0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέα στο forum! Σκέφτομαι κι εγώ να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής της Λευκωσίας. Έχω κάποια ερωτήματα ωστόσο, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει!!..Πρώτον, τελικά αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό; Δεύτερον, πώς ακριβώς δίνονται οι εξετάσεις, πόσα μαθήματα στο εξάμηνο δίνονται γραπτά και πού;; Τρίτον, είναι σχετικά βατό μεταπτυχιακό; Τις σημειώσεις που θα κρατάγατε σε διαφορετική περίπτωση στο μάθημα πώς τις κρατάτε; Σας τις δίνουν έτοιμες ηλεκτρονικά; Συγνώμη που σας κατακεραύνωσα με απορίες αλλά πραγματικά με απασχολούν όλα αυτά και θέλω πολύ να επιχειρήσω το μεταπτυχιακό αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1. οι τελικές εξετάσεις έχουν τα ίδια θέματα, ανεξαρτήτως του διδάσκοντα;2. στο μάθημα 504 με τον κύριο Μάγο δίνουμε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις;3. για όσους είχαν τα μαθήματα 510 (Γιασεμή) και 504 (Μάγο) τις ατομικές εργασίες τους τις ξεκίνησαν απ' την αρχή του τετραμήνου ή περίμεναν πρώτα να τους το ζητήσουν οι διδάσκοντες;
Στη στήλη με την βαθμολογία, αντί για Α
Καλησπέρα.Ο Στασινός σήμερα έδωσε βαθμούς εργασιών για το 624.Περίμενα ότι θα δώσει και τελική βαθμολογία αλλά τίποτα.Πριν λίγο όμως μπήκα στο moodle και το μάθημα 624 της Δυσλεξίας είχε εξαφανιστεί .Θεώρησα ότι βγήκε ο βαθμός ο τελικός αλλά στο student intranet δεν υπάρχει βαθμός και παραμένει το Ζ.Γνωρίζει κανείς κάτι?
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Με διαφωτίσατε αρκετά! Κάτι άλλο...Αυτό που ίσως με αγχώνει λιγάκι για τα εξ αποστάσεως είναι ότι δεν έχεις άμεση επαφή ούτε με τον διδάσκοντα ούτε με συμφοιτητές κτλ. Γενικά και από την σχολή μου είχα συνηθίσει να μιλάω πολύ και να ανταλλάσσω ιδέες με διδάσκοντες και άλλους φοιτητές, με πολλούς μάλιστα συνεργαζόμασταν σε εργασίες και στην κάθε δυσκολία προσέτρεχα είτε σε κάποιο καθηγητή, είτε μεγαλύτερου έτους φοιτητές και γενικά υπήρχε πολύ καλή ανατροφοδότηση και ένιωθα ότι δεν ήμουν μόνη.Στο εξ αποστάσεως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα όντας μόνος σου στην όλη περάτωση του μεταπτυχιακού;
Ρώτησα έναν συμφοιτητή μου και το WA σημαίνει όταν δεν έχεις παραδώσει εργασίες και όταν δεν προσήλθες στις εξετάσεις