0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού το έβαζες στο word σαν εικόνα πώς άλλαξες τους αριθμούς; Χρονοβόρο μου φαίνεται κι αυτό.....
Annoulitsa γεια σου και καλή αρχή! Προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο μάθημα του Α΄ Κύκλου, καθώς είναι πολύ βοηθητικό για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνεις τις εργασίες σου. Εγώ είχα το 510. Αρκετά εύκολο μάθημα. Επίσης είχα πάρει το 610 πολύ εύκολο επίσης αν και νομίζω έχει κλείσει. Στο προτείνω πάντως και για επόμενο εξάμηνο. Απο τον
Καλησπέρα σας, σκοπεύω να κάνω κι εγώ τα χαρτιά μου για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. μπορείτε να μου απαντήσετε στα εξής ερωτήματα:-είναι απαραίτητες οι συστατικές επιστολές; γιατι ενώ στην πλατφόρμα του πανεπιστημίου τις αναφέρει στο τηλέφωνο μου μίλησα μαζί τους δεν μου τις συμπεριέλαβαν.-ποια είναι τα ακριβή δικαιολογητικά που χρειάζονται για να γραφτώ στο πρόγραμμα;-τα χαρτιά με τα δικαιολογητικά τα στέλνω μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικά;
Παιδια καλησπέρα !δωστε μου λίγο τα φώτα σας.έγινα δεκτή στο μεταπτυχιακο 5 Ιουλίου κ 8 Ιουλίου έστειλα τα 455
Παιδιά θυμάται κανείς να μας πει θέματα από δυσλεξία;;; Ευχαριστώ πολύ!