0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, για το μάθημα ΕDUC511 μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για τις εν λόγω καθηγήτριες Xenofontos C. Karousiou C. , Avraamidou L. ;;; Επίσης επέλεξα τα ΕDUC504, 523 και 592 ποιο θα μου προτείνατε να αφήσω για να εχω 3 συνολικά για το 2ο μου τετράμηνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποιον/α μπει στη διαδικασία να απαντήσει και καλή συνέχεια σε όλους.
Χρησιμοποιησα πολυ την βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου αλλα και το Google Scholar σε μικρό βαθμο.
Καλησπέρα παιδιά! Να σας κανω μία ερώτηση? Από μαθήματα έρευνας που πρέπει να πάρουμε 2,ποια θα προτείνατε? Έχω λίγο πελαγώσει με το τι πρέπει να επιλέξω. Επίσης, από τα υποψρεωτικά πιστεύετε ότι η Συγκριτική Παιδαγωγική είναι εντάξει ή να δηλωσω Φιλοσοφικές διαστασεις της Εκπσίδευσης? Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε λίγο οι πιο έμπειροι!
Ευχαριστώ.... τώρα συνδέθηκα και είδα ότι όλα είναι στα αγγλικά... πολύ δύσκολο το μάθημα μου φαίνεται
Το διδακτικό εγχειρίδιο του 504 ειναι πολυ θεωρητικο, με κουρασε χθες. Τα pdf που δινονται ειναι πολυ πιο περιληπτικα. Εχει κανεις αλλο συναδελφος ιδια αποψη;
Ελπιζω Sokratis τα θεματα των εξετασεων να ειναι σε πιο ανθρωπινο βαθμο..
Σε ευχαριστω, να δουμε. Ειναι πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασματα. Ειμαι θετικα προιδεασμενος λογο του κ. Μαγου.