0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.paideia-ergasia.gr/34793/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1/αυτό το είδε κανείς?μας επηρεάζει κάπου?
Παιδιά μην περιμένετε να σας έρθει βαθμός πριν τις εξετάσεις για την βιβλιογραφική στο 626 ή στο 623..Στο 623 εμένα άργησε πάρα πολύ και βγήκε μετά τις εξετάσεις..Άρα το ίδιο περιμένω και τώρα γιατί και η ίδια μου είπε ότι κάνει ό,τι μπορεί αλλά δεν κατάλαβα να προλαβαίνει!!!Το ίδιο και με το Σεμινάριο 2..
Παιδιά μην περιμένετε να σας έρθει βαθμός πριν τις εξετάσεις για την βιβλιογραφική στο 626 ή στο 623..Στο 623 εμένα άργησε πάρα πολύ και βγήκε μετά τις εξετάσεις..Άρα το ίδιο περιμένω και τώρα γιατί και η ίδια μου είπε ότι κάνει ό,τι μπορεί αλλά δεν κατάλαβα να προλαβαίνει!!!
ΚαλησπέραΕπειδή ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρω αν θα βρω συστατικές επιστολές τις ζητάνε όντως από τους καθηγητές ή συμπληρώνεις απλά 2 ονόματα και δεν ζητάνε τίποτα από τους καθηγητές??