0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!nefeli13 είμαστε ομοιοπαθείς!!!!! δίνω ψυχομετρία και ποιοτική έρευνα... Απλώς δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση... νιώθω ότι ο εγκέφαλος μου είναι έτοιμος να εκραγεί!!! Δίνω κι εγώ βάρος στις σημειώσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να γράψω 2 - 3 σελίδες απάντηση για κάθε ερώτηση...χμ! Για να δούμε...Σου εύχομαι καλό κουράγιο, καλό διάβασμα και καλή επιτυχία
Νεφέλη που έδωσες βαρύτητα στο 523??
καλημέρα, γνωρίζετε πότε ξεκινά το εαρινο 6μηνο? Και επίσης ξέρετε αν υπάχει πρόβλημα με την αναγνώριση του πτυχίου κάποιου αν δεν κάνει διατριβή κ απλώς επιλέξει τα 2 μαθήματα??
Καλημέρα, τι συνδιασμό μαθημάτων προτείνετε για το πρώτο τετράμηνο; Σκέφτομαι 2 μαθήματα και σεμινάριο.
Έναρξη 2/2.Μπορει να μου πει κάποιος ύλη απο βιβλίο Ψυχομετρίας??
Πολυ βατα μαθηματα..το 610 σε ολο το τετραμηνο δεν θα σε δυσκολεψει..η εργασια βγαινει σχετικα γρηγορα αλλα οι εξετασεις ειναι καπως απαιτητικες...θελει πολυ κακη εμπεδωση οσων διαβασες...συμβουλη μου:να παρακολουθεις τις τηλεδιασκεψεις με προσοχη και οποια απορια εχεις να ζητας απο την καθηγητρια να σου τη λυνει..το σεμιναριο 2 επισης το πιο ευκολο σεμιναριο κατ εμε..καλο ειναι να περιμενεις την τηλεδιασκεψη για να αρχισεις την εργασια!!η Χαραλαμπους πολυ επιεικης στις βαθμολογιες...για την παπαναστασιου δεν ξερω..ειχα τον Παναγιδη..Για να περασεις το μαθημα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις βγαλει συνολικα 60% αλλα θα πρεπει να εχεις γραψει και 60% και στις εξετασεις..στο σεμιναριο εχεις μονο τη εργασια που παλι θα πρεπει να παρεις τουλαχιστον 60%..αν κανω λαθος διορθωστε με..