0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Αν είσαι 1ο τετράμηνο πρέπει να δώσεις 455
Θα πάρω αύριο να δω τι γίνεται :-
Γεια σας! Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου ως αγχωμένο πρωτάκι να ρωτήσω αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει δίνοντάς μου πληροφορίες για τα μαθήματα που επέλεξα. Λοιπόν επέλεξα το 511 με την κ Αβραμίδου, το 523 με τον κ Κωνσταντίνου και το Σεμινάριο 2 με την κ Αγγελίδου. Πως σας φαίνονται? επιπλέον θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο δεύτερο σεμινάριο για αρχή? (τα τμήματα στο σεμινάριο 1 είχαν κλείσει).Ευχαριστώ πολύ! καλή αρχή σε όλους Καλημέρα eviv!! Οι επιλογές σου ειναι μια χαρα!!για το 523 μαθαίνεις απέξω τις σημειώσεις και θα είσαι ok...για το σεμινάριο 2 μην ανησυχείς αφού θα σε βοηθήσει πολυ το μάθημα 511...ολα καλα λοιπόν!! Για τους καθηγητές δεν μπορώ να σου πω παρά μονο για τον κ. Κωνσταντίνου ότι ειναι γενναιοδωρος με την βαθμολογία ενώ καλα λόγια εχω ακούσει και για την κ.Αβραμιδου
Καλησπέρα!!! Την Δευτέρα ξεκινούν τα μαθήματα σωστά;;; Πως ακριβώς θα γίνει αυτο; Εχω δηλώσει τα μαθήματα μου άλλα μέχρι εκει. Πως θα δω το προγραμμα, τα συγγράμματα;
μην ανησυχείς!!απο Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαθήματα θα μπεις στο λογαριασμό σου στο moodle και θα δεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι !!
Τώρα προσπαθώ να μπω στο moodle και δεν με βάζει. Πρέπει να ξεκινήσουν για να μπω;
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού ο μέσος όρος βαθμολογίας πρέπει να είναι από 70% και πάνω?
αντωνη αυτο το βρήκα στις οδηγίες που υπάρχουν στο moodle...ελπίζω να σε βοηθήσει..."Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα απαιτούν την ολοκλήρωση τουλάχιστον 30 πιστωτικών μονάδων/75-180 ECTS, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε προγράμματος. Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος. Η ελάχιστη γενική βαθμολογία (CPA) που απαιτείται είναι 2.0/4.0"
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ