0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η λιστα υπαρχει ηλεκτρονικα μου ειπαν στις πρωτοβαθμιες.Οποιος πηγε να κανει τα χαρτια του θα το ξερει.
Κρατήστε την ψυχραιμία σας γτ είμαστε μαθημένοι να βλέπουμε παράδοξα του Υπεπθ. Εμένα από το πανεπιστήμιο μου είχαν απαντήσει ότι θα έχουμε ενημέρωση όσοι φοιτούμε τώρα μέχρι την άλλη βδομάδα και ότι υπάρχει πρόθεση για προσαρμογή στα νέα δεδομένα με αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα . Προσωπικά, η προσθήκη της πρακτικής μου φαίνεται παρά πολύ καλή προοπτική και να πάμε σε 120 ects. Επίσης, όσοι μπήκαμε στο μεταπτυχιακό Φεβρουαρίου 2014 καλά θα κάνουμε να απαιτήσουμε να μην έχουμε έξτρα δίδακτρα. (Είμαι αγανακτισμένη γτ σε ένα μάθημα του περασμένου τετραμήνου με κόψανε για λογοκλοπή και το επαναλαμβάνω πληρώνοντας πάλι... κατα την δίκη μου γνώμη άδικα).Ακόμη, οι δηλώσεις του προέδρου του Ιεπ είναι προκλητικές και η ανακοινοποιηση της εγκυκλίου περιέχει το παράρτημα ή όχι ;;;;
Παιδιά χαλαρωστε εχω παρει τηλ 3 πρωτοβαθμιες και το Υπουργειο οι οποιοι με ενημερωσαν οτι η λιστα ισχυει και το πανεπιστημιο της Λευκωσιας δεν εχει κανενα προβλημα οσο αφορα τη συναφεια.
Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι καλή προοπτική η πρακτική αρκεί να γίνει χωρίς επιπλέον κόστος και σε λογικές συνθήκες.. να ρωτήσω κάτι? ορίζεται πόσες ώρες πρέπει να είναι η πρακτική??? και αν κάνουμε πρακτική με 30 ECTS δεν μετράει αυτό σαν μονάδες ώστε να ισχύσει και το 6/8? Εγώ είχα άλλα 3 μαθήματα και έλεγα να τελειώσω τον Ιανουάριο.. τώρα αν τελειώσω το 2017 και και δεν έχω αναγκαστεί να παραιτηθώ από την δουλεία θα είμαι ευχαριστημένη..χαχα
Eίμαι ακριβώς στην ίδια φάση!! εχω 3 μαθήματα κ 1 σεμιναριο για να το τελειώσω σε ενα χρόνο! τωρα δεν ξέρω τι μου γίνεται! Ενα ξέρω οτι είμαι αφραγκή και δεν μπορώ να υποστηρίξω τη συνάφεια μου και εχω κουραστει από το διάβασμα και από την ασυνέπεια του μεταπτυχιακού!
τι εννοείς ασυνέπεια ; από τι δεν είσαι ευχαριστημένη ;