάποιος που έχει κάνει την τελική εργασία του Σαλβαρά στο μάθημα 526 μπορεί να με διαφωτίσει αναφορικά με του πίνακες που πρέπει να συμπεριλάβω στην εργασία; Μπορώ να τους κάνω copy-paste από το υλικό της πλατφόρμας ή πρέπει αναγκαστικά να τους φτιάξω μόνη μου εκ νέου; Πάντως αν πρέπει να τους φτιάξουμε μόνοι μας το βρίσκω εξαιρετικά χρονοβόρο....
Καλησπέρα! Είχα ξεκινήσει και εγώ να τους κάνω μόνη μου και απλά δεν γινόταν. Έκανα print screen λοιπόν τους πίνακες των εργασιών και απλά άλλαζα τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό. Είχα στείλει και την εργασία για ανατροφοδότηση και δεν μου επεσήμανε καν κάτι ο καθηγητής για αυτό.
Annoulitsa γεια σου και καλή αρχή! Προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο μάθημα του Α΄ Κύκλου, καθώς είναι πολύ βοηθητικό για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις τις εργασίες σου. Εγώ είχα το 510. Αρκετά εύκολο μάθημα. Επίσης είχα πάρει το 610 πολύ εύκολο επίσης αν και νομίζω έχει κλείσει. Στο προτείνω πάντως και για επόμενο εξάμηνο. Απο τον Β κύκλο είχα ψυχολογικές διαστάσεις. Απο τα αγαπημένα μου μαθήματα, αρκετά βατό αν και έχω ακούσει απο πολλούς οτι τους δυσκολεύει αρκετά. Οπότε ας σε διαφωτίσει κάποιος άλλος σε σχέση με τον Β κύκλο. Απο τα επιλογής αν υπάρχει πάρε το 526. Εξετάσεις και εργασία είναι αντιγραφή απο το βιβλίο. Όσον αφορά τα υποχρεωτικά, το 521 έχει δυο εργασίες και δραστηριότητες κάθε εβδομάδα. Τώρα έχω τα δυο υπόλοιπα. Η ψυχομετρία έχει μικρά τεστάκια κάθε εβδομάδα που δεν βαθμολογούνται οπότε δεν σου παίρνει πολύ χρόνο, αλλά είναι με κλειστά βιβλία οι εξετάσεις και η εργασία λίγο περίεργη. Η συμπερίληψη έχει ομαδικές δραστηριότητες και μια βατή τελική εργασία. Σου δίνω μια γενική εικόνα γιατί νομίζω τα πιο εύκολα όπως 610, 526 κτλ έχουν ήδη κλείσει αν δεν κάνω λάθος.
Εγώ το πήρα και μετανιώνω. Μου έβαλε 64/100 γιατί ειχα μεγάλες παραγράφους. Θα του στείλω και γω μειλ αλλά έχω την αίσθηση ότι θα μας κατακρεουργήσει. ..
καλησπέρα συνάδελφοι μπορείτε να με βοηθήσετε να μου πείτε από το β κύκλο ποιο μάθημα είναι ποιο εύκολο να επιλέξω? ευχαριστώ πάρα πολύ!
Elenaki, μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το print screen. Έκανες print screen αφού είχες κατεβάσει και αποθηκεύσει τα pdf του Σαλβαρά ή απευθείας από την πλατφόρμα; Εμένα το μενού των pdf στο υπολογιστή μου είναι ελληνικό, τι να πατήσω για να κάνω print screen; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω.
Μη ζητάς καν συγνώμη. Και μένα με είχε ταλαιπωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Η αλήθεια είναι οτι ο τρόπος μου ήταν επίσης λίγο χρονοβόρος αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Έκανα print screen απευθείας απο την πλατφορμα απο την μια εργασία. (εκείνη που είχε ακριβώς ίδιους πίνακες με του βιβλίου). Αφου το αποθήκευα στον υπολογιστή το πέρναγα στην εργασία σαν φωτογραφία. Η αλήθεια είναι πως έκανε μπαμ και μπορώ να πω πως δεν ήμουνα ευχαριστημένη με την εικόνα της εργασίας μου, αλλά παραδόξως έλαβα θετικά σχόλια και εν τέλει πολύ καλό βαθμό.